Fikst design - kom hurtigt - vurdering ok. Er lidt utilfreds med, at knappen tænd og sluk samt indstilling af tandbærstens funktioner, sidder for langt inde i selve tandbørsten og skal mingeleres med... Näytä lisää

Bestilte en premium tandbørste fra smilnu for en måneds tid siden. Tandbørsten er super fin og virker rigtig godt. Batteriet holder også længe. Kan helt sikkert anbefales herfra.

Nemt at bestille, god pris og hurtig levering, bestilte 12.12.24 og allerede 14.12. om formiddagen, fik jeg besked om at pakken kunne hentes i pakkeshop. Tandbørsterne er ikke afprøvet så længe, så de... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Vi sælger produkter til effektivt tandpleje. Du finder alt til tandblegning og soniske tandbørster, lux tandpasta mm.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

El tandbørste

Det er da den bedste tandbørste jeg endnu har haft. Virker efter hensigt,og mega nem at bruge.

28. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smilnu.dk

Mange tak for din anmeldelse, er vi glade for du tog dig tid til.

Hurtig forsendelse og er en fan af…

Hurtig forsendelse og er en fan af tandbørsten. Har haft en anden, der holdt i en del år (fra anden forhandler). Håber denne vil holde lige så længe. Kan varmt anbefale.

25. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smilnu.dk

Mange tak for din anmeldelse, er vi glade for.

Vær opmærksom på virksomheden

Vær opmærksom på virksomheden. Min tandbørste virker ikke efter et par måneder - jeg har nu problemer med at få tandbørsten refunderet!

18. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smilnu.dk

Det passer jo slet ikke!
Vi har bedt Gitte om at sende tandbørsten retur efter at hun har sendt en video omkring at der er et problem, så ville den blive ombyttet.
Vi har sendt en gratis GLS pakke label på e-mail til Gitte, men hun skriver så at hun er handicappet og ikke kan få den sendt retur, hvor efter vi skriver til hende at der da må være en som kan hjælpe hende med at få dette gjort, og vi får så denne anmeldelse.
Vi ombytter den meget gerne, men vi skal have den defekte retur, Vi har aldrig snydt nogen og det kommer vi heller ikke til.

Hvis jeg kunne give dem 10 stjerner så…

Hvis jeg kunne give dem 10 stjerner så gjorde jeg det. De giver exceptionel god kundeservice... og tandbørsterne er også rigtig gode. Det største plus for mig er at de ikke larmer alt for meget el heller ryster i hele hovedet som mange andre gør så med kronisk hovedpine er denne el-tandbørste helt klart den bedste.

8. marraskuuta 2024

Fikst design

Fikst design - kom hurtigt - vurdering ok.
Er lidt utilfreds med, at knappen tænd og sluk samt indstilling af tandbærstens funktioner, sidder for langt inde i selve tandbørsten og skal mingeleres med, for at virke optimalt

18. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smilnu.dk

Tak for din anmeldelse, er vi glade for du tog dig tid til, det med knappen er nok en vanesag.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering - nem at bastille varer hos jer og rigtig fin kvalitet.

5. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smilnu.dk

Tak for din anmeldelse, er vi glade for.

Blev straks fanget af Jeres tilbud om…

Blev straks fanget af Jeres tilbud om denne iøjnefaldende elektriske tandbørste, den måtte jeg bare eje, bestilte den og alt forløb meget tilfredsstillende.

2. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smilnu.dk

Mange tak for din anmeldelse, er vi glad for du tog dig tid til.

Bestilte en premium tandbørste fra…

15. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smilnu.dk

Mange tak for din anmeldelse, er vi glad for.

Super nem service og ringede til dem

Super nem service og ringede til dem, og fik en god vejledning. Er meget tilfreds med det valgte produkt.
Kan anbefale de nye tandbørster

28. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Smilnu.dk

Vi takker for din anmeldelse.