SNEAQS Arvostelua 100

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Saanut 4/5 tähteä

Essentials Fear of God pak hier besteld. Netjes thuis bezorgd gekregen. Gelukkig helemaal origineel pak, veel problemen gehad eerder met na maak pakken. Zou zeker nog een keer bestellen!

Saanut 5/5 tähteä

In de winkel goed geholpen, eerlijk advies gekregen over welk model het beste bij mij paste. Hadden mijn maat alleen niet op voorraad. Online alsnog besteld, levering ging prima

Saanut 5/5 tähteä

De schoenen waren in de winkel niet meer in mijn maat beschikbaar. De verkoper bood aan deze online voor mij te bestellen met de keuze om thuis te bezorgen of ze op te halen in de winkel. Goede servic... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Besteld op woensdag donderdag al in huis. Precies de kleur die ik zocht al een tijdje. Makkelijk bestelproces, geen verplichte account of andere rompslomp.

3,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

A good service

A good service! Helpfull and kindly people,they take time for you!
They are respectable and handled the service quickly! I will thank you for all your understanding! Your shop is willing for me to buy sneakers.
Thank you so much!
Much love and have a nice day!

25. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Inmiddels 2.5 week wachtend op bestelde…

Inmiddels 2.5 week wachtend op bestelde sneakers. 3x gebeld naar winkel hoofddorp., 2x gezegd dat ik moest afwachten de schoenen waren echt onderweg, bij het derde belletje ben ik mijn geld terug gaan eisen daar zou ik een mail voor krijgen, bijna 4 dagen later nog steeds niks. Heb sterk het idee dat deze gene medewerker mij aan het lijntje hield en aan de andere kant van de lijn een welbekende vinger opstak, 2x een mail geschreven via de website, hier zou men zsm op reageren, maar hier wordt ook niks aangedaan. Deze review gaat ook naar andere sociale media dus aan sneaqs de keus.....,
Dus sneaqs zou ik echt nooit aanraden je kan net zo goed je geld door de wc spoelen daar beleef je meer plezier aan dan zaken doen met deze lui

3. kesäkuuta 2025

Prijs, tijd & retour

Schoenen gekocht in de winkel, 150 euro.. duurde 2 weken voordat ze geleverd werden, in de tussentijd dezelfde schoenen voor 52 euro goedkoper gevonden en binnen 2 werkdagen geleverd.

Retourneer beleid was ook niet je van het.. schoenen moeten binnen 2 weken terug, je betaalt 8 euro kosten en als er schade is, is het allemaal eigen risico..

23. huhtikuuta 2025

Er makkelijk om spullen te kopen - Retour zeer moeilijk

Er makkelijk om spullen te kopen. Retourneren lukt niet via website. Wachtwoord reset werkt niet. Bij inloggen met e-mail link wordt mobiel nummer vereist om door te kunnen gaan. Account verwijderen op website is niet te vinden. Zullen nu persoonlijk langs moeten gaan naar de winkel om de spullen te retourneren.

19. huhtikuuta 2025

Slechte service

Slechte service!

- > Ik heb 24 januari mooie warme UGG sloffen gekocht maar ik ben niet tevreden over de kwaliteit en manier waarop ze slijten met normaal gebruik. Ik zag al snel slijtageplekken maar ik heb daar 24 maart pas een officiële melding van gemaakt omdat het me toch teveel stoorde en het steeds slechter werd.
-> Verkoper zegt dat ze geen officiële retailer of erkend verkooppunt van het merk UGG, waardoor kunnen ze geen directe garantieclaims kunnen indienen bij de fabrikant. Daarnaast is hun eigen retourtermijn 14 dagen na ontvangst van de bestelling verstreken. (En ugg neemt alleen meldingen in ontvangst van erkende verkooppunten)
-> Na lang converseren en volhouden willen ze het nu laten "repareren" Wel met de kanttekening; 'De schoenmaker kan proberen een stukje leer over het beschadigde deel te zetten. Houd er wel rekening mee dat dit technisch gezien lastig is en niet gegarandeerd blijft zitten'. Ik ben het hier niet mee eens!

Ik mag (voor de prijs die ik betaald heb) een deugdelijk product verwachten die langer dan 2 maanden meegaat.
En afschuiven naar de fabrikant omdat ze geen officiële dealer zijn kan niet.
Dat is hun probleem, ik koop bij Sneaqs in de winkel onder het mom van shop lokaal... Anders had ik wel online bij ugg zelf besteld! Ik koop hier nooit meer wat en ga dat ook zeker aan iedereen doorgeven.

Tip voor de rest; Ik heb een melding bij AMC consuwijzer gedaan en rechtsbijstand ingeschakeld.

24. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Schoenen nabesteld, goeie service!

Goed geholpen door de verkoper die schoenen voor mij heeft nabesteld die niet op voorraad waren in de winkel. Binnen 3 werkdagen thuis bezorgd. Fijne service!

22. maaliskuuta 2025

Super service

Super service! Ik was op zoek naar een specifieke kleur van het model 530s, die niet standaard beschikbaar was in de winkel. Na contact op te nemen met het bedrijf, boden ze aan om de kleur voor me te bestellen. De communicatie was snel en duidelijk, en het proces verliep zonder enige problemen. Gewoon een hele fijne klantgerichte aanpak!

25. tammikuuta 2025

Nooit hier iets bestellen !! Komen afspraken niet na

Wat een ongelooflijk slecht bedrijf!@
Bestelling gedaan 2 weken geleden!!
Sneakers zouden verstuurd worden.

Telefonisch contact opgenomen en krijg dan het lullige antwoord dat er een feestdag tussen zit...ja 1 januari en dat ze waarschijnlijk maandag of dinsdag binnen zullen zijn..mooi niet dus..
Nu weer Telefonisch contact opgenomen en wordt nu of door of vrijdag!!
Nog nooit zo 'n slecht bedrijf gezien .

Ik raadt het dan ook af om ooit in deze winkel in Haarlem binnen te stappen en of daar schoenen te bestellen .
1 * is zelfs nog teveel

27. joulukuuta 2024

Waardeloze service

Addidasschoenen gekocht op 13 september 2024. binnen 4 weken is er een scheur in de binnenvoering. Dit wordt afgedaan als gebruikersschade en wordt een plaatje op geplakt. Bij aankoop wordt je gezegd dat je twee jaar volledige garantie hebt. Klaarblijkelijk vervalt die al na 4 weken. De eigenaar blijft buiten beeld en laat het opknappen door het personeel die de boodschap mogen overbrengen.

18. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin