Smoke Shop Arvostelua 3

1. Luontaistuotemyymälä
  2. Taidekäsityö
  3. Viljelijä

Yrityksen kirjoittama

Smoke-Shop.no er Norges rimeligste og mest pålitelige headshop på nett. Vi tilbyr et stort utvalg av rullepapir, bonger, vaporizere, grinders, filtertips, røkelse og annet røykeutstyr – alt håndplukket og kvalitetssikret av oss. Vi brenner for god kundeservice, raske leveranser og trygge kjøp, og gjør vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd, hver gang. Enten du er nybegynner eller erfaren, finner du garantert noe som passer deg hos Smoke-Shop.

3,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Saanut 1/5 tähteä

Får jo ikke varen…

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoke Shop

Hei! Pakken din er på vei fra Tyskland og er forventet å komme til uka.
Vi beklager på det dypeste, vi er en nyoppstartet bedrift og vi venter på flere pakker fra Tyskland, deriblant en som inneholder ordren din. Beklager for ventetiden, sender med noe ekstra som kompensasjon.

Saanut 4/5 tähteä

Pakken tok litt tid men hadde fått…

Pakken tok litt tid men hadde fått beskjed om det kunne være forsinkelser. Fikk med en ekstra gave pga ventetiden. Veldig god service og kjapp til å svare tilbake. Bestiller gjerne derfra igjen 😁

23. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Takk for tilbakemelding!
Vi har hatt litt trøbbel med invetar siden vi er en nyoppstartet bedrift, men vi leverer alle produkter. Det kan ta litt lengre tid, så om du trenger noe hurtig anbefales det å ringe eller sende e-post for å høre om vi har produktet inne på lager. Vi jobber kontinuerlig med å fylle opp varelageret, og vi setter stor pris på alle kunder!

Saanut 5/5 tähteä

Rask og enkel butikk

Rask og enkel butikk. Går bra for å være nyoppstartet.
Tar kanskje litt tid før varer sendes ut, men så er det vi som kunder som er litt kravstore når det kommer til utsendelse av varer som MÅ BESTILLES.

11. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smoke Shop

Tusen takk for tilbakemeldingen din!
Vi jobber på spreng for å få i gang nettbutikken, målet vårt er å åpne en fysisk butikk en gang i nermeste fremtid.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin