Hvad der startede som en dårlig oplevelse blev hurtigt reddet.... Snus var blevet bestilt og gls lavet kæmpe fejl og pakken var væk. Man skriver til kundeservice, som beklager meget, men kommer hurti... Näytä lisää
Har nu handlet hos snuscapone i snart et års tid, og kan ikke være andet end tilfreds. Klart den bedste udbyder i branchen, yder utrolig høj kundeservice og har en svarrate på maks 15 min, samt ut... Näytä lisää
Man skal lede langt efter en bedre snus handler end denne. Du modtager produkter hurtigt, og der ikke så meget at rafle om. Modsætningen til andre, bliver der svaret omgående når du har spørgsmål elle... Näytä lisää
Helt forrygende kundeservice, billige priser og så virker det som om personen bag Snuscapone går op i sine kunder. Hvis man skriver til ham med et problem med hensyn til bestilling, er han lynhurtigt... Näytä lisää
Danmark's ældste forhandler af svenske snus og nikotin produkter!
Herlev Hovedgade, 2730, Herlev, Tanska
- info@snuscapone.dk
- snuscapone.dk
En blandet oplevelse
Jeg har haft en blandet oplevelse med Al SnusCapone. Produktet jeg modtog var for gammelt og udløb faktisk den dag jeg fik det. Fik dog pengene retur nærmest det sekund jeg skrev til dem og klagede
Det er bare så fint lækker snus og…
Det er bare så fint lækker snus og hurtigt levering
Snus til en super god pris
God pris og hurtig levering
Stjerne på snusmarket
Har altid handlet hos snuscapone og det bliver jeg ved mig. Hans service niveau ligger højt. Havde bestilt 2 ruller velo, hvor jeg så var uheldig at 2 af pakkerne ikke kunne bruges. Derfor tog jeg kontakt til ham og uden at tøve sagde han ville se 2 nye samt når man hat spørgsmål, så svare han ofte med det samme og er helt nede på jorden.
I har vundet mig som stamkunde og det bliver jeg ved med
Hurtigste levering jeg nogensinde har…
Hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet dette firma kan varmt anbefales.
lågsusforretning
Brugt flere gange
Brugt flere gange, der har været ingen problemer, hverken med snus eller Salt Switch som jeg købte for ikke så længe siden.
Hurtig levering og fantastisk service,
Hurtig levering og fantastisk service,
Jeg var i tvivl i starten men fik skrevet lidt med deres kundeservice med hurtig response og fik en stor levering hjem, på kort tid, og konkurrence dygtige priser, stor anbefaling herfra!!
Lækker service!
Stabilt 👍
Overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering.. bedre bliver det ikke :)

Vastaus yritykseltä Al SnusCapone