Sanapp car are thieves. The app itself works fine but watch out once they have your credit card details they will charge you for whatever they want, they will cancel the app and they will not giv... Näytä lisää
Bor i Stockholm där det är dyrt med bil och parkering. Det är därför helt suveränt att hyra bil via SnappCar. Alla gånger jag hyrt har allt gått så smidigt. Skulle vilja ge 6 stjärnor för nöjdhet. B... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag gillar verkligen SnappCar eftersom det är smidigt och prisvärt. Jag gillar miljötänket också. Känns jättebra att hyra av privatpersoner i närheten. Jag har använt SnappCar ett tiotal gånger under... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk smidig tjänst och det finns tillgängliga bilar både i samma ort och närliggande som är enkla att ta sig till med pendel m.m. När jag själv skaffar bil blir det helt klart att nyttja Snappca... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Behöver du en hyrbil men vill hellre hyra av grannen istället för en traditionell biluthyrningsfirma? Vi har över 4000 bilar på vår plattform som delas med över 40 000 användare varje dag. Vare sig du är ute efter en romantisk cabriolet, en familjevänlig sedan, nätt och smidig kombi eller en stor och mäktig SUV så kan du hyra det på SnappCar. Under hyresperioden är bilen försäkrad av If så om olyckan skulle vara framme behöver ni inte oroa er över att behöva trassla med er egna försäkring. Kostnadsfri vägassistans ingår alltid. Alla våra användare går igenom en säker verifikationsprocess innan de får hyra eller hyra ut bil. Om du gillar orden prisvärt och miljövänligt så tror vi att du kommer att älska SnappCar!
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Good and easy and helpful in the right…
Good and easy and helpful in the right time.
Enkelt och smidigt att hyra bil !
Enkelt och smidigt att hyra bil !
Det finns ett stort utval att välja mellan och oftast tillgängligt när jag behöver tillgång till en bil.
Enda nackdelen är att det inte är några större rabatter när man hyr t.ex. en vecka, så därför passar Snappcar bäst för korta lån där man inte ska köra någon längre sträcka.
Smidigt och billigt att hyra av…
Smidigt och billigt att hyra av privatpersoner
Jättetrevliga o hjälpsamma!
Suverän kundtjänst och snabba svar
Suverän kundtjänst och snabba svar. Extra plus till Roger med BMW X5 som uthyrare. Supertrevlig och flexibel. Alltigenom en gedigen och trygg upplevelse.
Bilen fungerade felfritt och Bemötande…
Bilen fungerade felfritt och Bemötande från Lars var helt Amazing. 5 Stjärnor till Lars och 5 stjärnor till bilen
Enkelt smidigt och tryggt både för den…
Enkelt smidigt och tryggt både för den som hyr och hyr ut.
Alltid smidigt att hyra bil via…
Alltid smidigt att hyra bil via Snappcar!
Smart and easy!
Easy and a good way of renting a car when you need it. Highly recommended!
Smidigt och enkelt
Det funkar precis som en riktig biluthyrning, men med privata bilar – enastående smidigt och enkelt. 👍🏼
Bra tjänst som funkar fint!
Biltvätt?
Funkar bra men lite otydligt hur skicket på bilen ska vara när man lämnar tillbaka. Jag har åkt på att betala biltvätt 2 ggr då ägaren tyckte bilen blivit för smutsig.

Vastaus yritykseltä SnappCar
Jag har hyrt bil via SnappCar
Jag har hyrt bil via SnappCar ett flertal gånger och har alltid blivit nöjd. Jag kommer att fortsätta att hyra bil via SnappCar.
Alltid lika enkelt och väldigt trevliga…
Alltid lika enkelt och väldigt trevliga uthyrare
Verkligen bra!
Varför hyra bil av de stora uthyrningsföretagen eller bilpoolerna för flera tusen när du kan hyra en bil via SnappCar för några hundralappar?
Jättebra app som gör enklare för folk…
Jättebra app som gör enklare för folk att hyra bil utan krångel :)
SnappCar, nutidens bästa bildelningstjänst
SnappCar är nutidens bästa sätt att hyra bil från andra medmänniskor och framtidens ideal för bildelning. Deras fokus på kundnytta och utomordentlig kundupplevelse kommer att göra dem framgångsrika och därmed en viktig spelare i omställningen mot klimatmålen.
Smidigt att få tag på bilar nära sitt…
Smidigt att få tag på bilar nära sitt hem. Prisvärt och mer flexibelt än att hyra från reguljära biluthyrare. Rekommenderas!