Saanut 5/5 tähteä

Jag är mycket nöjd! Naturligtvis är inte diskkraften densamma som i traditionella tabletter, men man ska tänka på att Sofreshy är mycket mindre giftigt och mer miljövänligt. Vanligt ekoprogram funge... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Känns ju bra med färre kemikalier. Allt blir dock inte rent med diskbladen. T.ex. sitter osten stenhårt kvar på osthyveln. Det är ca 1 månad sen jag öppnade förpackningen och nu har diskbladen blivit... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Tycker om att det inte är nån plast i bladen och en känsla av att man inte får i sig konstiga rester som sitter kvar på det diskade. Tyvärr inte lika effektivt som jag hoppats på. Får gå igenom all di... Näytä lisää

3,6

1 tähti

On vastannut 72 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Klet i silen.

Disken blir ren, diskar dock inte kastruller. Mycket klet i silen, som måste rengöras ofta. Man undrar över om kletet är matrester eller från bladen.

3. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Går ej att returnera varorna får inget svar el hjälp!

Går ej att returnera varorna

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sofreshy

Hej Yvonne! Vi har svarat dig ett flertal gånger, jag vet inte om du missar våra svar. Jag har nu även skickat ett SMS till dig. Vi behöver vikten på paketet för att kunna skapa fraktsedel till dig. Vänligen skicka detta till oss, så kommer du att få en retursedel direkt.

Okey men inte för mig

Det blir rent men glasen får en lite gråaktig dimmig hinna. Deras web skulle behöva en uppdatering.
Otydligt om man har eller inte har ett aktivt prenumeration. Inte världsbäst på att svara på mail..

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sofreshy

Hej Tomas! Hoppas att du har fått klarhet sedan vårt samtal igår. Har du fler frågor eller funderingar så får du gärna höra av dig igen. Du har som sagt bara en order hos oss från förra året. Du kanske blandar ihop oss med någon annan prenumeration du har. Hoppas du kan uppdatera ditt omdöme här.

Saanut 2/5 tähteä

Disken blir tyvärr inte helt ren

Disken blir tyvärr inte lika ren som med ex. Yes. Inte ens om man tar dubbla dosen

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sofreshy

Hej Frida! Har du hört av dig till vår kundtjänst? De kan hjälpa dig med eventuell retur/reklamation och kan även hjälpa till att förbättra resultatet.

Saanut 1/5 tähteä

Helt värdelösa

Helt värdelösa, blir inte rent ens på längsta programmet.
Lite pinsamt att dem skickar ut ett mail där man önskar feedback, trycker man inte på gladaste gubben kommer man till deras hemsida, trycker man på gladaste gubben kommer man till trustpilot.
Köp inte, produkten fungerar inte

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sofreshy

Hej! Meningen med feedback-mailet är att om man redan är nöjd, då kommer man till Trustpilot. Är man inte nöjd så ska man få möjlighet att höra av sig till oss på kundtjänst för att få hjälp. Ibland får vi recensioner på Trustpilot som inte stämmer, för att man inte har tagit hjälp först, vilket är tråkigt för oss som företag. Vi vill gärna hjälpa till om man inte känner sig nöjd. Har du hört av dig till kundtjänst?

Saanut 4/5 tähteä

Jag blev först jätteirriterad för att…

Jag blev först jätteirriterad för att leveranstiden var längre än utlovats (december), men när jag väl fått produkterna var jag nöjd. Jag upplever att tvättresultatet är bra (eller minst lika bra som med andra kemiska preparat. Det är sant att det ibland finns vissa ugnskärl osv som behöver handdiska eller diskas om, men jag har inte använt något preparat där det inte behövs ibland. Med viss andra preparat upplever jag själv att det är rent nog, men att det finns som små korn och beläggning kvar, men med de här bladen har jag inte upplevt det. Jag är definitivt nöjd och det känns bättre att inte använda för mycket kemikalier om det går att undvika. Jag rekommenderar alla att prova och att själva vara med och bidra till att vi tänker på barnens framtid. Jag skulle dock gärna vilja se att produkten tillverkades här i Sverige.

14. helmikuuta 2026

Diskmedlet fungerar inte bra

Diskmedlet fungerar inte bra, disken blir inte ren.
Tvättmedlet har varit ok men lite svårt att bedöma då jag inte har så mycket fläckar.

14. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Bra produkt

Bra produkt, bra pris. Tog några dagar för leverans men det hade jag beräknat och vart inget problem.

3. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Jag är jättenöjd med produkterna!

Jag är jättenöjd med produkterna! För diskmaskinen använder jag 1/2 blad varje gång och det har alltid blivit helt rent. Det samma gäller tvättmaskinen och då använder jag ett helt ark eftersom jag oftast har fulla maskiner. Leveranstiden var flera veckor, men eftersom det är ett litet företag så var det förmodligen mycket ordrar att hantera just då. När produkterna väl kom så har jag varit mycket nöjd.

13. helmikuuta 2026

Blev inte helt rent

Fantastiskt med en plastfri disktablett. Dessvärre blev disken inte helt ren och behövdes diskas för hand efteråt vilket gjort att vi gått tillbaka till ”vanliga” tabletter.

1. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin