Positieve ervaring gehad bij Sneaker Label. Daarnaast hebben wij snel een deal kunnen sluiten. Kortom: koop/verkoop je schoenen bij/aan Sneaker Label!
SneakerLabel is super betrouwbaar! levert super nike dunk (in één dag in huis) van goede en echte kwaliteit. ik heb een super ervaring gehad met super service. 5 sterren voor een top winkel!
Supper snelle service, betrouwbaar en dat voor een goede prijs!! Ben erg tevreden met mijn aankopen!
al jaren contact met Kev van SneakerLabel. zowel in het kopen en verkopen van mijn schoenen ben ik bij hem aan het juiste adres!
Yrityksen kirjoittama
Instagram : @sneaker.label
Hollanti
- sneaker-label.com
Goede klantenservice
Goede klantenservice! Ik zou deze webwinkel absoluut aanraden!
SneakerLabel is super betrouwbaar en de beste!
100% een betrouwbare sneakerwebshop
100% een betrouwbare sneakerwebshop. Snelle verzending en alles goed verpakt. Ik kom hier zeker terug!
Positieve ervaring gehad bij Sneaker…
Goede communicatie
Goede communicatie, daarnaast een mooie deal kunnen maken! Een goeie aanrader dus
Goeie service
Schoenen waren erg netjes verpakt en…
Schoenen waren erg netjes verpakt en snel verzonden, dankjewel! 😁😁
Super!
Besteld via de webshop. Helemaal naar wens en snel ontvangen!
Hele goeie ervaring met sneaker label
Hele goeie ervaring met sneaker label! Goeie service en sneller levering.
Snelle en prettige deal
uitstekend!
Altijd blij met Sneakerlabel
Super blij met de service van Sneakerlabel. Betrouwbaar, snel en ook nog eens gezelllig ! Keep up the good work
Zeer tevreden over het mooie aanbod…
Zeer tevreden over het mooie aanbod sneakers, de goede communicatie en de super service!
Zeer tevreden!
Ik heb een fijne ervaring met sneaker label. De service is altijd top en de schoenen zijn van een mooie kwaliteit. Zeer tevreden!
Top service!
Prettig in de omgang, uitmuntende services en altijd de eerste voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding!
Wat een topper!
Supper snelle service en heel betrouwbaar
Zeer betrouwbaar en fijn contact gehad!
Zeer betrouwbaar en fijn contact gehad!
Altijd de juiste paartjes voor een goede prijs! Heel erg dankbaar en altijd netjes!
Topzaak
Snelle respons , en zeer snelle levering . Zeer tevreden
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.