Het bedrijf is failliet. Terecht, want ze waren niet professioneel genoeg. De installatie was niet conform afspraak, niet conform wettelijke eisen. De informatie voorziening vooraf was overigens wel g... Näytä lisää
Vandaag zonnepanelen laten installeren. Adam en Tom hebben zeer netjes gewerkt 👌🏽👌🏽👌🏽. Meedenkend en alles volledig volgens afspraak. Kwaliteit gaat duidelijk boven snelheid, geen haastwerk. Job... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een tevreden niet-klant.... Een paar weken geleden mocht ik uitgebreid online (video-call) kennis maken met een adviseur Jan Heijs van Soly. Hij liet gedegen kennis van zaken zien en kon goed s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het gesprek was door Soly zelf geïnitieerd op basis van het klantenbestand van Enie. Was informatief en bleek te gaan om een thuisbatterij. Was vrijblijvend en dat bleef ook zo toen duidelijk werd d... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Soly
Yrityksen kirjoittama
We zijn hard bezig om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. We zetten de zon weer op 1!
Al bijna 10 jaar maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk.
Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen. Daarom geven wij je advies dat helemaal afgestemd is op jouw situatie én leveren we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement. En ook nog eens heel betaalbaar! Met installatieteams door het hele land garanderen we dat je zo snel mogelijk geniet van je eigen zonne-energie.
Eemsgolaan 5, 9727 DW, Groningen, Hollanti
- 085-4017000
- klantenservice@soly.nl
- soly.nl
On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Het gesprek was al goed voorbereid en…
Het gesprek was al goed voorbereid en was heel informatief en interessant

Erg goede voorlichting
Erg goede voorlichting
Rustig
Nam de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen
Erg duidelijk

Vastaus yritykseltä Soly
Aanbreng premie voor een nieuwe klant wordt niet uitbetaald!
Op zich is de communicatie prima en service ook, echter de opvolging van het aanbrengen van vrienden is niet goed. Wacht al 2 maanden op de aanbreng premie heb meerdere keren antwoord gekregen dat het echt vandaag zou worden overgemaakt. Tot op heden niks ontvangen

Vastaus yritykseltä Soly
Stop met deze onzin ik vraag mijn…
Stop met deze onzin ik vraag mijn klanten ook niet om dit in te vullen

Vastaus yritykseltä Soly
Bij Soly een offerte opgevraagd voor…
Bij Soly een offerte opgevraagd voor het bijplaatsen van 6 panelen. Binnen no-time een offerte ontvangen die helder en compleet was. Zodra er een installatiedatum was direct de factuur betaald. Vervolgens zijn ze vandaag geplaatst. 's Ochtends door Soly gebeld met de vrij exacte aankomsttijd van de monteurs. Deze hebben, vevolgens hard gewerkt om alles vlot aan te sluiten. Dit was relatief vlot gebeurd. Vervolgens hebben ze alles netjes opgeruimd en het afval meegenomen in hun mooie, volledig in Soly kleuren, gehulde bus. Daarna belde Soly HQ nog even om te checken dat alles goed gegaan was. Dat was zo. Ik weet dat het werkt, hoe het werkt en het werk is netjes uitgevoerd. Super tof!
Waarom ik voor Soly kies? De vorige ervaring, in 2021 was top. 14 panelen geplaatst op een februari dag met sneeuw. Toen viel de service en zorg al op. En daar is dus niets in veranderd in de jaren sindsdien.
Top! Keep it up Soly!

Vastaus yritykseltä Soly
De voordelen en de nadelen genoemd en…
De voordelen en de nadelen genoemd en duidelijke uitleg.

Vastaus yritykseltä Soly
Prima geholpen alle vragen zijn goed…
Prima geholpen alle vragen zijn goed beantwoord. Heb zelfs terug gebeld nadat ik 1 vraag was vergeten .

Vastaus yritykseltä Soly
Was tevreden totdat omvormer na ruim 3…
Was tevreden totdat omvormer na ruim 3 jaar stuk ging. Kreeg een nieuwe, maar vervangen en voorrijkosten € 200 moet je zelf betalen. En wat blijkt, na vervangen deed app het weer ( na eerst gebeld te moeten hebben) en is er 1 optimizer stuk. Krijg een nieuwe, kosten voor vervangen € 150. Gaat lekker zo. Heb 10 van die dingen.

Vastaus yritykseltä Soly
Kwartier gewacht geen contact naderhand…
Kwartier gewacht geen contact naderhand excuusmail. Heb voor andere partij gekozen

Ze beloven 4 adressen te zoeken
Ze beloven 4 adressen te zoeken, is gebeurd.
Heb 4 reacties gehad. Volgens afy

WAT EEN TOP BEDRIJF
WAT EEN SUPER TOP BEDRIJF KOMEN KEURIG NETJES DE AFSPRAKEN NA. ZOWEL DE VERKOPERS ALS DE INSTALATEURS KEIHARDE WERKERS SUPER NETJES. DE AFTERSALES JEROEN GEWELDIGE MANAGER DIE JE HELEMAAL DOOR HET SYSTEEM HEEN STUUR EEN WOORD TOP EN GEWELDIG.

Prima en overtuigend advies
Op zoek naar een passende thuisbatterij - ten behoeve van het niet hoeven terugleveren aan het stroomnet van de energie, als de salderingsregeling in gaat op 1 januari 2027, die mijn destijds bij Soly (voorheen Enie) i.s.m. Vereniging Eigen Huis aangeschafte zonnepanelen opleveren - kreeg ik in een prettig gesprek zeer nuttige info over de keuze voor de voor mij meest geschikte batterij incl. bijkomende zaken als de hoofdschakelaar en een nieuwe up-to-date omvormer.

Vastaus yritykseltä Soly
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.