Mashallah 😍 wat een prachtige lijst en bedrukking, met liefde ❤️ gemaakt, ingepakt èn verzonden. Ik ben enorm verrast over de geweldige service! Heel goed bereikbaar en ik werd ook zo ontzettend... Näytä lisää
Assalaamu alaikum Wederom een prachtig werk geleverd door sparklingcrafts. Behulpzaam en adviserend om het product zo goed mogelijk te krijgen. Met heel veel passie ontwerpt deze zuster pracht... Näytä lisää
Perfecte plek om een leuk cadeautje te bestellen voor een dierbare. Je krijgt altijd snel reactie en er wordt met je meegedacht, altijd fijn!
Yrityksen kirjoittama
Wij zijn een jong bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, maken en drukken van verschillende drukwerken. Door de druktechniek die wij gebruiken en de klantgerichte aanpak creëren we kwalitatief hoogstaande producten. Onze flexibiliteit en inzet om mee te denken met de klant maakt dat wij zeer gepersonaliseerde werken kunnen maken. Daarnaast hebben we een exclusief aanbod aan cadeau artikelen.
Randstad 22-46, 1316BZ, Almere, Hollanti
- info@sparklingcrafts.com
- sparklingcrafts.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Blij met de aankoop
Veel keus op de website. Makkelijk te bestellen. Ik had besteld maar wilde toch iets anders. Het was mogelijk om een andere keus te maken. Alles is mooi dus lastig keus te maken. Binnen paar dagen bezorgd. Ik ben heel blij met mijn bestelling. Het is heel mooie acte om een bijzonder moment vast te leggen. Dank je wel
Super service
Super service, Duidelijke website en snelle reacties op mail. Ze helpen je echt goed met een keuze maken en me nikkah akte kwam er heel goed uit te zien!
Snel en supervriendelijk geholpen door…
Snel en supervriendelijk geholpen door de eigenaresse!!!! Super service.
Zeer tevreden klant
Dit is niet de eerste keer dat ik een bestelling hier heb geplaatst en dit zal zeer zeker niet de laatste keer zijn! Service en afhandeling zijn erg snel. Complimenten hiervoor!
Supervriendelijke verkoopster
Supervriendelijke verkoopster, beantwoordt snel je vragen denkt met je mee komt met ideeën en voorbeelden.
Ben super tevreden prachtige producten en superrrrrrrrrr snelle service..
Een heel tevreden klant
Ik heb tot nu toe 2 bestellingen geplaatst bij Sparklingcrafts en ben alle 2 de keren aangenaam verrast hoe mooi en kwalitatief de ontvangen producten zijn. Netjes en veilig verpakt ook. Zo had ik voor een zuster een cadeau gekocht, omdat ze voor de 2de keer in haar leven de Hadj had verricht. De 2de keer had ze de Hadj verricht namens haar overleden zoon. Ze was ontzettend ontroerd toen ze dit mooie cadeau/aandenken in ontvangst nam. Moge Allah swt een ieder die de Hadj of de Umrah verricht heeft accepteren en een ieder de kans geven om ooit 1x in zijn/haar leven de Hadj te mogen verrichten/ondernemen, Ameen.
Moge Allah swt je heel veel rizq en zegeningen wensen met je onderneming Sparklingcrafts, Ameen.
Deze lieve onderneemster heeft een vaste klant erbij!
Top bedrijf ,had een bestelling …
Top bedrijf ,had een bestelling geplaatst op vrijdag om 17.30, en moest het uiterlijk maandag al in huis hebben om het kado te doen op dinsdag..er zat een weekend tussen dus moest het zaterdag echt verzonden worden met post nl zodat ik het maandag geleverd zou krijgen. Maar echt het werd gewoon zaterdag middag persoonlijk geleverd in de brievenbus door het bedrijf ..omdat ze er zeker van wilden zijn dat ik het op tijd in huis zou hebben..om het kado te doen ..echt een topper zou het iedereen aanraden ..en de kado was echt heel mooi gemaakt
Het was zo mooi dat de juf van islam…
Het was zo mooi dat de juf van islam heeft gehuild machallah
Prachtig en levering was sneller dan…
Prachtig en levering was sneller dan verwacht!
Dit bedrijf is echt top top top!!!
Dit bedrijf is echt top top top!!!
Heb een aantal keren bij ze besteld echt altijd de beste service en ze denken altijd mee
Snelle levering mohim de beste ou saffie allahouma barek!!
Boven verwachting, prachtig!!
Wat een super mooie lijst!!! Vanaf begin zo goed geholpen, had heel veel vragen bij het plaatsen van de bestelling. Heel goed geholpen. Super vriendelijk en meedenken. Ben ontzettend tevreden! Bedankt voor de prachtige lijst
Goede service!
Binnen 1 jaar 2 huwelijks certificaten…
Binnen 1 jaar 2 huwelijks certificaten besteld en elke keer super goed geholpen.
Super lieve dame.
Zelf 1 dag voor haar vakantie ( vorig jaar)heeft ze geregeld dat ik mijn certificaat optijd binnen hebt gekregen.
Ben je heel erg dankbaar.
Snel, vriendelijk en adequaat
Vriendelijke vrouw, luiatert naar wat je wilt, snelle reacrie en snelle verzending..
Ze kwam het brengen omdat ik het binnen een dag nosog had.
Zorgvuldog cerpakt en mooi gepakt.
Zeker een aanrader
Superleuke producten
Hele mooie ingepakte producten, ideaal om cadeau te geven! Wordt altijd leuk verzonden ook.
Super lieve dame allahouma barek
Super lieve dame allahouma barek,
een DM gestuurd met de vraag of mijn pakketje naar een pickup point gestuurd kon worden. Was totaal geen probleem.
Certificaat is allahouma barek zo mooi geworden, goude handjes heeft ze.
Ik ga zeker vaak bestellen!
Ze heeft er een vaste klantje bij al hamdoulilah
Top service!
Allahumma barik wat een lieve vrouw! Ze denkt met je mee en doet erg haar best om de bestelling die je doet zo veel mogelijk naar je wens te maken. Ze heeft een snelle service aangezien mijn aanvraag best wat haast had, maar na de bestelling gedaan te hebben was het gelijk gemaakt en verzonden waardoor hij toch op tijd was alhamdulillah. Het was ook echt mooi en zorgvuldig ingepakt (echt met liefde) zodat de papieren niet zouden beschadigen. Moge Allah subhanahu wa ta’ala uw bedrijf doen zegenen en u rijkelijk doen belonen🤍
Betrouwbaar
Wij hebben een certificaat besteld. Er wordt met je meegedacht en is zeker betrouwbaar. De eigenaresse is ook een enorm lieve vrouw. De certificaat zelf is ook echt oprecht heel mooi.
Klantvriendelijk en zeer meedenkend
Klantvriendelijk, snelle en goede service. Denkt volledig mee, niets is teveel. Daarnaast ook enorm betaalbaar dus waar voor je geld. Ik ben kritisch maar heb hier niets op aan te merken. Ik heb mijn vast adresje gevonden;-)
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.