Soccerfanshop Arvostelua

2 729
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Ondanks onderstaande negatieve ervaringen met de klantenservice en het retourneren toch een bestelling geplaatst. De set die ik had besteld was blijkbaar niet beschikbaar en was er een andere set v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super leuke spullen. Heb 2 trainingspakken besteld voor mijn zoon, die waren te groot, die meteen retour gestuurd, ik mocht kiezen als ik een geld terug of giftcard wou, want zo hoefte ik ik geen ret... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Koop af en toe wat als het kan ,meesstal voor mijn jongens nu had ik wat pakken nodig ivm opname ziekenhuis . Deze zit echt zo zacht heerlijk warm die zou ik wel im dat mooie grijs ook willen maar d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Productbeschrijving en maatvoering super duidelijk. Zo fijn. En de levering sneller dan snel, altijd de volgende dag al in huis. Ideaal. Retouropties ook heel fijn maar gelukkig is dat bijna nooit nod... Näytä lisää

1. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij onze trendy fashion bestemming op de Haagdijk 35 in het hart van Breda of online op Soccerfanshop.nl! Onze unieke winkel biedt een boeiende mix van modieuze kleding en streetwear, zorgvuldig samengesteld om jouw stijl naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends of opvallende streetwear-stukken, onze collecties zijn samengesteld om je te inspireren en te laten stralen. Ontdek de perfecte outfit die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en jouw stijl naar voren brengt. Onze webshop biedt het gemak van online winkelen, terwijl onze fysieke winkel op de Haagdijk 35 een unieke winkelervaring biedt met persoonlijke service en stijladvies. Stap binnen en laat je onderdompelen in een wereld van mode en streetwear op een locatie die synoniem staat voor stijl en creativiteit of ervaar het gemak van online shoppen op soccerfanshop.nl

Erinomainen

(2 729)

377 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima ervaring!

Super snelle levering. Kwaliteit is goed! Kortom alles veilig en snel geregeld!

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Soccerfanshop

Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Jouw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons enorm om dit niveau vast te houden. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen 🙂

Parka jas

Heb de Parka jas van Pure path besteld bij jullie en ben er blij mee. De maat was goed en snelle levering ook. Een tevreden klant erbij!

Goede snelle service

Afgelopen vrijdag heb ik een artikel besteld en de volgende dag werd het al geleverd. Goede kwaliteit en service!

23. tammikuuta 2026

Bestellingen wordt niet geleverd

Bestellingen wordt niet geleverd , slechte service er wordt gewoon opgehangen in je gezicht , respectloze medewerkers!!!
Slechte kleding ze leveren bewust verkeerde maat zodat ze jou een tegoedbon geven zodat je alsnog moet betalen .
Oplichters 1 e Klass .
Koop hier nooit meer niets!!!!

26. tammikuuta 2026

Beste klant,

Wat vervelend om te lezen dat u zo’n negatieve ervaring heeft gehad. Dat is natuurlijk absoluut niet wat wij willen uitstralen en daarvoor vinden wij het oprecht jammer dat dit zo bij u is overgekomen.

Onder de bij ons bekende naam kunnen wij helaas geen bestelling terugvinden. Daarnaast lijken in uw review een aantal zaken door elkaar te lopen, die we graag even willen verduidelijken. Zo hebben wij geen telefonische klantenservice voor online bestellingen. Alleen onze fysieke winkel is telefonisch bereikbaar; het magazijn en kantoor van waaruit de online bestellingen worden verwerkt zijn dit niet. Het is dus zeker niet zo dat wij de verbinding verbreken of “ophangen”.

Wanneer er door ons een verkeerde maat wordt geleverd, erkennen wij dat als onze fout. In dat geval vergoeden wij zowel het product als de verzendkosten volledig, indien u daarvoor kiest. Mocht het gaan om een artikel dat groter of kleiner uitvalt dan verwacht, dan bieden wij via ons retourportaal altijd de keuze tussen terugbetaling van het aankoopbedrag of een voucher. Wij leveren nooit bewust een verkeerde maat en herkennen ons dan ook niet in deze beschuldiging.

Soccerfanshop.nl

Saanut 5/5 tähteä

Snelle leveringen en goed verpakt!

23. tammikuuta 2026

Slechste kleding site ooit

Slechste site ooit , je besteld kleding maar wordt niet geleverd.
Ze zeggen dat het geleverd is maar je ontvangt niets.
De kosten hiervan moet je alsnog betalen ongeacht je klacht.
Het boeit hun totaal niet of je je spullen hebt ontvangen of niet het enige waar ze naar kijken is geld.

20. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Soccerfanshop

Wat vervelend om te horen dat dit zo is gelopen en dat dit voor zoveel frustratie heeft gezorgd — dat begrijpen we heel goed. We willen je graag uitleggen hoe wij in dit soort situaties te werk gaan.

Wanneer een zending volgens de track & trace als afgeleverd wordt gemarkeerd, controleren wij eerst of er zichtbare afwijkingen zijn in het bezorgproces. Als die er niet zijn, nemen wij contact op met PostNL voor een aanvullend onderzoek. In dit onderzoek kijkt PostNL onder andere naar GPS-gegevens en de bezorgscan.

Als PostNL vervolgens bevestigt dat het pakket op het door jou opgegeven adres is afgeleverd en er geen afwijkingen worden vastgesteld, hebben wij helaas geen aanknopingspunten om ervan uit te gaan dat het pakket niet is bezorgd.

Saanut 2/5 tähteä

Hoge portokosten

Twee truitjes besteld , aangezien ik niet weet hoe de maten vallen dus moet er gepast geworden . 1 gehouden 1 weer terug gestuurd , kost totaal 11 euro voor portokosten !!!! Niet normaal is dit . Ja je kan kiezen voor een giftcard wat heb je daar aan ! Ben ik verplicht om bij jullie te kopen . En dat doe ik juist niet meer. Andere winkels hebben ook deze merken met veel minder of geen portokosten . Jammer soccerfanshop ik bestel niet meer bij jullie .

11. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Soccerfanshop

Vervelend om te horen dat u deze ervaring zo heeft beleefd — dat vinden wij oprecht jammer.
We begrijpen heel goed dat het lastig kan zijn om de juiste maat te bepalen wanneer u een product niet vooraf kunt passen.

Bij uw bestelling zijn inderdaad verzendkosten betaald voor het verzenden naar u toe. Wanneer er vervolgens wordt gekozen voor een terugbetaling naar geld, worden de retourkosten ook doorberekend. Kiest u voor een giftcard, dan is het retourneren volledig kosteloos. We begrijpen dat een giftcard niet voor iedereen de voorkeur heeft, maar we willen hierin wel graag een keuze bieden.

Als extra hulp hebben wij op onze website bij elk product een size bar staan. In vier eenvoudige stappen (zoals gewicht, lengte en hoe u het kledingstuk graag draagt) krijgt u een persoonlijk maatadvies, zodat u in de meeste gevallen slechts één maat hoeft te bestellen.

Goed om te weten is dat wij de retourkosten niet volledig doorberekenen aan de klant. Bij bestellingen waarbij meerdere maten worden besteld om te passen, leggen wij hier zelf altijd een deel op toe.

Het spijt ons dat dit voor u niet zo is overgekomen en dat dit heeft geleid tot teleurstelling. Mocht u in de toekomst toch nog vragen hebben of maatadvies willen, dan denken we uiteraard graag met u mee.

Fijne site

Fijne site, snelle verzending, en goed product zoals omschreven !

13. tammikuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Mooie kwaliteit prijs verhouding.

Mooie kwaliteit prijs verhouding.
Shirt zit als gegoten .

19. tammikuuta 2026

Supersnelle verzending

Supersnelle verzending. Doen wat ze zeggen. Goeie service. Ben er super blij mee

Saanut 1/5 tähteä

Vieze oplichters die alleen maar geld…

Vieze oplichters die alleen maar geld willen had laatst een bestelling geplaatst vervolgens het product netjes retour gestuurd. Krijg ik opeens domme gift card terwijl ik die helemaal niet wil. Wil gewoon mijn geld terug

Vastaus yritykseltä Soccerfanshop

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad – dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen goed dat dit frustrerend voor u is.

De reden dat u een giftcard heeft ontvangen kan twee oorzaken hebben:

Tijdens het aanmelden van de retourzending is er in ons retourportaal gekozen voor een giftcard, of

De retourzending is buiten de geldende retourtermijn bij ons ontvangen.

Mocht het zijn dat er per ongeluk een verkeerde optie is aangeklikt, dan is dat geen enkel probleem. Wij kunnen dit uiteraard gewoon voor u omzetten naar een geldelijke terugbetaling.

We helpen u hier graag direct bij. Wilt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@soccerfanshop.nl
? Dan kijken we het meteen voor u na en lossen we dit zo snel mogelijk op.

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel eens in de zoveel tijd een…

Ik bestel eens in de zoveel tijd een trainingspak voor mezelf of iemand in me familie en het bevalt me altijd door de snelle levertijd en goede service ik raad het zeker aan om hier te bestellen ben nog nooit teleurgesteld geweest
‘Dijégo Nengerman

7. tammikuuta 2026

Goede service!

Tweede keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij Soccerfanshop. Ze hebben goede aanbieding en goede service. Iemand wat te groot was geretourneerd en binnen 2 dagen een bevestiging van ontvangst en factuur met het retour bedrag.
Al met al heel tevreden over de webshop!

12. tammikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goeie kwaliteit en maat klopt

8. tammikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Super service heel fijn om hier te bestellen!

Super service. 1 dag levertijd en met goeie korting 2 mooie trainingspakken "gescoord" maar ook de retour service is super de week ervoor ook trainingspakken besteld die toch net wat te klein bleken. Terug gestuurt en binnen een paar dagen alles verwerkt. En als je dan voor de cadeau kaart kies krijg je ook nog eens 5 euro extra cadeau. Top en bedankt!.

7. tammikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Met 1 vinger op de knop bestellen krijg…

Goedendag beste lezers....
Met 1 vinger op de knop bestellen krijg je de volgende dag al je bestelling binnen.
Kan je het bedrag niet in 1 x betalen dan kan je via klarna in 3 delen je bedrag betalen geen probleem!!
De service is perfect en kwaliteit van spullen zijn geweldig.
Gr een klant

3. tammikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

deze winkel is een aanrader

hele leuke mooie winkel met kwaliteits artikelen en mooie acties

6. tammikuuta 2026

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Ik heb mijn zoon helemaal blij gemaakt, dank jullie wel! Top service

5. tammikuuta 2026

TOP!!!

Snelle verzending, netjes verpakt en vooral mooie kleding

2. tammikuuta 2026

prima webshop

Omdat het product op mijn bekende webshops uitverkocht was, kwam ik op deze voor mij onbekende website. Bestel niet snel hierop. Maar mijn ervaring is erg goed, snelle levering, zelfs in deze drukke periode van de feestdagen. Het product is ook geheel volgens mijn verwachting, Kortom prima webshop dus!

4. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Soccerfanshop

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin