Smoothly Arvostelua 4 354

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Het produkt ondersteunt me op diverse manieren: mijn huid voelt zachter aan , mijn haren worden sterker en ook mijn vertering werkt vlotter. Het was al aangekomen voor ik het wist, ook super dat het... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had ontzettend veel.last van puistjes en ontstekingen op mn gezicht, zoveel producten geprobeert maar niets hielp. Na zo'n 1.5 maand gebruik van smoothly zie ik enorm verschil, mijn puistjes zijn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Smoothly Guy support digestion helpt me enorm met mijn darmklachten.ik heb spastische darmen .heel veel krampen en buikpijn .ook heel veel opgeblazen gevoel en met smoothly is het probleem met mijn da... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Dag er voor besteld, de dag erna geleverd. Smaak van het product is prima. Over de werking kan ik noh niet veel zeggen. Ziek geweest en antibiotica moeten nemen. Dus nu weer helemaal opnieuw beginnen.... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Bij Smoothly geloven we in de kracht van natuurlijke en duurzame voedingssupplementen. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan kwaliteit, transparantie en milieuvriendelijke keuzes. Al onze producten zijn volledig vegan, vrij van onnodige toevoegingen en ontwikkeld met respect voor mens, dier en planeet. Met een focus op innovatie combineren we wetenschap en natuur om supplementen te creëren die écht verschil maken. Of je nu zoekt naar een boost voor je energie, een gezonde huid of een betere weerstand, Smoothly biedt producten die passen bij een bewuste levensstijl. Smoothly: voor een gezonde jij én een gezondere wereld. 🌱

Smoothly is een Nederlands bedrijf

Yrityksen kirjoittama

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel
Smoothly is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het aanbieden van hoogwaardige, 100% veganistische supplementen. Hun producten zijn samengesteld uit plantaardige ingrediënten die wetenschappelijk zijn getest, zonder onnodige toevoegingen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Smoothly. Ze produceren hun supplementen lokaal in Nederland, wat bijdraagt aan een lagere CO₂-uitstoot. Daarnaast gebruiken ze recyclebare glazen potjes en papieren navulverpakkingen om verspilling tegen te gaan.

4,7

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Super team!

Super team! Erg blij met de snelle levering, werkwijze en service. Snelle en prettige ervaring als er een oplossing nodig is.

4. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Smoothly

Wat fijn om te horen, bedankt voor je lieve woorden! 😊

Snel en duidelijk

Zeer snelle levering en duidelijke omschrijving van het product. Dus Top

6. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoothly

Bedankt voor je review! 💛 Fijn om te horen dat de levering snel was en de omschrijving duidelijk!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een spastische darm en kreeg van…

Ik heb een spastische darm en kreeg van de dokter zakjes die dikke drap werden en gelukkig bij smoothly is het goed te drinken en het werkt echt ik heb een stuk minder last van mijn darmen echt een aanrader

23. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoothly

Wat fijn om te horen dat je zo veel baat hebt bij ons product 💚 En super dat je het ook prettig vindt om te drinken! Bedankt voor je aanrader ✨

Goede producten en service

Goede producten en service. Voor vaste klanten met maand abonnement vind ik dat er te kort gedaan wordt met aanbiedingen die je wel elke dag in je mail voorbij ziet komen.

22. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoothly

Dank je wel voor je eerlijke feedback en je fijne woorden over onze producten en service 💚 We begrijpen je punt en nemen dit mee, want we waarderen onze vaste klanten enorm. 🙏

Supersnelle levering!

Supersnelle levering!
Daarnaast wordt het product professioneel verpakt.

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoothly

Dank je wel! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle service 😊

Goede Service

Goede Service!

Leuk extra onverwachts wel leuk!

28. heinäkuuta 2025

Wat leuk om te horen – dank je wel! 💛
Fijn dat je blij bent met de service én de extra verrassing!

Op tijd geleverd

Net binnen gehad, nu afwachten.

28. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoothly

Spannend! 🍀We hopen dat je snel resultaat merkt. Laat het ons gerust weten hoe het bevalt!

Niks dan goeds

Snelle levering super goed verpakt gewoon top👍🏻

27. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoothly

Wat fijn om te horen, dank voor je mooie review! 😊

Saanut 5/5 tähteä

De levering was snel ,nu 2 dagen…

De levering was snel ,nu 2 dagen begonnen en ik merk nu al resultaat, dat mijn buik niet meer zo opgeblazen is,heb echt een probleem buik.
Ben benieuwd hoe het zich verder ontwikkeld

25. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoothly

Wat fijn dat je zo snel al verschil merkt! ✨
We zijn benieuwd hoe het zich verder voor je ontwikkelt. Mocht je vragen hebben of tips willen, we staan altijd voor je klaar!

Snelle verzending

Snelle verzending, handig hersluitbare verpakking met scoopie

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoothly

Bedankt voor je review! 😊 Superfijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de handige verpakking met scoopje.

Super

Super snelle levering en past gewoon door de brievenbus.

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoothly

Bedankt voor je review! Fijn dat alles zo soepel is gegaan 🙌

Snel geleverd

Snel geleverd

22. heinäkuuta 2025

Fijn om te horen! Veel plezier met je bestelling 😊

Supersnelle levering

Supersnelle levering, netjes verpak, producten overzichtelijk en simpele uitleg, top! Nu nog afwachten hoe de werking ervan is..

21. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoothly

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie woorden! We zijn benieuwd wat je straks van de werking vindt 😊
— Team Smoothly

Supersnel

Binnen een dag binnen en constant op de hoogte gehouden van de status van het pakketje. Super.

17. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoothly

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de service – we doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Super om te horen!

Hele snelle levering

Hele snelle levering, en mooi potje en design. Ben benieuwd naar de werking!

2. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoothly

Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over de verpakking én de snelle levering – we zijn benieuwd wat je straks van het resultaat vindt!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin