Gode produkter, som jeg har brugt i flere år. Fantastisk kundeservice ift. returnering, hvis størrelsen skulle være forkert. Og endelig sindsygt hurtig levering, jeg fik min ordre samme dag!
Jeg bestilte nogle bambus sokker og t-shirts. Det var lige til og hurtigt, men kunne se da jeg fik varen at det ikke lige fungerede for mig så valgte at returnere det igen. Det var ingen problem og su... Näytä lisää
Købte i uge 3 10 par sokker. Modtog hurtigt min bestilling,men ved gennemgang af sokkerne var der desværre en sok med et lille hul. Dette gjorde jeg opmærksom på med et billede af sokken. Der blev st... Näytä lisää
Vi har gennem mange år, med stor tilfredshed, handlet vores bambus strømper hos sortesokker.dk En enkelt gang har vi oplevet en fejl på et produkt, hvor vi kontaktede virksomheden pr e-mail.... Näytä lisää
Vallensbækvej 22A, 2605, Brøndby, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
God og professionel butik.
Har handlet der en del gange og hver gang har det været gode priser, produkt som forventet, hurtig levering og venlig kundeservice

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
Sokkerne er meget tynde, burde jeg måske have vidst. Selvom de er uden elastik, er de stramme ved overkanten og giver tydelige mærker.

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
hurtig modtagelse efter bestilling. Det var let at finde hvad jeg søgte på hjemmesiden, og det hele er til rimelige priser.
jeg har endnu ikke haft mulighed for at teste holdbarheden, da jeg jo lige har købt mine varer, men både sokker og underbukser virker som mere solide og mere behagelige, end andre jeg har købt på nettet til samme pris. Så helt igennem en positiv oplevelse

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
Super kvalitet og hurtig levering. Bruger næsten ikke andre strømper, og gjort i mange år.

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
Gode produkter og god support. Jeg havde forkert leveringsadresse og det fiksede Signe fantastisk via telefon selvom pakken var sendt afsted med courier. Saa sendte hun bare en ny pakke.
TAK Signe og Sorte Sokker. Og tak fordi i sponsorer Mediano Serie A som gjorde at jeg kom til at kende til jer. (Jeg bor i London)

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
God service og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
Fantastisk service, hurtig levering og kvalitetsprodukter til fornuftige priser

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
Hurtig levering og super godt produkt. Køber helt klart sokker her fremadrettet. 👍

Alt som forventet.
Kassen tingene ankom i var gået temmelig meget i stykker men lod til at være pakket fint, så det er nok nærmere et problem med postvæsenet.
Edit: Blot til uddybning efter svar fra sortesokker.
Emballagen som sortesokker sendte i kan på ingen måde kritiseres. Det var pakket fint og forsvarligt.
Postvæsenet har vidst bare givet den ekstraordinært mange tæsk - og det skal sortesokker selvfølgelig ikke klandres for.
Intet var gået i stykker eller manglede. Alt godt.
Selvom kassen ved ankomst lignede noget som russerne havde set sig sure på.

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
Meget tilfreds og en virkelig god kvalitet

Sikke en kundeservice!
Var ikke helt tilfreds med hvordan sokkerne sad, så fik lov til at returnere ordren, dog foruden dem jeg havde prøvet, men fik alle pengene tilbage.
Alt sagt i en den venligste tone.
100% tilfredshedsgaranti passer.

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
Sokkerne blev leveret hurtigt og passer perfekt (jeg bruger 42 og købte 40-47).

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
Hurtig levering og rigtig gode sokker. 🤩

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
Gode produkter til en fair pris. Hurtig levering. God kundeservice.
Eneste minus er at de ikke er så gode til navne 😂

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
Bambus T-shirts i fremragende kvalitet - kan kun anbefales.

Vastaus yritykseltä Sortesokker.dk
Super lækre sokker som man kan kende fra de andre i husstanden 😉