Jeg har "handlet" flere gange hos Smykkehjertet i Vejle, og jeg oplever altid professionalisme og engagement! Jeg har kun få smykker, og dem, jeg har, har stor affektionsværdi! Forleden fik jeg repare... Näytä lisää
Flere i familien har været kunder i butikken i ca 15 år og altid været ovenud tilfredse med varer af god kvalitet og suveræn betjening af Ismail og Co. Der er desværre kommet ny leder og personal... Näytä lisää
Jeg har været lidt for længe om at anmelde min ynglingsbutik i Vejle, men nu går den ikke længere. Har handlet i denne forretning siden den startede op oå gågaden i Vejle.. Der er altid hjælpsom o... Näytä lisää
Bought our wedding rings from this store. We were looking for a special design and couldn`t find it in any other store in Vejle. They had the demo of the model we were looking for (demo material:bras... Näytä lisää
Nørregade 12, 7100, Vejle, Tanska
- smykkehjertet@hotmail.com
- smykkehjertet.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Virkelig dårlig service og ingen reklamationsret
Var idag nede for at bytte en halskæde jeg havde fået i gave , kunne ikke rigtig finde noget der faldt i min smag . Vi snakker så om et par ørestikker jeg har fået af min mand et andet sted fra som er gået i stykker . Han spørger så hvorfor jeg ikke har fået dem lavet hvor til jeg svare at vi ikke lige har været i Odense ( der er stadig reklamationsret på ) han siger så at man ikke har reklamationsret på ting der ikke er elektronik ! Jeg fik et tilgodebevis på min halskæde men har ikke i sinde at bruge det !! Han trænger til at læse købeloven 😡
Super service
Stort udvalg, de finder altid en løsning og giver en super service
Uprofessionel
For få måneder siden købte jeg et smykke i Smykkehjertet i Billund. Det var et vedhæng i form af en cirkel, fast monteret på en kæde. Men kæden gik hurtigt i stykker. Jeg gik ned i butikken og klagede. De var dog ret modvillige, men det endte dog med, at de ville prøve at sende den over til producenten, formoder jeg. Den kom tilbage og var repareret, men jeg skulle selv betale 100 kr., og hele smykket havde kun kostet 300 kr., så det havde jeg ikke lyst til, og havde heller ikke fået noget at vide om, at jeg selv skulle betale noget. Jeg ville derfor ikke have smykket, men til slut accepterede ekspeditricen, at jeg fik det reparerede smykke uden at betale noget, men hun var rigtig sur. Jeg sætter aldrig mere mine ben i Smykkehjertet i Billund.
Hurtig, venlig og kompetent betjening
Vi købte vores vielsesringe i butikken i Vejle d. 1/4 og allerede 10 dage efter står vi med vores smukke og håndlavede vielsesringe i hånden.
Vi blev vejledt af en der tydeligvis vidste hvad han snakkede om, han kendte materialerne osv.
Han forsøgte ikke bare at sælge det dyreste, men hjalp oprigtigt med at finde lige det vi ville have.
Da jeg henter ringene er vores to børn med, de får hver en slikkepind og bliver talt til og inddraget. Min datter bliver lidt skuffet fordi hun jo ikke få en vielsesring også, hvorefter ekspedienten finder en lille fin guldring frem til hende! Aldrig har hun været mere stolt!
DET er virkelig service, kvalitet, nærværende og autentisk!
perfekt bytteservice:)
Jeg havde købt min kærestes julegave i smykkehjertet i Kolding, men det faldt altså ikke lige i kærestens smag, så vi gik ned for at bytte det. Vi blev overrasket over det store udvalg til herre, og min kæreste fandt hurtigt flere ting han kunne tænke sig. Den flinke ekspedient var meget hjælpsom og fik hurtigt peget sig ind på min kærestes stil og ønsker. Så alt i alt en super oplevelse!:)
empatisk, professinel
Fantastisk butik, flot opstillet, overskuelig. Professionel, empatisk betjening. Forstår at høre kundens ønske/ behov.
super fin service!:)
Jeg har flere gange været inde i butikken i Kolding, og har købt forskellige ting derinde, både til mig selv og gaver. Jeg kan fint anbefale dem:) de er hurtige og billige, og de har et rigtigt stort udvalg.
Uprofessionel kundebetjening. Kan ikke anbefales.
Jeg har besøgt butikken i Vejle, Nørregade 12 tre gange og lagt mærke til at de ikke er særlig høflige derover. Desuden forsøger de at betjene flere kunder samtidigt uden nogen rækkefølge og det virker uprofessionelt.
Sidste gang har jeg valgt en spinning sølvring, da denne var på tilbud. Ved kassen har jeg betalt for varen og blev helt overrasket, idet manden fortalte mig, at han ikke har ringen. Han påstod, at jeg havde den på fingeren. Ringen har altså forsvundet og de mente, at det var min skyld. Til sidst blev manden tydeligvis vred, men heldigvis returneret mine penge.
En ubehagelig oplevelse. Butikken kan på ingen måde anbefales.