Fantastisk sted med virkelig dygtige artister. Jeg bliver tatoveret af Alexander og han er virkelig dygtigste. Jeg kan kun anbefale Soul of ink og de dejlige mennesker som er der! ☺️
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Med det samme du kommer ind hos Soul of Ink, bliver du mødt med smil, en forfriskning og en stemning af nærhed. Faktisk, kun fede vibes. Jeg havde en tid med Alexander som lavede 6 tatoveringer på m... Näytä lisää
SÅ glad og tilfreds med de flotte veninde tattoos vi fik lavet af Alexander i fredags! Virkelig en god oplevelse, vi følte os trygge allerede fra bookingprocess til vi fik lavet vores tattoos. Rigtig... Näytä lisää
Soul of ink er først og fremmest en super lækker shop. Altid god stemning og særdeles god hygiejne skaber rammerne for en fantastisk oplevelse - hver gang. Jeg er blevet tatoveret af Alex gennem... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos Soul of Ink handler tatoveringer om mere end blæk på huden – det handler om kunst, identitet og tillid. Vi er et tatoveringsstudie i København, hvor erfarne tatovører forener kreativitet og håndværk for at skabe personlige designs med sjæl. Vi lægger stor vægt på at skabe en tryg og inspirerende oplevelse for alle vores kunder. Uanset om du kommer med en klar idé eller blot en fornemmelse, hjælper vi dig med at forme dit motiv, så det bliver unikt og meningsfuldt. Hver tatovering bliver til i tæt dialog med dig – fordi din historie fortjener at blive fortalt på din måde. Hos Soul of Ink går vi aldrig på kompromis med kvalitet, hygiejne eller detaljegrad. Vi arbejder kun med professionelle materialer og moderne udstyr, og vi tager os den tid, der skal til, for at resultatet bliver præcis, som du ønsker. Vi tror på, at tatoveringer skal føles rigtigt – både før, under og efter processen. Derfor er du altid velkommen til at kigge forbi, få en snak og mærke stemningen i studiet.
Yhteystiedot
Rolighedsvej 17, 1958, Frederiksberg , Tanska
- soulofinkdk@gmail.com
- soulofink.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Flot arbejde
Endelig en tatovør der lytter og forstå. Jeg er så glad for det flotte arbejde Jonas har lavet og glæder mig til det næste projekt han skal lave på mit ben. Man føler sig 100% tryg og atmosfære i butikken er hyggelig og rar.
Varm anbefaling ❤️
Fed atmosfære, hvor man ikke kan undgå at få et smil eller ti på læben under vejs, man føler sig tryg og så er de drøn gode til deres arbejde. Jeg gav Alexander relativ frie tøjler til at komme på et fedt leg sleeve og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Glæder mig helt sindssygt til at det er færdigt🥳🥳
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.