tak er meget glad for de flotte lagner god kvalitet kan varmt anbefale jer i sender rigtig hurtig vil altid handle hos jer

Det gik nemt og hurtigt. Jeg bestilte 2 sæt senge tøj og det lever op til forventningerne. Der gik kun 2 dage fra jeg bestilte til jeg kunne hente i pakkeshop

Jeg købte to hovedpudebetræk, hvor lynlåsen på begge gik fra hinanden med det samme. Efter reklamation blev der øjeblikkeligt sendt to nye. Desværre var det ene af dem også defekt med det samme og da... Näytä lisää

Købte Bambus sengetøj. Lækker kvalitet og farverne på hjemmesiden stemmer overens med det produkt man får. Var så uheldig at et pudebetræk i leveringen var i stykker. Ringede og sagde det, og 5 minutt... Näytä lisää

1. Makuuhuoneen sisustus
  2. Sängyt
  3. Vuodevaatteet
  4. Liinavaatemyymälä
  5. Patjamyymälä
  6. Vesisänkymyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Sengebutik baseret på kvalitetsvarer i senge, dyner, puder, samt tilbehør.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

3 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Hurtig og sikker levering 🚚

Hurtig og sikker levering 🚚. God information og gode varer. Mvh Margit Jørgensen 😊 🍀

28. elokuuta 2022

Hej Margit 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for. Det er dejligt at høre, at du synes om produkterne, som du har købt hos os samt informationerne omkring dem. Vi håber, at du bliver glad for lagnerne😊.

Må du få en skøn dag☀️. Vi håber, at vi ses igen 😊

Fantastisk lækkert sengetøj

Fantastisk lækkert sengetøj, dejligt blødt.

26. elokuuta 2022

Hej Hasse 😊

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi så glade for. Hvor er det dejligt at høre, at du synes om vores leveringstid samt vores bambus faconlagen, som du købte hos os😊

Vi håber, at du får en dejlig dag☀️. Vi håber, at se dig igen😊

Mia, Søvn & Comfort

Hurtig levering og godt produkt…

Hurtig levering og godt produkt (Stræklagen)

26. elokuuta 2022

Hej Pernille😊

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi så glade for. Hvor er det dejligt at høre, at du synes om vores leveringstid samt vores Interlock stræklagen, som du købte hos os😊

Vi håber, at du får en dejlig dag☀️. Vi håber, at se dig igen😊

Mia, Søvn & Comfort

Superfintkuvertlagen i rigtig god…

Superfintkuvertlagen i rigtig god kvalitet.

Hej Allis😊

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi så glade for. Hvor er det dejligt at høre, at du synes om vores Znooze kuvertlagen, som du købte hos os😊 .

Du ønskes en skøn dag☀️. Vi håber, at se dig igen😊

Skønt lagen at sove i

Hej Bent 😊

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi så glade for. Hvor er det dejligt at høre, at du synes om bambus faconlagnet, som du købte hos os.

Må du få en dejlig dag☀️. Vi håber, at se dig igen😊

Mia, Søvn & Comfort

Hurtig og kvik betjening.

Hurtig og kvik betjening.
Bestilte varen en eftermiddag og kunne afhente den i pakkeboks dagen efter. God service.

Hej Karsten😊

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi så glade for. Hvor er det skønt at høre, at du synes om vores service og leveringstid. Vi håber, at du synes om stræklagnerne, som du købte hos os😊.

Du ønskes en dejlig dag☀️. Vi håber, at se dig igen😊

Mia, Søvn & Comfort

Anden gang jeg køber der

Anden gang jeg køber der. Lækkert sengetøj og problemfri forsendelse. Første gang havde jeg brug for vejlidning og de var utrolig søde og hjælpsomme.

Hej Helene 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den varmer ❤️. Hvor er det skønt at høre, at du synes om vores service og ikke mindst vores bambus sengetøj😊.

Du ønskes en dejlig dag☀️. Vi håber, at se dig igen😊

alt okokokok

Hej Marianne😊

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du synes om din oplevelse med os. Vi håber, at du bliver glad for dine faconlagner😊.

Vi ønsker dig en dejlig dag☀️. Vi håber, at vi ses igen 😊

Bomuldslagen 👍👏👏

Købte et bambuslagen. Super lækker kvalitet. Skal aldrig sove på andet😊

24. elokuuta 2022

Hej Malene 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for. Det er skønt at høre, at du synes om vores bambus lagen😊.

Må du få en skøn dag☀️. Vi håber, at se dig igen😊.

Mia, Søvn & Comfort

Tak for hurtig og sikker levering af en…

Tak for hurtig og sikker levering af en fin kvalitetsvare. Desværre passede farven og teksturen ikke til min forventning, men det er jo ikke jeres ‘fejl.
Jeg har returneret varen d.d.

22. elokuuta 2022

Hej Kirsten😊

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi glade for. Hvor er det dejligt at høre, at du synes om vores leveringstid samt kvaliteten på vores bambus lagen. Hvor ærgerligt at du ikke synes om farven.

Må du få en dejlig dag☀️. Vi håber, at vi ses igen 😊

Hej Jørgen 😊

Tusind tak for din anmeldelse. Det er så skønt at høre, at du synes om vores leveringstid og ikke mindst vores kuvertlagner😊.

Du ønskes en dejlig dag. Vi håber, at vi ses igen 😊

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Meget hurtig forsendelse og godt tilfreds med varierende.

15. elokuuta 2022

Hej Lene 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den varmer virkelig. Det er skønt at høre, at du er synes om din købsoplevelse hos os, og ikke mindst at du er tilfreds med bambus sengetøjet😊.

Må du få en skøn dag☀️. Vi håber, at vi ses igen😊.

Mia, Søvn & Comfort

Meget fin og hurtig service

Meget fin og hurtig service - også i forbindelse med returnering af produkt.

15. elokuuta 2022

Hej Lise🙂

Tusind tak for din ordre. Hvor er det dejligt at høre, at du synes om vores service. Vi håber, at du er glad for bambus sengetøjet 🙂

Du ønskes en skøn dag☀️. Vi håber, at vi ses igen 🙂

Hurtig levering

Hej Jeanette 🙂

Tusind tak for din anmeldelse af din købsoplevelse hos os. Vi er glade for at høre, at du synes om vores hurtige levering. Vi håber, at du synes om bambus sengetøjet, som du købte hos os🙂.

Må du få en dejlig dag☀️. Vi håber, at vi ses igen🙂

Mia, Søvn & Comfort

Nem side at bestille fra

Nem side at bestille fra, og hurtig levering.

Hej Tina Janette🙂

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du synes om vores webshop samt vores levering. Vi håber, at du kan lide sengetøjet, som du købte🙂.

Du ønskes en dejlig dag. Vi håber, at vi ses igen🙂.

Mia, Søvn & Comfort

Super fin pris og modtaget dagen efter…

Super fin pris og modtaget dagen efter bestilling. 5* herfra

Hej Bettina 🙂

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi glade for. Vi håber, at du synes om sengetøjet🙂.

Du ønskes en dejlig dag☀️. Vi håber, at vi ses igen🙂

Kan varmt anbefales.

Kan varmt anbefales.
Jeg har handlet der flere gange.
De gør det godt. Og der er aldrig problemer.
God kommunikation. Kvalitet. Varer passer til forventning og beskrivelse på hjemmeside.
Har også en gang returneret noget fejlkøb. Det gik også uden noget form for bøvl.

12. elokuuta 2022

Hej Afshin 🙂

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dog skønt, at møde ind på arbejde til sådan en. Det er dejligt at høre, at du synes om dine købsoplevelser, som du har haft med os. Vi håber, at du er glade for produkterne, som du har købt hos os🙂.

Må du få en dejlig dag☀️. Vi håber, at vi ses igen🙂.

Intet at klage over

12. elokuuta 2022

Hej🙂.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for. Vi håber du synes om produkterne som du købte hos os🙂.
Må du få en skøn dag. Vi håber, at vi ses igen🙂.

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service, og lynhurtig svar på mail.

11. elokuuta 2022

Hej Marianne🙂

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi glade for. Det er skønt at høre, at du synes om vores service. Vi håber, at du synes om bambus sengetøjet, som du købte hos os🙂.

Må du få en dejlig dag☀️. Vi håber, at vi ses igen🙂.

Modtagning af bestilte varer

Jeg har d.d. modtaget bestilte varer fra Søvn og Comfort.
Fuldt tilfredsstillende betjening.
mvh
Erling Risager,
Lillegade 24,
3700 Rønne

10. elokuuta 2022

Hej Erling 🙂

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med betjeningen, som du har fået hos os. Vi håber, at du synes om lagnet samt bambus sengetøj og dyner🙂.

Må du få en skøn dag☀️. Vi håber, at ses igen🙂