Goede, scherpe prijs. Snelle levering. Een dag na bestelling en betaling kwam de singlesday promotie waardoor mijn sneakers €17 goedkoper waren. Na slechts 1 telefoontje waarbij de medewerkster direc... Näytä lisää
Zat er even mee in wegens veel slechte reviews, heb dan uiteindelijk 3 paar besteld voor een zeer lage prijs, er kwamen er maar twee toe. De volgende dag stonden de schoenen in hogere prijzen t... Näytä lisää
Hele leuke Vans voor een klein prijsje! Ik durfde eerst geen bestelling te plaatsen ivm de slechte reviews die er geschreven stonden. Mijn bestelling was binnen 4 werkdagen zonder problemen geleverd,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä Sneakers.nl
Yrityksen kirjoittama
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en ook niet uit jouw garderobe. Op de SNEAKERS website ontdek je de nieuwste en meest trendy sneakers die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu houdt van sportief of fashionable, ons uitgebreide assortiment biedt topmerken zoals ASICS, CRUYFF, DIADORA, FILLING PIECES, HUB, LACOSTE, NEW BALANCE, NIKE, POELMAN, PUMA, SAUCONY en VANS.
Bij SNEAKERS shop je schoenen voor dames, heren én kinderen. Maar daar stopt het niet: we hebben ook een ruime selectie aan stijlvolle en sportieve kleding voor het hele gezin; van high-end dameskleding en herenkleding tot hippe kinderkleding voor jongens en meisjes. Ontdek de nieuwste collecties nu online op de SNEAKERS website!
Hollanti
- sneakers.nl
Alles klopt
Goede kortingen, producten zoals omschreven en supersnelle levering
Heel goede service
Heel goede service. Snelle reactie op aanpassing van schoenmaat en heel vlotte verzending en duidelijke communicatie. Heel tevreden.
Alles mooi op tijd en goed verpakt
Makkelijk te bestellen en snel…
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Goede communicatie via email
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Niet bestellen bij deze bedrijf je…
Niet bestellen bij deze bedrijf je bestel iets vervolgens duurt het 4/5 dagen voordat dat ze überhaupt een vezendlebel maken en… ik heb mr een ding gekregen en de rest moet nog komen dat duurt ook weer 12 dagen om te controleren dit is echt te gek voor woorden, hoe dit bedrijf werkt

Vastaus yritykseltä Sneakers.nl
Ze zijn comfortabel en de…
Ze zijn comfortabel en de bezorgingstijd is heel snel [top kwaliteit plus super clean]
Ze reageren snel op je en alles klopte
Ze reageren snel op je en alles klopte. Eén ding dat beter kon was de levertijd.
De volgende dag binnen
De volgende dag binnen
Goed verpakt en ze zijn zoals op de foto mooi
schandalig
Ik ven opgenomen in een revalidatiecentrum . Vanuit hier heb ik schoenen besteld .UPS heeft beslist ze bij een Droppie af te leveren. Het is schandalig . Hoe moet ik het ophalen? Als ik Sneakers was nam Ik onmiddellijk een ander teansportbedrijf

Goede bestelervaring!
Duidelijke foto's, snelle verzending. Op tijd geleverd, prima.
Snelle levering. Snel omgeruild voor de juiste maat, zonder retourkosten
Product is geleverd
Product is geleverd.
Helaas niet zo snel maar acceptabel en in goede orde ontvangen.

Vastaus yritykseltä Sneakers.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.