1. Naistenvaateliike
  2. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa
  3. Urheiluvaateliike
  4. Nuortenvaatekauppa

Sofaye er skabt med kærlighed til bevægelse, velvære og feminine designs. Vi går op i kvalitet og komfort, men går samtidig ikke på kompromis med design. Vores activewear kan bruges både til træning og til hverdag, og vi stræber efter at skabe nogle charmerende silhuetter, der på bedste vis kan fremhæve din smukke krop, så du kan føle dig selvsikker og veltilpas i hver en bevægelse.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Utrolig hurtig levering, lækkert tøj og god service

Utrolig hurtig levering. Jeg har bestilt to gange hos Sofaye via hjemmesiden. Begge gange har jeg afgivet min ordre meget sent om aftenen. Allerede næste morgen er der besked om, at pakken er på vej.

Jeg har efterfølgende handlet en del gange hos Sofaye, og udover den hurtige levering, er der også tale om virkelig lækkert tøj af god kvalitet, der sidder rigtig flot på kroppen, efter min mening.

Jeg har kun én enkelt gang bestilt et par bukser i en forkert størrelse, og der fik jeg gratis ombytning, der blev foretaget utrolig hurtigt, og desuden var Sofie sød og hjælpsom gennem hele processen.

16. tammikuuta 2026

Rigtig god service og godt produkt

Rigtig god service og godt produkt!
Hurtig pakning og levering af min bestilling. Jumpsuit er rigtig lækkert, dog er der lidt med størrelsen, men det er forventeligt.
Vil helt sikkert købe igen fra Sofaye!

16. heinäkuuta 2024
Sofaye-logo

Vastaus yritykseltä Sofaye

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! 😊
Er der problemer med størrelsen er vi altid klar til at hjælpe. Både til guidning inden køb - men også til hurtig returning, hvis det ikke helt sidder, som det skal. 🫶
Er størrelsen ikke helt som ønsket, så skal du endelig bare række ud til os på info@sofaye.dk, så vi kan finde en løsning. Ha' en skøn dag. 🥰

Lækkert produkt at røre ved

Lækkert produkt at røre ved, men størrelserne passer ikke. De sidder ikke fast når man bevæger sig men ruller ned.

10. marraskuuta 2023
Sofaye-logo

Vastaus yritykseltä Sofaye

Hej Kirsten,

Tak for din anmeldelse. Har du problemer med størrelsen, skal du endelig kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning. :)

Vi har kun fået positiv feedback på vores størrelser, og vi gør meget ud af, at vores tøj skal sidde ordenligt. Derfor vil vi hellere end gerne finde en løsning, som du kan være tilfreds med.

Send os en mail på info@sofaye.dk

Sofayes products have very nice fit!

Sofayes products have very nice, comfortable fit and extra points for in-built bra in the crop top - it's fantastic!
I ordered crop top and sports bra, delivery was fast and I am happy with the products.
I can totally recommend.

12. lokakuuta 2023

Virkelig skønt træningstøj

Virkelig skønt træningstøj (og afslapningstøj for den sags skyld). Jeg har købt et par sorte tights, som er så bløde og behagelige, at man næsten ikke mærker, man har dem på. Perfekt til både træning og en dag på sofaen ⭐

12. lokakuuta 2023

Jeg er allerede stor fan af Sofaye

Jeg er allerede stor fan af Sofaye. Købte sorte tights, sweatshirt og sort petal skirt, og det bliver helt sikkert ikke det sidste, jeg skal have derfra. Tightsene er squatproof (😱!!! som en med en stor bagdel og brede lår er det altså aldrig lykkedes mig at finde indtil nu), og jeg er vild med criss-cross effekten i taljen, der giver en mega flot figur og er virkelig flatterende. Elsker også sweatshirten, den ved jeg allerede nu, at jeg kommer til at lounge i så ofte! Det hele er virkelig lækker kvalitet og når man modtager pakken, kan man bare mærke, at der er tænkt på detaljerne. Så pænt indpakket og en slikkepind med! Elsker når virksomheder gør sådan noget 😍 Hurtig levering også. Jeg handler med glæde her igen.

1. lokakuuta 2023

Jeg har fundet mine nye yndlingstights

Sofaye.dk får mine bedste anbefalinger. Hjemmesiden er overskuelig og nem at navigere rundt i. Jeg har aldrig oplevet så hurtig ekspedition og levering. Jeg havde et par spørgsmål til størrelser, hvor jeg fik glæden af den bedste kundeservice.
Da jeg modtog pakken, var varerne pakket nydeligt ind med en fin hilsen og der var endda sødt med til ganen som en ekstra overraskelse. Tightsene er virkeligt fantastiske at have på. Skøn pasform og kvalitet med lækre detaljer. Lommerne på siden er helt uundværlige for mig. Faktisk er er jeg så glad for tightsene, at jeg har boet i dem siden jeg modtog dem.
Jeg skal snart handle på Sofaye.dk igen.

29. syyskuuta 2023

Det var en fantastisk dejlig oplevelse…

Det var en fantastisk dejlig oplevelse at være inde på hjemmesiden. Den er meget indbydende og nem at finden rundt i. Varerne bliver præsenteret på en rigtig god måde så man får et rigtig godt indtryk af hvad man skal købe. leveringen foregår på en hurtig og effektiv måde og når man modtager varen er det en glæde at åbne pakken. Der er kælet om leveringen og varen lever helt og fuldt op til forventningerne. Kvaliteten er i top og pasformen er virkelig fantastisk. Det bliver ikke sidste gang der bliver handlet der.

30. syyskuuta 2023