1. Ränninpuhdistuspalvelu
  2. Urakoitsija

Søren & Søn ApS er en autoriseret Kloak- og Entreprenør virksomhed, som dækker København, Storkøbenhavn og hele Sjællands området. Vores arbejde udføres kun i overenstemmelse med gældende regler indenfor de respektive områder, herunder BR18, SBI anvisnigerne og normerne i Dansk Standard for afløbsinstallationer, og som tillægges i vores kvalitetskontrol. Det betyder at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde, ligeså vel som vores ansatte løbende efteruddannes indenfor for vores fagområder. Søren & Søn ApS realiserer dine drømme om et nyt hus, ny tilbygning, nyt anneks eller et nyt sommerhus. Vi er lige akkurat den entreprenør som du skal kontakte, hvis du ønsker at får etableret et af de ovenstående. Vi har over 20 års erfaring med støbningen af fundamenter til helårshuse, sommerhuse og andre typer af bebyggelser.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Super professionel og hurtig service – klar anbefaling

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Søren & Søn. Super kompetente og fagligt stærke folk, som virkelig ved hvad de laver.

Jeg skulle have fjernet en olietank og hele processen gik imponerende hurtigt – både besigtigelse og udførelse blev klaret inden for samme uge. Arbejdet blev udført professionelt og effektivt og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Hvis du vil være sikker på, at opgaven bliver løst ordentligt og uden problemer, kan jeg helt klart anbefale virksomheden og prisen var også helt fair.

9. huhtikuuta 2026

Hjælpsomme og sympatiske

Virkelig hurtig og fin hjælp vi fik af jer, i forbindelse med sløjfning af olietank.

Kan varmt anbefale jer til andre og gør det også.

I hjælp os virkelig hurtigt hvor andre var tøvende og gav en tid uger frem.

Manden som kom var en gæv og charmerende Irlænder som talte fint dansk og virkelig var sympatisk - tak for jer.

Vh

Klaus og Majbrit

I forbindelse med hussalg i Køge

16. syyskuuta 2025

De mest professionelle håndværkere

Nok de mest professionelle håndværkere, jeg nogensinde har brugt. Ekstremt godt og effektivt arbejde. Der blev lyttet og alle ønsker ig aftalte tider blev overholdt. Til sidst vil jeg gerne rose Søren for sin gode evne til at vejlede og svare på mange spørgsmål. En kæmpe anbefaling herfra.

21. toukokuuta 2025