Yritys on vastannut

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

De online sokkenspecialist met alle bekende merken tegen een scherpe prijs. Sokken voor dames en heren en ook enkele kindermodellen! Shop bij ons voor je sokken voor iedere dag, of sokken die je draagt tijdens specifieke sporten of activiteiten. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in wandelsokken.

3,5

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Sokkenzaak communiceert NIET meer

Sokkenzaak communiceert NIET meer. Na levering van sokken maat 47-49 terwijl 42 was besteld eea geretourneerd. Wordt gevraagd na terugontvangst of ik geld terug wil of een alternatief. Ik vraag een alternatief. Sindsdien heerst er radiostilte. Na meerdere malen te hebben gemaild en vergeefs te hebben gebeld geef ik het op.

10. helmikuuta 2026
Sokkenzaak.nl-logo

Vastaus yritykseltä Sokkenzaak.nl

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Onze excuses voor het ongemak en de onduidelijkheid die is ontstaan.

Inmiddels hebben wij het aankoopbedrag van de geretourneerde sokken aan je terugbetaald. Mocht dit niet duidelijk bij je zijn overgekomen, dan begrijpen wij dat dit voor frustratie heeft gezorgd.

Wij nemen je feedback serieus en zullen intern bekijken hoe dit heeft kunnen gebeuren, zodat we onze communicatie kunnen verbeteren. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Team Sokkenzaak

Top!!

Top!!!!
Ondanks black Friday drukte snelle en perfecte levering.
Ontvangen wat besteld en producten precies zoals beschreven.

28. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Levering van mijn bestelling via Bol.com mislukt door een fout van postnl.
Ik kreeg na mijn melding direct een reactie terug van sokkenzaak.nl en ze hebben de betalingsverplichting meteen geannuleerd.
Prima!

9. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

!!! Boru Bamboo sokken vallen erg groot uit !!!!

Snelle levering van boru bamboo sokken maar wat een slechte service !!!
Ik draag maat 42 van schoen, de Boru Bamboo sokken waren veels te groot. Ik heb ze omgeruild voor maat 35/38 en deze zitten goed. Er werd me gezegd dat ze deze klacht niet eerder hadden doorgekregen en moest retourkosten betalen om ze te kunnen omruilen. Maar ik lees nu dat deze klacht wel eerder is doorgegeven 🤔
Mijn argument dat het eigenlijk bij de tekst bij aankoop vermeld had moeten staan, aangezien het verschil erg groot is nml werd afgewimpeld.

16. joulukuuta 2024

Heerlijke warme sokken

Heerlijke warme sokken gekregen die bij de Sokkenzaak.nl vandaan komen. Merinowol en badstof. Hiermee heb ik boven en op zolder geen koude voeten.

16. lokakuuta 2024

Gewoon goed

Na 3 jaar geleden ook al Worik werksokken te hebben besteld bij Sokkenzaak. Waren de 3 jaar oude sokken nu aan vervanging toe. Sokkenzaak heeft weer keurig netjes geleverd en alles prima inorde met de sokken. Hopen dat deze Worik sokken weer 3 jaar mee gaan. Prima winkel voor kwalitatieve sokken.

28. huhtikuuta 2023

Zeer hoog aangeraden

Dit is de 2e keer dat ik bij sokkenzaal.nl bestel. Mijn man is helemaal tevreden met de Soga dikke wollen kniekousen met merino badstof voering S6. Ze houden zijn voeten en onder benen lekker warm. Zeer hoge kwaliteit.

Iedere keer snelle levering. De 2e bestelling heb ik rond 16:30 besteld en ze waren de volgende dag al in huis.

Ik vind sokkenzaak.nl professioneel, vriendelijk en ik raad ze zeker heel hoog aan. Ik zal nooit meer sokken ergens anders kopen.

5. joulukuuta 2022

snel en netjes geleverd

snel en netjes geleverd.
Echter ik had de verkeerde maat besteld.
Het duurde wel even, maar ze zijn keurig omgeruild voor de goede maat. Heel bij met de warme sokken en ze zijn niet duur.

22. lokakuuta 2022

Reactie?

Bamboesokken gekocht die na één keer dragen al ‘doorschijnen’ bij mijn teennagels. Klantenservice bijzonder stroperig met vreemde fotografieverzoeken, maar uiteindelijk nu al een week of drie geen oplossing of reactie. Max en Lisa zouden wat mij betreft wat attenter mogen zijn. Ik heb spijt van mijn aankopen bij deze onderneming.

5. heinäkuuta 2021

Slechte klantenservice en kwaliteit

Klantenservice is niet goed. Áls je een reactie krijgt kun je blij zijn, verder niet verwachten dat er terug wordt gemaild of telefonisch contact met je wordt opgenomen. Zit nu met een stel slechte, zeer pluizerige sokken.

3. maaliskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin