Soul Taine Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Gehoorbescherming kwam geen muziek ten gehore. Contact opgenomen, defecte apparaat opgestuurd. Binnen een week een nieuwe ontvangen. Erg blij mee! Zeer te tevreden over de goeie service.

Saanut 4/5 tähteä

Ik ben al aan mijn 2de Soul Taine hoofdtelefoon . Ik gebruik 'm veel outdoor , werkgerelateerd, dus nogal logisch dat er wat sleet op komt. De 2de heb ik onlangs gekocht en na een tijdje een probleem... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Deze bluetooth oordopjes werken niet met de app. Na meerdere mail contacten lukt het nog steeds niet. Volgens mij zijn ze oorspronkelijk van het merk earmor. Dit merk heeft precies dezelfde oordo... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kauppa
  2. Sähköyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Music is the food of your "soul"!

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Prima garantie service

3. marraskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Deze bluetooth oordopjes werken niet…

Deze bluetooth oordopjes werken niet met de app.
Na meerdere mail contacten lukt het nog steeds niet.
Volgens mij zijn ze oorspronkelijk van het merk earmor.
Dit merk heeft precies dezelfde oordopjes; earmor m20t.
(M20t staat ook bij bluetooth apparaat zoeken 🤨)

28. lokakuuta 2024

Beste Dennis,

Goedendag.

Dank u voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring.

Onze applicatie bevindt zich momenteel in de bèta-versie, en we werken actief aan de stabiliteit en functionaliteit. We begrijpen dat dit voor nu wat ongemakken kan veroorzaken en streven ernaar om deze problemen snel op te lossen. We sturen u graag een e-mail met aanvullende stappen om de app toch te kunnen gebruiken.

Wat betreft de merknaam: wij en de genoemde concullega hebben inderdaad dezelfde leverancier, wat verklaart dat de Bluetooth-naam van de leverancier verschijnt (M20T). Onze officiële merkregistratie en barcodes zijn echter correct geregistreerd voor ons product. In de toekomst zullen we bovendien onze eigen oordopjes lanceren om unieke merkherkenning te waarborgen.

Bedankt voor uw geduld en vertrouwen. We hopen dat u snel optimaal van de oordopjes kunt genieten!

Saanut 5/5 tähteä

De koptelefoon met dab radio is een top…

De koptelefoon met dab radio is een top product,en in geval van reparatie of informatie word je vriendelijk en goed geholpen,dit bedrijf met zijn mooie producten is een absolute aanrader

24. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Soul Taine

Hartelijk dank voor uw lovende woorden. Wij waarderen uw aanbeveling enorm. Dit zet ons aan om steeds ontwikkelen van onze service en productkwaliteit. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar.

Heel beleefd

Heel beleefd, vriendelijk personeel en snelle verlening van dienst. Goede kwaliteit van gehoorkappen

16. syyskuuta 2024

Beste Daniel,

Hartelijk dank voor uw reactie en waardevolle feedback. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Sarah

Saanut 5/5 tähteä

Er was helaas iets kapot gegaan bij de…

Er was helaas iets kapot gegaan bij de oorkappen. Toen heb ik een mail gestuurd en werd snel en super fijn geholpen en alles is proffecioneel opgelost. Als je op zoek ben naar goeie oorkappen met een fijn bedrijf zit je op het goede adres

27. joulukuuta 2023

customer service

Ik had een probleempje met mijn koptelefoon, ik heb dit gemeld en werd onmiddellijk geholpen.
Ik ben zonder meer schadeloos gesteld en kan nu weer geniet van mijn muziek tijdens mijn activiteiten.
TOP ervaring

19. lokakuuta 2023

Krakende speaker 🔈

Een van mijn speakers begon een beetje te kraken dus ik schreef Soultaine een mailtje. Tot mijn grote verbazing had ik binnen een week een heel nieuwe koptelefoon binnen. Ik ben erg verheugd over de afwikkeling, dat kunt u begrijpen. Topservice en een toptelefoon 😉 !!
Fijn bedrijf, zo zie je ze niet veel meer 👍🏻 nog hartstikke bedankt !!

18. syyskuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Klantenservice is helemaal TOP!!!

Ik heb binnen de garantie termijn tot 2 keer toe kleine probleempjes gehad met de "Ear-205-D+" maar ben door de uiterst vriendelijke klantenservice zeer adequaat en supersnel geholpen met de oplossingen hiervoor. Daarvoor mijn hartelijke dank!

1. syyskuuta 2023

Bedankt,

Bedankt,
voor de vlugge reactie en mee helpen zoeken voor een oplossing, ook de opvolging was super.
Ik zal weer volop kunnen genieten van jullie top producten .

mvg
Dewaele Frederik
Zwevegem B

2. heinäkuuta 2023

Excellent service and product

The shipment arrived very quickly and was very well packaged. There was also a little delicacy which I greatly appreciated. Excellent service! Keep it like that

30. kesäkuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin