Opplevde at min ecoflow generator sporadisk sluttet og lade,tok kontakt med Sparelys hvor apparatet var kjøpt! Jeg har opplevd ekstremt god service fra første kontakt med oppfølging man skjeldent ser... Näytä lisää

Hadde en fornuftig og hyggelig prat med tekn.avd.som gjorde at jeg bestilte batterier og annet utstyr. Men noe som ikke er så bra er at Sparelys bruker PostNord som befrakter. Disse har nå kjørt ru... Näytä lisää

Raskt svar, fantastisk service, ordnet returpapirer og forsendelse inn for reparasjon, fikset og sendte mitt Lihtium batteri fiks ferdig tilbake, alt i løpet av en drøy uke! Anbefaler Sparelys.no på... Näytä lisää

Superbra De ringer ALLTID OPP … De tar seg tid høflig geleide meg gjennom hva jeg behøver selv en kløne som meg på data 😀 De er rett og slett favoritten og har brukt dem mange ganger for solc... Näytä lisää

1. Aurinkoenergialaitteiden toimittaja
  2. Kodinkonemyymälä
  3. Akku- ja paristokauppa
  4. Elektroniikkaliike
  5. Energian tuotantolaitteet ja -ratkaisut

Sparelys.no® er utfordreren i det norske hyttemarkedet. Vi er eiet og driftet i Distrikts-Norge, og leverer LED-lamper og pærer, solcellepanel og elektronikk både for hus, hytte, båt, bobil og campingvogner. Vi har et bredt utvalg av utstyr som gjør deg uavhengig av strøm. Til våre kunder kan vi tilby hyggelig kundeservice og gunstig frakt. Som en utfordrer i denne bransjen biter vi oss fast og gjør alt vi kan for å levere gode produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kjøpte solcellepanel og annet utstyr for tre år siden.

Kjøpte solcellepanel for tre år siden av Trioweb Sparelys. Kjøpet var på ca.kr.140 000. Ved leveranse var to panel knust i transport. Sparelys forlangte at jeg skulle kjøre knuste panel til deponi for min regning. Dette avslo jeg. Etterpå stengte de min konto.

15. huhtikuuta 2026

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse.

Vi stiller oss noe uforstående til beskrivelsen som gis her. Etter det vi kan se, ble nye paneler sendt så snart vi mottok melding om transportskaden. Vi mener også at det ble lagt til rette for retur av de skadde panelene, slik at dette ikke skulle medføre ekstra kostnader for deg.

Dersom det er forhold vi ikke har fått med oss, vil vi gjerne komme i dialog for å avklare dette nærmere. Du er velkommen til å ta kontakt med oss direkte.

Enkelt å handle, kunne vire bedre dokumentasjon

Enkelt å handle,
Ok/ beskrivelse av system, men kunne vore bedre instruksjoner og tips mht installasjon

31. maaliskuuta 2026

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding – vi setter stor pris på at du opplevde det som enkelt å handle hos oss.

Samtidig tar vi med oss innspillet ditt om at beskrivelse, instruksjoner og tips til installasjon kan bli bedre. Dette er viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre både veiledninger og informasjon slik at det blir enda enklere å komme i gang.

Takk igjen for at du tok deg tid til å gi oss en vurdering!

30. maaliskuuta 2026

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med rask levering – det er noe vi legger stor vekt på.

Kjapt og effektivt

Kjapt og effektivt. Som vanlig :-)

26. maaliskuuta 2026

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Veldig kjekt å høre at du opplever oss som kjappe og effektive – og ekstra stas at det er “som vanlig” 😊 Det betyr mye for oss.

Velkommen tilbake!

Rask levering av varene.👍

5. maaliskuuta 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊
Så bra å høre at du er fornøyd med rask levering – det setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake til oss!

God service ved tekniske spørsmålMl

God service ved tekniske spørsmål. Fikk ikke mednor

4. maaliskuuta 2026

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med hjelpen du fikk på tekniske spørsmål.

Vi er litt usikre på hva du mener med siste del av kommentaren din – gi oss gjerne en tilbakemelding hvis det er noe som ikke fungerte som forventet, så hjelper vi deg gjerne videre.

Velkommen tilbake!

Fikk det jeg skulle ha

Fikk det jeg skulle ha, rask levering

6. maaliskuuta 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊
Så bra å høre at du fikk det du skulle ha, og at leveringen gikk raskt.

Velkommen tilbake til oss!

Rask leveranse og produkt er som i…

Rask leveranse og produkt er som i beskrivelsen

5. maaliskuuta 2026

Hei!

Hjertelig takk for 5-stjerner og en kort og god tilbakemelding :) Vi setter alltid pris på slike positive meldinger. Du er alltid velkommen tilbake til oss for nok en rask og god handel.

Med vennlig hilsen

Elendig kundebehandling

Gode produkter og priser, men helt merkelig kundebehandling.
Av en større ordre ble en av tingene levert med en tilkoblingsstuss for 10mm gasslange som var 13,7mm. Dette mente montøren var for mye så jeg kontaktet sparelys for å få rettet feilen. De mente det var riktig og viste til at stussen fulgte dansk standard. (riktignok ikke for hvilken dimensjon for slanger ettersom de bruker ulike i danmark) og at den skulle kunne presses på ved bruk av nok kraft og matolje. Montøren var enig i at den ville kunne presses på men ønsket ikke å stå for det. Spurte da om sparelys ville garantere at delene de sendte med ville gi en forskriftsmessig tilkobling, men det ville de ikke.
For å gjøre det enklest mulig tilbød jeg å få refundert slangestuss og kjøpe det et annet sted, og ble da tilbudt differansen mellom stuss og rørkobling. 40kr.
Må ha ny klemring og stuss så dette ser jeg på som useriøst.
Jeg er glad det ikke var problemer med noe av de dyrere tingene jeg kjøpte.

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sparelys.no

Hei, og takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene og prisene våre. Samtidig er det leit å lese at du opplevde dialogen rundt denne saken som merkelig.

Når det gjelder slangestussen du mottok, er dette en standard stuss som er lik den som brukes på svært mange gassdeler i Norge. Den leveres fra en av Nordens største leverandører av gassutstyr, og er derfor ikke en spesialdel fra vår side.

I dialogen med deg har vi forsøkt å svare på alle henvendelser og følge opp saken underveis. Forslaget om å refundere mellomlegget var noe du selv foreslo. Vi tilbød imidlertid å gå lenger og refundere prisen for hele delen, som var kr 129,-, for å gjøre løsningen enklere.

Vi beklager dersom opplevelsen ikke sto til forventningene dine. Samtidig vil vi understreke at vi har forsøkt å svare på alle henvendelser og være løsningsorienterte gjennom hele prosessen.

Du er selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med oss igjen dersom du ønsker å følge opp saken videre.

Vennlig hilsen
Sparelys AS

Rask og hyggelig kommunikasjon

Rask og hyggelig kommunikasjon. Trekker en stjerne da jeg mottok feil vare første gang. Men, det ordnet seg raskt når jeg reklamerte.

8. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sparelys.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vi beklager at du mottok feil vare i første omgang, men er veldig glade for at vi fikk ordnet opp raskt da du tok kontakt. Målet vårt er alltid å løse slike saker så smidig som mulig.

Takk igjen for forståelsen, og hjertelig velkommen tilbake til oss! 😊

8. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sparelys.no

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du opplevde rask levering. Det setter vi stor pris på.

Håper vi får gleden av å levere til deg igjen! 😊

Har handlet masse med Sparelys og er…

Har handlet masse med Sparelys og er veldig fornøyd. Kjapp leveranse og god kompetanse dersom det er noe man lurer på. Anbefales.

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sparelys.no

Hei! Tusen takk for en fin beskrivelse av oss som nettbutikk. Vi gjør alltid vårt ytterste å dele kunnskap og være serviceinnstilte mot våre kunder :) Du er hjertelig velkommen tilbake for nok en god handel!

Sparelys

Varen passet mitt behov, god pris og rask levering.

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sparelys.no

Hei! Hyggelig å høre at alt passet av det du handlet hos oss :) Tusen takk for en fin tilbakemelding!

Sparelys

God og hjelpsom service på forhånd og…

God og hjelpsom service på forhånd og lett å bestille. Hurtig levering. Gode produkt.

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sparelys.no

Hei! Tusen takk for 5-stjerner og en flott tilbakemelding, det betyr mye for oss :)

24. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sparelys.no

Hei! Tusen takk for 5-stjerner og en kort og god tilbakemelding, det setter vi pris på :)

Sparelys

Takk for rask ekspedering!

11. tammikuuta 2026

Hei!

Tusen takk for 5-stjerner og en god tilbakemelding, det betyr mye for oss :)

Fungerte bra

Fungerte bra

2. tammikuuta 2026

Hei!

Tusen takk for 5-stjerner og en positiv melding, det setter vi alltid pris på :)

Anbefales!

Bra service og hjelp om produktvalg.

29. joulukuuta 2025

Hei!

Tusen takk for en flott tilbakemelding om hvordan din handelsopplevelse har vært hos oss. Vi setter stor pris på det, og ønsker å fortsette med å yte så god service som mulig!

Mvh

Rimelege og gode produkt

Rimelege og gode produkt, spesielt for hytter.

8. joulukuuta 2025

Hei!

Tusen takk for god tilbakemelding til oss. Det setter vi stor pris på! Vi gjør alt vi kan for å kunne tilby fornuftige priser på våre produkter.