Hurtig levering men varen, to rullemaskiner virker desværre ikke. De var billige ja og nogle gange kan man jo være heldig selvom noget er billigt, men ikke denne gang. Ligemeget hvordan og hvor me... Näytä lisää
Jeg kan validere, de dårlige anmeldelser. Jeg lavede en ordre og lavede en bankoverførsel, hørte ikke mere derefter. Måtte så sande 5 dage efter, at de havde løjet om lagerstatus og de skriver, at... Näytä lisää
Jeg bestiller en digital vægt som jeg får dagen efter. Det viser sig at den var defekt måske på grund af Post Danmarks hårde behandling Jeg kontakter Smokeshop og de sender en ny vægt med det samme... Näytä lisää
Jeg bestilte mine varer torsdag aften, og kunne hente dem i min lokale pakkeshop lørdag formiddag. Alt hvad jeg havde bestilt var som det skulle være, anvender helt sikkert smokeshop.dk en anden gang.... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Velkommen til Smokeshop.dk, King Size Headshop på nettet, leverer alverdens rygegrej til danmarks rygere, til de bedste priser.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Varene kom
Varene kom, og som kompensation for den ekstra tid der gik,var der lagt lidt ekstra i pakken. Super fint
Har intet hørt siden jeg bestilte…
Har intet hørt siden jeg bestilte varen. Kun modtaget en ordrebekræftelse. Betalte med Dankort. Ikke et sted jeg handler mere.
Et super sted at købe sine ting,
Et super sted at købe sine ting,
Hurtigt levering, og køb service,
Plus jeg åbenbart fik en lille gave med også,
Hurtig og overskuelig handel
Hurtig besked, nemt at følge med.
Sender med det samme.
Produktet svarer til det de lover.
Et troværdigt firma.
God og venlig kundeservice
Jeg har stadig ikke fået de ting jeg…
Jeg har stadig ikke fået de ting jeg har bestilt
God kundeservice!
Hurtig levering, desværre havde GLS tilsyneladende smadret et produkt i min pakke, jeg kontaktede smokeshop og de sendte mig et nyt produkt samme dag 10/10
Har ingen info modtaget siden…
Har ingen info modtaget siden ordrebekræftigelse. Oplyst Mobilepay nummer er ikke aktivt.
Har ikke set skyggen af varer.
Altid god service og hurtig levering..💪🏻👍🏻
Super god service og altid hurtig levering👍🏻
Jeg har ikke modtaget min bestilling
god i brug hurtig vevering
Hurtig levering
Hurtig levering. Produkterne passer på deres beskrivelse på deres side
Scam-hjemmeside
Efter at have bestilt og betalt min ordre i weekenden, forventede jeg en eller anden form for kontakt her i løbet af ugen. Nu har jeg hele dagen forsøgt at komme i kontakt med jer på både telefon og mail - uden held.
Hører jeg ikke fra jer inden for de næste 24 timer, må jeg jo gå ud fra, at det er en scam-hjemmeside og kontakte relevante myndigheder og evt. Politianmelde tyveriet.
Hold jer fra smokeshop.dk.