Na veel troosteloze boxen ben ik bij Stackkicks terecht gekomen, de eerste bestelling liep niet vlekkeloos maar door hulp van Matthijs van Stackkicks is het helemaal naar mijn zin opgelost, bedankt Ma... Näytä lisää
Snelle levering, alles was goed verpakt en aanwezig. Ook had ik wat vragen vantevoren en achteraf en ben ik snel te woord gestaan door Sneakerstack , 10/10 communicatie! De boxen zelf zijn echt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Via de app contact gezocht om enkele vragen te stellen. Werd snel op gereageerd. Over de opstelling die ik in gedachte had werd goed meegedacht en kwamen we tot een oplossing. 21 stuks zwarte led... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Sneakerstack is dé online bestemming voor hoogwaardige sneakerboxen. Onze collectie combineert functionaliteit met esthetiek, met een focus op kwaliteit en detail. Onze transparante acrylboxen bieden een unieke manier om je sneakers tentoon te stellen. We staan garant voor uitstekende klantenservice en delen de passie voor sneakercultuur. Bij Sneakerstack vinden we dat het opbergen en tonen van sneakers een kunst op zich is. Geef je sneakers de thuisbasis die ze verdienen!
Acaciastraat 32, 6444CG, Brunssum, Hollanti
- +31 6 10702347
- info@sneakerstack.nl
- sneakerstack.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ik heb 4 nieuwe boxen gekocht
Ik heb 4 nieuwe boxen gekocht. Mooi, stevig en snel geleverd. Zeker een aanrader!

Geweldige service en levertijd
Geweldige service en levertijd, zeer tevreden met het product. Eindelijk een mooie hoek voor al m’n schoenen kunnen maken met deze boxen

Vastaus yritykseltä Sneakerstack
Top product met top service
Vandaag mijn bestelling van 10 sneaker boxen ontvangen. De boxen zien er hoogwaardig uit en voelen solide aan. Ik heb de boxen gekocht voor mijn collectie kleurrijke heren schoenen, ze staan nu echt als een eye catcher in de kamer zonder dat de schoenen beschadigen.

Vastaus yritykseltä Sneakerstack
Ondanks de drukte van de feestdagen had…
Ondanks de drukte van de feestdagen had ik het kerstcadeau voor m'n broertje op tijd in huis. Dankjewel voor dit topproduct!

Top kwaliteit producten.
Levering was snel binnen en de kwaliteit van de producten top. Niks op aan te merken.

Top service
Top service! Zelfs rond de feestdagen een snelle reactie gehad op mijn vragen.
Heel goed geholpen en de boxen zijn prachtig.

Vastaus yritykseltä Sneakerstack
Mooie sneakerboxen voor een goede prijs

Vastaus yritykseltä Sneakerstack
Top service en ziet er top…
Top service en ziet er top uit....aanrader!!

Zeer tevreden!
24 stuks besteld, zeer tevreden en snelle levering!

Vastaus yritykseltä Sneakerstack
Zeer snelle levering en product komt…
Zeer snelle levering en product komt perfect overeen met beschrijving. Contact via whatsapp zeer snel, zelfs bij de feestdagen. Aanrader!

Vastaus yritykseltä Sneakerstack
Snelle levering goede kwaliteit!
Snelle levering goede kwaliteit!
Goed ingepakt👌🏼

Vastaus yritykseltä Sneakerstack
Really enjoy the quality and customer…
Really enjoy the quality and customer service

Topservice!
Deze webshop heeft echt topservice. De sneakerboxen zijn van top kwaliteit: stevig en goed ontworpen. Ik had een vraag over de levering en kreeg meteen een duidelijk antwoord. Je merkt echt dat ze betrokken zijn bij hun klanten. Mijn bestelling kwam snel aan en alles was perfect verpakt. Een dikke 10!

Vastaus yritykseltä Sneakerstack
Snelle levering en goede service
9 sneakerboxen besteld en 1 led box, deze werden erg snel geleverd. Enkele onderdelen waren beschadigd aangekomen maar kreeg deze, nadat ik contact opnam via whatsapp, meteen nieuw geleverd. Ik had verwacht dat de led box draadloos zou zijn maar dit is niet het geval, het was mij onduidelijk hoe dit aangesloten moest worden. Maar ook hier kreeg ik netjes een handleiding van gestuurd, werkt prima. De sneaker boxen zelf zijn erg makkelijk in elkaar te zetten.
Al met al, goede producten en een ontzetten goede en snelle service.

Vastaus yritykseltä Sneakerstack
Sneakerstack ook goed voor je normale schoenen
Ik heb de doorschijnende sneakerstacks gekocht en moet zeggen dat het 1000 maal beter en mooier opgeruimd in mijn slaapkamer staat dan kartonnen schoendozen. 🤗💯👍🏻

Super product
Super product! Ga er nog eentje bestellen voor mijn andere sneakers. Ben er zelfs over na aan het denken om eentje voor mijn goudvissen te halen. Potdicht die dingen en supermooi!

Vastaus yritykseltä Sneakerstack
Snelle levering en mooie kwaliteit…
Snelle levering en mooie kwaliteit sneakerdozen. Eindelijk een mooie opbergplek voor mijn collectie

Super kwaliteit en service
Super kwaliteit producten en een snelle levering. Echt een aanrader!

Fantastische kwaliteit
2 zwarte sneakerboxen besteld en de kwaliteit is fantastisch. Ze hebben een luxe uitstraling, waardoor het een mooi design object is. Verder is de klantenservice zeer vriendelijk!

Vastaus yritykseltä Sneakerstack
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.