Schuchardt Maskin Arvostelua 3 351

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 4/5 tähteä

Jag är nöjd med produkterna men mycket missnöjd med att inte kunna handla utan att blanda in en ”betalningstjänst” som samlar information om transaktionerna. Det blir andra alternativ i framtiden... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Än så länge har jag bara packat upp mina beställda radiefräsar. Dom ser att vara av hög kvalitet. Jag ska snart använda dom. Beställning och leverans gick super smidigt👍🏻. Jag kommer med all säkerh... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Tydlig och bra hemsida. Lätt att beställa. Förståeligt att ni inte kan lagerhålla allt hela tiden. Lite tråkigt att vi får vänta på vår beställning. Annars bra att återkom för att erbjuda ett annat al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag fick prata med en kunnig representant som visade ett professionellt kunnande och intresse för mitt problem. Produkten löste mitt problem ett par dagar sedan. Jag är nöjd.

1. Työkalukauppa

Yrityksen kirjoittama

Vi levererar maskiner, verktyg och tillbehör för skärande bearbetning inom verkstadsindustrin. Vi importerar själva och levererar direkt från eget lager. Företaget har funnits sedan 1899 och har i över 100 år servat den nordiska verkstadsindustrin med maskiner och verktyg. Vårt kontor, lager och vår utställning finns i Huskvarna.

Schuchardt Maskin

Yrityksen kirjoittama

Leverans nästa vardag!
Beställ en lagerförd artikel innan kl. 15 och vi skickar den samma dag.
Schyssta fraktvillkor
Paket 150 kr Pallgods 850 kr
Professionell support
Våra tekniker har lång erfarenhet och hjälper dig mer än gärna om du undrar något. Slå oss en signal eller skicka ett e-mail så hjälper vi dig. Under vardagar får du svar inom 24 timmar.

4,6

1 tähti

On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Blev besviken då det står Disella på…

Blev besviken då det står Disella på verktyget men i artikeln så står det att det är VBK som är tillverkaren

Sedan så är priset oskäligt dyrt

2. huhtikuuta 2026
Schuchardt Maskin-logo

Vastaus yritykseltä Schuchardt Maskin

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Vi vill gärna förtydliga informationen. Produkten är tillverkad i Sverige & är av märket VBK.
Det enda undantaget är dornet, som är inköpt från Diesella från leverantören.

När det gäller priset speglar det svensk tillverkning, materialval och kvalitet, men vi tar självklart till oss din synpunkt.

Tack igen för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, din feedback är viktig för oss.

Shuchardt Maskin AB

Saanut 1/5 tähteä

Dom kan börja med att skicka min…

Dom kan börja med att skicka min betalda vara

2. maaliskuuta 2026
Schuchardt Maskin-logo

Vastaus yritykseltä Schuchardt Maskin

Tack för din feedback.

När du lade din beställning via vår hemsida ska det ha framgått att varan för tillfället var slut i lager. Samma information angavs även i orderbekräftelsen som skickades till dig efter köpet.

Tyvärr har vi i nuläget inget exakt leveransdatum, men i dagsläget bedöms leveransen vara *tidigast* cirka 12 veckor bort. Vi förstår att detta kan upplevas frustrerande och beklagar väntetiden.

Har du frågor kring din order eller önskar göra ändringar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Shuchardt Maskin AB

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin