Tekstbureauet Somera Arvostelua 41

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Somera producerer nogle virkelig lækre artikler til os hos ALPHA Containers A/S. De er gode til research, overholder deadlines og er bare super behagelige at samarbejde med. De bedste anbefalinger her... Näytä lisää

Somera har hjulpet os med vores Tone of Voice og med at få vores Content Strategi helt op at køre. Udover gode tekster, så har vi fået en masse strategisk sparring, hvilket har hjulpet os gevaldigt... Näytä lisää

Jeg skrev til Somera vedrørende en håndfuld tekster til min webshop, og der kom hurtigt et udkast til ét af produkterne, som jeg hurtigt godkendte. Da Mette fra Somera så havde skrevet alle sammen,... Näytä lisää

1. Hakukoneyritys
  2. Affiliate-markkinointi
  3. Yritys- ja IT-konsultointitoimisto
  4. Online-markkinointitoimisto
  5. SEO-palvelu
  6. Käännöspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Somera er et tekstbureau med fokus indhold til online marketing. Vi ved, hvad der skal til, for at dit website kommer i top på internettets søgemaskiner. Vi er eksperter i content marketing, der styrker din troværdighed og øger købelysten hos dine kunder. Og vi ved, hvad en god tekst skal kunne for at konvertere et besøg til et salg.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Bedste tekstvirksomhed

Somera er den bedste tekstvirksomhed vi nogensinde har arbejdet med.
De udførte ikke bare opgaven, men gjorde først udgangspunktet bedre, for derefter at give mig mulighed for at følge med i hele processen.
5 ud af 5 stjerner herfra! :-)

2. lokakuuta 2018

Tekstforfatning på højt niveau.

Somera arbejder med tekstforfatning på et højt niveau. Deres informationsflow holder dig opdateret ned til mindste detalje, og der er ikke mange bureauer, der formår at benytte tilgængelige digitale værktøjer, i så udførlig form, som de gør.

Det betyder, at jeg som kunde hele tiden har en idé om, hvor min ordre står. Jeg vil til enhver tid anbefale dem.

1. lokakuuta 2018

Somera er et af de vigtigste led

Somera er en af Grafikrs skarpeste samarbejdspartnere, vi aldrig tøver med at bruge. Vores kunder er aldrig blevet skuffet, men blevet overrasket over kvaliteten. Derfor er Somera blev en key blandt vores samarbejdspartnere - og vi glæder os til et langvarigt samarbejde med dem.

1. lokakuuta 2018

Fantastisk service og kvalitet

Jeg har brugt Somera utallige gange til masser af forskellige typer tekster, og jeg kan garanterer dig for de aldrig skuffer! Jeg har nydt samarbejdet de seneste 1.5 år og regner med mange flere år endnu. De varmeste anbefalinger herfra.

29. syyskuuta 2018

Stor Ros

Kristian Scharling, var en kæmpe hjælp ifb. med vores nye hjemmeside. Han var super dygtig til at få vores budskab frem i teksterne. Kæmpe ros herfra.

26. syyskuuta 2018

God service og god kvalitet!

Jeg har af flere omgange brugt Somera, og jeg har kun rosende ord at sige om dem. Jeg har altid oplevet en meget kompetent og behagelig service. Ligeledes har kvaliteten af teksterne været helt i top.

Med mine oplevelser bagagen, kan jeg absolut anbefale andre at bruge Somera, hvis man skal have lavet tekster, oversættelser mm.

26. syyskuuta 2018

Kanon god oplevelse - intet mindre!

Det jeg oplevede hos Somera var en yderst behagelig og kvalitetsbevidst service. De var hurtige til at svare, hurtige til at levere og gav mig mulighed for let, at komme med kommentarer til teksterne undervejs. Det var en super god oplevelse og jeg kommer helt sikkert til at bruge Somera igen næste gang jeg skal have lavet kvalitetstekster!

Kvalitetstekster og god service

Kristian og teamet har leveret godt arbejde i høj kvalitet, hver gang vi har benyttet dem. Derudover har vi oplevet en effektiv kommunikation og korte leveringstider, hvilket vi sætter stor pris. Somera kan stærkt anbefales til at levere kvalitetstekster!

Somera løfter vores tekster

Vi har brugt Somera til at udvikle vores tekster til alle vores hjemmesider. Udover at vi er elendige til at formulere os på skrift og samtidig ikke har en ide om hvad der skal stå rent SEO mæssigt, så får vi også tekster der langt over det niveau vi ellers ville kunne præstere.

Det kaldes win-win, så kan vi fokusere på det vi gør bedst (Ikke tekster, men mere vildhed)

Bruger Somera igen og igen

Jeg har brugt Somera flere gange til forskellige opgaver og kan kun anbefale dem. De kan klare både de hurtige, mindre opgaver men også de lidt tungere opgaver. Kommunikationen er altid super og det er bare en af de leverandører som er en fornøjelse at arbejde sammen med.

Hurtig og gode SEO tekster

Super service. Hurtig levering af gode SEO tekster. De havde en god forståelse for vores produkt og teksterne blev skrevet så de passede til vores ordlyd.
Vi kunne hele tiden følge "live" med i google docs.

25. syyskuuta 2018

Kan helt sikkert anbefale Somera…

Kan helt sikkert anbefale Somera til andre som skal have skrevet kvalitetstekster. De laver godt forhåndsarbejde i form af research, inden de begynder på dine tekster, og du kan følge hele processen undervejs og komme med kommentar. Hvilket jeg ikke har oplevet ved andre tekstbureauer indtil videre, samt at de er dygtige til SEO.

Helt klart en 5 stjernet oplevelse :)

Casper - SmokeUs.dk

25. heinäkuuta 2017

Super oplevelse

Det er en super oplevelse at bestille tekster ved Somera og kvaliteten er helt i top. Man kunne godt være lidt nervøs for det unge team, men de her mennesker har altså virkelig styr på sagerne, og er super gode til at sætte sig ind i de ting de skriver om.
Kan ikke anbefale Somera nok :)

11. elokuuta 2016