2,7

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Meldte om retur på mail

Meldte om retur på mail. sendt 13/8. Hadde sporing og sendte de mail for å be de gi beskjed til Klarna. De bekreftet at returen var mottatt. Etter de skjer det ingenting. Sender de mail hver dag og de svarer med autosvar at det tar lengere tid grunnet salget😡Vurdere og melde de for tyveri nå. Beløpet er på over 3000,- og klarna må betales. Håpløs nettbutikk!!!! Bare og styre unna

13. elokuuta 2025

Forsøk på bedrageri

Jeg sendte en vare i retur, og da jeg etterlyste refusjonen, sluttet Smuk å svare på mail. De mente refusjonen hadde blitt utbetalt. Det ble den ikke. Jeg slet med å komme i kontakt med dem, og da jeg endelig fikk svar på telefon, la de skylden på banktransaksjonen (uprofesjonell respons og dårlig unnskyldning for mangel på oppfølging). Jeg kommer ikke til å handle der igjen, og anbefaler ingen andre å gjøre det heller. Jeg anser dette som et forsøk på bedrageri - hvis jeg ikke hadde etterlyst refusjonen ville dette aldri blitt ordnet opp av Smuk.

24. kesäkuuta 2025

Dårlig retursystem!

Kjøpte en kjole i str L. Denne var utrolig liten i størrelsen, enda jeg vanligvis bruker M, så passet den ikke. Sendte den i retur, da skulle de ha 150kr for at jeg tok i bruk returetikett?! 60kr av dette var for frakt, 90kr for returetikett. Handler ikke på denne nettbutikken igjen.

28. toukokuuta 2025

Dårlig service

Kjøpte en kjole til 4599kr som desverre var for stor. Ba de holde av en i str mindre til min kom i retur men nei det kunne de ikke. Tok også nesten en uke før de svarte på mail.. Klønete retur-system, kommer til å kjøpe merkeklær andre steder fra nå av..

24. helmikuuta 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Sendte en pakke tilbake som de skulle hente på posten. Noen fra butikken hentet den da jeg så at de hadde hentet den men de fant den ikke i etterkant. Måtte sende 4 mail - ringe de 4 ganger samt ringe posten to ganger for og få hjelp. Dette skulle de ha ordnet opp i med engang. Ikke la kunden rydde opp i noe som er butikken sitt ansvar, samtidig så klarer de og trekke meg for frakt. Hold dere unna dette er bare problemer.

7. helmikuuta 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Bestilte en kjole som ikke passet. Returnerte som beskrevet, men returen ble ikke godkjent og varen kom i retur. Har sendt 5 mailen uten å få svar. Oppnår kontakt på Instagram, men får beskjed om å sende mail. Fremdeles ingen respons på mailene. Prøvde å fryse fakturaen gjennom klarna, men siden de ikke oppnådde kontakt med Smuk ble jeg nødt til å betale for både dyr frakt, dyr retur og en vare som ikke står til forventningen. Kommer ikke til å handle her flere ganger.

3. marraskuuta 2024

Mottok aldri varen jeg bestilte

Mottok aldri varen jeg bestilte. De brukte evigheter på å svare og sjekke opp hver gang jeg tok kontakt og de kom aldri tilbake til meg som lovet. Endte med at jeg verken fikk varen eller pengene tilbake. Verste kundebehandlingen jeg har vært borti.

9. heinäkuuta 2024

Dyrt å returnere vare og var mye styr…

Dyrt å returnere vare og var mye styr med retur. De fikk ikke med seg returen, så jeg måtte mase på de for å få de til å melde til klarna at dette var håndtert. I tillegg 60 kroner i frakt og 90 kroner for retur. Handl disse merkene et annet sted 😊

16. syyskuuta 2024

Fantastisk opplevelse!

Jeg er utrolig fornøyd med min handel. Nettbutikken har et imponerende utvalg av produkter, noe som gjør det enkelt å finne den perfekte gaven til kjæresten min. Leveringen var rask, og varene var akkurat som beskrevet. Det er trygt og enkelt å handle her, og jeg kommer definitivt til å bestille igjen.

14. helmikuuta 2024

Veldig fornøyd.

Veldig fornøyd, noe treigere levering denne gangen. Varene var som forventet. Dette er en trygg nettside å handle fra.

14. kesäkuuta 2024

Veldig fornøyd

Rask levering og varen fremsto som forventet. Bestilte en super fin vårjakke fra merket Y.A.S og bare etter et par dager kunne den hentes på posten 😊

26. huhtikuuta 2024

Svært god service hos Smuk Oslo

Jeg kan absolutt anbefale å handle fra Smuk Oslo. Det var enkelt å bestille. Jeg fikk god informasjon underveis og varene kom raskt frem. Det fulgte med en returetikett, så det var enkelt å returnere en av varene, og pengene ble raskt tilbakeført til meg.

14. heinäkuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili