Dennen Thee Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Levering werd later en ik ben keurig gebeld. En ik hou van het achterliggende verhaal van ondernemerschap bij Sparthee! Succes

Saanut 3/5 tähteä

Verpakking niet dichtgeplakt, geen etiket op het zakje. Thee smaakt ook niet echt naar dennenthee, net gekookt water.

Saanut 5/5 tähteä

Heb de Spar thee ontvangen, en heb daar gelijk thee van gezet. Heb ervan genoten !Als deze heerlijke Spar thee op is bestel ik weer nieuwe.

1. Teekauppa
  2. Ruokakauppa
  3. Luontaistuotekauppa
  4. Luomumyymälä
  5. Maustekauppa
  6. Teevalmistaja

Yrityksen kirjoittama

Verse dennennaalden van Nederlandse bodem voor de heerlijkste en meest voedzame thee. Door het vers te gebruiken is de smaak van de thee frisser dan de gedroogde variant!

Hyvä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Waar kan ik jullie bereiken?

Waar kan ik jullie bereiken? Ik had een grote zak gekocht dacht gunstiger in prijs uit te zijn maar de dennennaalden zijn aan het schimmelen? Dus kan ik alles weggooien ! Graag reactie..

26. marraskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Levering was paar dagen later dan…

Levering was paar dagen later dan beloofd, zending beschadigd en 1 zak open.
Na 2 dagen 1 bonk schimmel.
Geen enkele reactie van klantenservice.

Inmiddels ben ik 2 keer gebeld door Dennen Thee, en ze hebben het alsnog fantastisch opgelost. Een mooi bedrijf met nog wat kinderziektes, maar ze zijn op de goede weg

25. lokakuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Er valt nog veel te verbeteren

Ik heb 2 pakken thee besteld en er 1 gekregen. Dat duurde overigens ook erg lang. De thee is lekker, maar na een week stonk de inhoud van de zak, en was het beschimmeld. Ik heb alles weggegooid. Overigens vind ik de naam Sparthee ook verwarrend voor dennennaaldenthee. Ik twijfel ook of het wel dennennaalden waren... Leuk geprobeerd maar nog veel te leren!

19. lokakuuta 2021

Klanten service beneden peil

Klanten service beneden peil.
Eerst een mail verzenden met 15% korting en gratis verzendkosten ,vervolgens kan alleen de 15% korting verrekend worden??
Dit terwijl ze via bol.com wel gratis verzending aanbieden?
Dan ben ik via de bol.com goedkoper uit dan rechtstreeks via hun site bestel en de 15% korting gebruik.
Bij telefonische contact legging wordt niet opgenomen en op de mail wordt ook niet gereageerd!!
Jammer want had de thee graag uitgeprobeerd!!

13. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dennen Thee

Excuses voor de late reactie mw. Delarue! Zodra wij weer voorraad hebben krijgt u een mailtje!

Mooie verpakking

Mooie verpakking, goed te melden dat het een paar dagen kan duren voordat het komt. Ik ga de thee nog proeven. Als die smaakt zoals het eruit ziet komt dat vast helemaal 😊

4. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dennen Thee

Bedankt voor de review! Hoe smaakt uw thee? :)

Saanut 3/5 tähteä

Verpakking niet dichtgeplakt

Verpakking niet dichtgeplakt, geen etiket op het zakje.
Thee smaakt ook niet echt naar dennenthee, net gekookt water.

1. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dennen Thee

Beste Yvonne, wat jammer dat dit is gebeurd. Wij willen graag samen met u kijken naar een oplossing zodat wij van deze driesterren een vijfsterrenreview kunnen maken!

Heerlijke thee👍

1. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dennen Thee

Annette bedankt! Geniet verder van de thee en probeer er ook honing of gember bij :)

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en een mooi product

Snelle levering en een mooi product. Ik voel me energieker sinds ik de sparthee drink. Ik gebruik het nu 2 weken en ben van plan ermee door te gaan

29. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dennen Thee

Super bedankt Ilva! Goed om te horen dat u van bent opgeknapt. Hoe smaakt uw thee? :)

Prima product en ondernemerschap

27. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dennen Thee

Bedankt voor uw review en positiviteit! Hier houden wij ook van :)

goed

goed! Lekkere thee . Ik weet alleen. Iet hoe lang het houdbaar is in de zak

26. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dennen Thee

Super bedankt voor de review Paneterie Venetis. Geniet verder van uw thee! De thee kunt u het beste in de vriezer bewaren zodat het zo vers mogelijk blijft!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin