Saanut 3/5 tähteä

Het bedrijf is failliet. Terecht, want ze waren niet professioneel genoeg. De installatie was niet conform afspraak, niet conform wettelijke eisen. De informatie voorziening vooraf was overigens wel g... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Vandaag zonnepanelen laten installeren. Adam en Tom hebben zeer netjes gewerkt 👌🏽👌🏽👌🏽. Meedenkend en alles volledig volgens afspraak. Kwaliteit gaat duidelijk boven snelheid, geen haastwerk. Job... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Een tevreden niet-klant.... Een paar weken geleden mocht ik uitgebreid online (video-call) kennis maken met een adviseur Jan Heijs van Soly. Hij liet gedegen kennis van zaken zien en kon goed s... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Het gesprek was door Soly zelf geïnitieerd op basis van het klantenbestand van Enie. Was informatief en bleek te gaan om een thuisbatterij. Was vrijblijvend en dat bleef ook zo toen duidelijk werd d... Näytä lisää

1. Aurinkoenergiayhtiö
  2. Energian tuotantolaitteet ja -ratkaisut
  3. Energiantoimittaja

Tietoja yrityksestä Soly

Yrityksen kirjoittama

We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. We zetten de zon weer op 1!

Al bijna 10 jaar maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.

Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij je advies dat helemaal afgestemd is op jouw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar! Met installatieteams door het hele land garanderen we dat je zo snel mogelijk geniet van je eigen zonne-energie.

Bezoek de website

1 tähti

On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Het gesprek was al goed voorbereid en…

Het gesprek was al goed voorbereid en was heel informatief en interessant

14. lokakuuta 2025

Beste Abdulrahman,

Hartelijk dank voor je mooie review!
Fijn om te horen dat het gesprek goed voorbereid, informatief en interessant was. We hopen op een mooi vervolg van onze samenwerking.

Erg goede voorlichting

Erg goede voorlichting
Rustig
Nam de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen
Erg duidelijk

Beste Sylvia,

Hartelijk dank voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je de voorlichting als duidelijk en rustig hebt ervaren en dat er goed de tijd is genomen om alles uit te leggen.

We hopen op een mooi vervolg van onze samenwerking!

Saanut 1/5 tähteä

Aanbreng premie voor een nieuwe klant wordt niet uitbetaald!

Op zich is de communicatie prima en service ook, echter de opvolging van het aanbrengen van vrienden is niet goed. Wacht al 2 maanden op de aanbreng premie heb meerdere keren antwoord gekregen dat het echt vandaag zou worden overgemaakt. Tot op heden niks ontvangen

10. lokakuuta 2025

Beste Sander,

Hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaring.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en service!

Wat betreft de aanbrengpremie: we zouden dit graag voor je nakijken, maar we kunnen op jouw naam helaas geen klantkaart terugvinden. Zou je contact met ons willen opnemen, zodat we dit samen kunnen oplossen?

We horen graag van je!

Team Soly ☀️

Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad, en is er besproken over hoe het probleem opgelost gaat worden.

snelle en correcte reactie

snelle en correcte reactie op mijn aanvraag.

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt PL voor deze mooie review!

Fijn om te horen dat u onze reactie snel en correct heeft ervaren. We kijken uit naar een mooi vervolg van onze samenwerking.

Xxxxxxxxxxxx

2. lokakuuta 2025

Beste xxx,

Bedankt voor het plaatsen van uw review! We hopen op een mooi vervolg van onze samenwerking.

Saanut 1/5 tähteä

Stop met deze onzin ik vraag mijn…

Stop met deze onzin ik vraag mijn klanten ook niet om dit in te vullen

Beste klant,

Bedankt voor uw reactie. We begrijpen dat u het invullen van een review als onnodig kunt ervaren. De uitnodigingen voor een review worden automatisch verstuurd, met als doel om onze dienstverlening continu te verbeteren en ervaringen te delen met toekomstige klanten.

We vinden het jammer om te horen dat u dit als onzin beschouwt, maar waarderen het dat u de tijd heeft genomen om te reageren.

Saanut 5/5 tähteä

Bij Soly een offerte opgevraagd voor…

Bij Soly een offerte opgevraagd voor het bijplaatsen van 6 panelen. Binnen no-time een offerte ontvangen die helder en compleet was. Zodra er een installatiedatum was direct de factuur betaald. Vervolgens zijn ze vandaag geplaatst. 's Ochtends door Soly gebeld met de vrij exacte aankomsttijd van de monteurs. Deze hebben, vevolgens hard gewerkt om alles vlot aan te sluiten. Dit was relatief vlot gebeurd. Vervolgens hebben ze alles netjes opgeruimd en het afval meegenomen in hun mooie, volledig in Soly kleuren, gehulde bus. Daarna belde Soly HQ nog even om te checken dat alles goed gegaan was. Dat was zo. Ik weet dat het werkt, hoe het werkt en het werk is netjes uitgevoerd. Super tof!
Waarom ik voor Soly kies? De vorige ervaring, in 2021 was top. 14 panelen geplaatst op een februari dag met sneeuw. Toen viel de service en zorg al op. En daar is dus niets in veranderd in de jaren sindsdien.
Top! Keep it up Soly!

Beste klant,

Wat een prachtige en uitgebreide review, hartelijk dank daarvoor! We zijn ontzettend blij om te horen dat alles van A tot Z weer soepel is verlopen en dat we opnieuw een mooie installatie hebben mogen plaatsen.

Het is geweldig om te lezen dat onze service, communicatie en installatie opnieuw aan uw verwachtingen voldoen, en dat u de zorg en kwaliteit die u in 2021 heeft ervaren, ook deze keer weer zo heeft beleefd.

Bedankt voor uw vertrouwen in Soly ook bij deze uitbreiding van uw zonnestroominstallatie!

Saanut 5/5 tähteä

De voordelen en de nadelen genoemd en…

De voordelen en de nadelen genoemd en duidelijke uitleg.

2. lokakuuta 2025

Beste Zuidwijk,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We vinden het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn, en het is fijn om te horen dat de voordelen én nadelen duidelijk zijn uitgelegd. We kijken uit naar een mooi vervolg van onze samenwerking.

Saanut 5/5 tähteä

Prima geholpen alle vragen zijn goed…

Prima geholpen alle vragen zijn goed beantwoord. Heb zelfs terug gebeld nadat ik 1 vraag was vergeten .

1. lokakuuta 2025

Beste Vinod,

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat al uw vragen naar tevredenheid zijn beantwoord en dat u onze extra terugkoppeling heeft gewaardeerd. We staan uiteraard altijd klaar om u te helpen en kijken uit naar een mooi vervolg van onze samenwerking.

Vastaus yritykseltä Soly

Dank u wel voor deze mooie review!

We zijn blij dat onze uitleg duidelijk en gedetailleerd is overgekomen. We kijken uit naar een mooi vervolg van de samenwerking en staan altijd klaar om u te helpen waar nodig.

Saanut 3/5 tähteä

Was tevreden totdat omvormer na ruim 3…

Was tevreden totdat omvormer na ruim 3 jaar stuk ging. Kreeg een nieuwe, maar vervangen en voorrijkosten € 200 moet je zelf betalen. En wat blijkt, na vervangen deed app het weer ( na eerst gebeld te moeten hebben) en is er 1 optimizer stuk. Krijg een nieuwe, kosten voor vervangen € 150. Gaat lekker zo. Heb 10 van die dingen.

1. lokakuuta 2025

Beste Joke,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u deze ervaringen heeft gehad. We willen graag toelichten hoe dit zit: op onze installaties geven wij garantie, maar de product garantie van onderdelen zoals omvormers en optimizers verloopt via de fabrikant. Wij zorgen ervoor dat u kosteloos nieuwe onderdelen ontvangt vanuit die product garantie.

De bijkomende kosten voor vervanging en voorrijden zijn helaas niet gedekt door de fabrikant. Wij proberen die kosten zo laag mogelijk te houden en rekenen hier zelf niets extra’s aan, het gaat puur om de servicekosten voor het werk en de tijd van onze monteurs.

We begrijpen dat dit vervelend kan aanvoelen, zeker wanneer er meerdere onderdelen na elkaar vervangen moeten worden. Mocht u vragen hebben of samen willen kijken naar een oplossing, dan helpen wij u graag verder.

Team Soly

We hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, maar helaas hebben we u niet kunnen bereiken. We zouden het fijn vinden om dit samen met u te bespreken, dus zou u ons willen terugbellen op een moment dat het u uitkomt?

Prima!

Vriendelijk, behulpzaam en een heldere uitleg.

24. syyskuuta 2025

Beste Doedens,

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Fijn om te horen dat u onze vriendelijkheid, behulpzaamheid en heldere uitleg zo waardeert. Wij kijken uit naar een mooi vervolg van onze samenwerking.

Eerlijk advies

Goede rustige uitleg

26. syyskuuta 2025

Beste Adrie,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze rustige uitleg waardeert. We hopen op een mooi vervolg van onze samenwerking.

Saanut 1/5 tähteä

Kwartier gewacht geen contact naderhand…

Kwartier gewacht geen contact naderhand excuusmail. Heb voor andere partij gekozen

17. syyskuuta 2025

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw feedback. Ons oprechte excuus dat het niet vlekkeloos is verlopen en dat u enige tijd heeft moeten wachten. We begrijpen uw keuze en hopen dat u bij de andere partij een mooie installatie geplaatst krijgt.

Beste Rudo,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze tijd en goede informatie waardeert. We hopen op een mooi vervolg van onze samenwerking.

Vlotte reactie

Vlotte reactie. Snelle calculatie. Wel te duur

16. syyskuuta 2025

Beste Geert,

Hartelijk dank voor uw feedback. Jammer dat het voor u te duur is uitgevallen, maar wellicht dat we in de toekomst alsnog iets voor elkaar kunnen betekenen. We waarderen uw reactie zeer.

Ze beloven 4 adressen te zoeken

Ze beloven 4 adressen te zoeken, is gebeurd.
Heb 4 reacties gehad. Volgens afy

12. syyskuuta 2025

Beste Albert,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de vier adressen zijn gezocht en dat u reactie vanuit ons heeft ontvangen. We begrijpen dat er mogelijk verwarring is ontstaan met een reactie bij een offertevergelijkingssite.

Goede uitleg

Goede uitleg, waar de tijd voor genomen werd.

12. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt Dirkjan voor je review!

Fijn om te horen dat je de uitleg duidelijk vond en dat we de tijd voor je hebben kunnen nemen.

WAT EEN TOP BEDRIJF

WAT EEN SUPER TOP BEDRIJF KOMEN KEURIG NETJES DE AFSPRAKEN NA. ZOWEL DE VERKOPERS ALS DE INSTALATEURS KEIHARDE WERKERS SUPER NETJES. DE AFTERSALES JEROEN GEWELDIGE MANAGER DIE JE HELEMAAL DOOR HET SYSTEEM HEEN STUUR EEN WOORD TOP EN GEWELDIG.

16. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt Karta voor deze fantastische review!

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze verkopers, installateurs én de aftersales. We geven je complimenten zeker door aan Jeroen en de rest van het team. Dit soort woorden geven ons extra energie!

Prima en overtuigend advies

Op zoek naar een passende thuisbatterij - ten behoeve van het niet hoeven terugleveren aan het stroomnet van de energie, als de salderingsregeling in gaat op 1 januari 2027, die mijn destijds bij Soly (voorheen Enie) i.s.m. Vereniging Eigen Huis aangeschafte zonnepanelen opleveren - kreeg ik in een prettig gesprek zeer nuttige info over de keuze voor de voor mij meest geschikte batterij incl. bijkomende zaken als de hoofdschakelaar en een nieuwe up-to-date omvormer.

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Soly

Bedankt Taco voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je het gesprek als prettig hebt ervaren en dat de informatie je goed heeft geholpen bij de keuze voor een passende thuisbatterij en de bijbehorende onderdelen. We waarderen je vertrouwen in Soly.

Team Soly 🌞

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin