Sparklingcrafts Arvostelua 349

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Mashallah 😍 wat een prachtige lijst en bedrukking, met liefde ❤️ gemaakt, ingepakt èn verzonden. Ik ben enorm verrast over de geweldige service! Heel goed bereikbaar en ik werd ook zo ontzettend... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Assalaamu alaikum Wederom een prachtig werk geleverd door sparklingcrafts. Behulpzaam en adviserend om het product zo goed mogelijk te krijgen. Met heel veel passie ontwerpt deze zuster pracht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte plek om een leuk cadeautje te bestellen voor een dierbare. Je krijgt altijd snel reactie en er wordt met je meegedacht, altijd fijn!

Saanut 5/5 tähteä

Allahumma barik wat een lieve vrouw! Ze denkt met je mee en doet erg haar best om de bestelling die je doet zo veel mogelijk naar je wens te maken. Ze heeft een snelle service aangezien mijn aanvraag... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn een jong bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, maken en drukken van verschillende drukwerken. Door de druktechniek die wij gebruiken en de klantgerichte aanpak creëren we kwalitatief hoogstaande producten. Onze flexibiliteit en inzet om mee te denken met de klant maakt dat wij zeer gepersonaliseerde werken kunnen maken. Daarnaast hebben we een exclusief aanbod aan cadeau artikelen.

4,9

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Top service

Ik was in de week van mijn Nikah last minute opzoek naar een akte. Dit viel in de week voor de feestdagen, waardoor ik bang was dat het niet op tijd aan zou komen. Sparklingcrafts heeft op de dag dat ik mijn bestelling plaatste, als verassing mijn akte persoonlijk in mijn brievenbus bezorgd. Ik ben haar zo dankbaar hiervoor.

18. joulukuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Ben zo blij met de lijsten van…

Ben zo blij met de lijsten van sparkling crafts. Heb er nu een paar besteld en elke keer worden zowel ik als de mensen die het ontvangen verrast met de mooie unique lijsten. Er is altijd goed contact en ik ben er echt tevreden mee. Ik beveel het zeker aan🌸Heel veel liefde van Noori

18. joulukuuta 2023

Super snel en mooi!!

Gisteren voor mijn man en mezelf twee gebedskleden besteld, en vandaag waren ze al binnen! Ze zijn prachtig en in het echt nog veel mooier dan op de foto's! We zijn er heel erg blij mee!! Dankjewel voor de super service 💕

23. joulukuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Verkoopster werkt vanuit het hart

Verkoopster werkt vanuit het hart dat voel je. Denkt met je mee. Ideaal voor gepersonaliseerde lijstjes als kado. Bestellingen worden met zorg en liefde ingepakt. Alles komt goed ingepakt aan. Mijn 2 de bestelling en de 3de onderweg.

23. joulukuuta 2023

Zeer tevreden

Prachtige producten en nog eens communicatie waar je u tegen zegt Allahoema bareek.

21. joulukuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Ik heb voor het eerst besteld

Supervriendelijke verkoopster, beantwoordt vragen, denkt mee! Moge Allah swt jou onderneming laten groeien en jou rizq vermeerderen. Ameen!! Zeker terugkomende klant In Sha Allah🫶🏻😊
XSamia

17. joulukuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Top service

Super lieve onderneemster die luistert naar de wensen van de klant en ook meedenkt!! Snelle verzending en een prachtig resultaat. Ben super tevreden met mijn bestelling ❤️

7. joulukuuta 2023

Aanrader!

Lieve eigenaar,

meedenkend en supersnel met het versturen van bestellingen. Topklasse in het bedienen van klanten, zeker een aanrader

12. joulukuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Goede service en prachtig product

Via instagram heb ik contact gehad met de verkoper. Zij was ontzettend behulpzaam en vriendelijk. Ik heb de nikaah-akte via de website besteld en deze werd binnen 1 week geleverd. De akte is zo mooi en precies gemaakt zoals ik het voor ogen had. Echt een aanrader!

1. joulukuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin