Infinity Solar Technologies

Saanut 5/5 tähteä

Onlangs 14 panelen laten plaatsen met Enphase microomvormers. Communicatie ging vlot en ze waren zeer meedenkend met mijn wensen. Wat kan er wel, wat kan er niet, wat is niet verstandig. Offerte... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Wij hebben een set met 8 panelen laten plaatsen. De heren waren mooi op tijd en de installatie is snel en netjes uitgevoerd. De mannen waren netjes en vriendelijk . De installatie is naar te vrede... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

IST benaderd en offerte kwam goed door. Keurig te woord gestaan met een korting op het voorwerk kwa elektra wat was gedaan door mij. Na een kleine interne miscommunicatie was de installatie su... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had vorig jaar half december een aanvraag gedaan. De eerste week van januari kwamen ze al plaatsen. Echt super snel. Nette jongens die monteurs. Goed, veilig en hard gewerkt. Ze bouwen netjes... Näytä lisää

1. Aurinkoenergiayhtiö

Yrityksen kirjoittama

Infinity Solar Technologies is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in het onderhoud en de levering en installatie van zonnestroomsystemen.

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

zo hoort het

alles conform afspraak en op tijd. niet lang hoeven wachten op de panelen. netjes gewerkt en zichtbare kabels in huis
nette jongens die het geplaatst hebben, duidelijke offerte en niet te vergeten compleet werkend opgeleverd

2. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zeer aardige en professionele mensen…

Zeer aardige en professionele mensen met verstand van zaken! Ik had twee of meer aanbiedingen van verschillende zonnepanelenbedrijven die een grotere naam en ervaring hadden, totdat ik in contact kwam met Stijn van Infinity Solar Technologies BV

Vanaf het eerste moment heb ik goed contact gehad met Stijn over het verduurzamen van mijn woning door middel van isolatie, zonnepanelen en in de toekomst zal ik ook kiezen voor de warmtepomp of airco.

Uitvoering van isolatie en zonnepanelen was vlot, netjes en vakkundig uitgevoerd.

Ik heb tot nu toe geen problemen met lekkage of iets dergelijks en ik ben er zeker van dat Stijn klaar zal staan om mij te helpen het probleem op te lossen.

Ze geven je een zeer goed aanbod en ook zonnepanelen en micro-omvormers van goede kwaliteit.

Absoluut een aanrader!!
5 STERREN van Sachy

15. maaliskuuta 2024

Uitstekend

Aanbod half januari ontvangen en na akkoord offerte binnen 2 dagen een afspraak tot plaatsing in maart.
Op dag van plaatsing lagen de panelen er snel op. Heldere instructie en uitleg. Helaas bleek dongel niet te werken waardoor er geen connectie was met app.
Toen het wat langer duurde na melding, na herinnering gestuurd te hebben werd de volgende dag de klacht ter plekke opgelost.
Waarom 5 sterren: Heldere offerte, goede prijs, snelle reacties op emails, eigen teams voor installatie, na installatie alles netjes opgeruimd en duidelijke uitleg systeem en werking.

12. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Goede communicatie en geleverde (after) service.

Vorige week bij ons de zonnepanelen geplaatst. Van te voren is een dakschouw geweest om te bevestigen wat ik bedacht had ook kan. Dit was gelukkig ook zo. Binnen 4 weken alles geregeld en zeer vriendelijke mensen die de installatie gedaan hebben. Van te voren nog wel de dakkapel voorzien van nieuwe dakbedekking. Niet onbelangrijk om daar rekening mee te houden. Kortom prima communicatie en werkzaamheden.

3. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin