Saanut 5/5 tähteä

Jag skulle vilja ägna en stund åt att dela med mig av mina upplevelser från HP-akademin. Jag har under många år försökt ta mig in till läkarprogrammet och upplevt en känsla av hopplöshet förknippat... Näytä lisää

1. Oppilaitos
  2. Yksityisohjaaja
  3. Tutorointipalvelu

Tietoja yrityksestä SmartStudies

Yrityksen kirjoittama

Läxhjälp från SmartStudies — specialister på matematik och studieteknik

SmartStudies grundades 2007 och är idag ett av Sveriges största företag för läxhjälp och studiecoachning. Vårt mål är alltid att våra elever ska nå sina mål — med ett särskilt fokus på att nå studiemålen i matematik och stärka studieteknik.

Vi är övertygade om att nyckeln till riktigt bra studieresultat är att plugga på rätt sätt. Med en noga utvald studiecoach från SmartStudies får du personlig och skräddarsydd undervisning från en certifierad privatlärare. Personen är matchad med dig efter just din personlighet, dina behov och målsättningar.

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Fungerat bra!

Använt oss av och till utav smartstudies tjänster under barnens gymnasietid. Seriösa studiecoacher som vet vad de gör. Fungerar bra som komplement till skolan!

1. huhtikuuta 2021

Sonen nöjd!

Skriver åt sonens vägnar som bad mig berätta att han är väldigt nöjd med er! (Det är vi föräldrar också)

31. maaliskuuta 2021

Givande!

Har haft 8 lektioner nu och har hunnit med väldigt mycket. Min lärare är strukturerad och väldigt bra på att förklara på olika sätt!

29. maaliskuuta 2021

Positivt överraskad!

Var skeptisk kring att vi skulle kunna få hjälp där vi bor i landet från start och trodde att det skulle ta mycket längre tid än vad det senare faktiskt gjorde. Efter första kontakt tog det enbart några dagar innan vi fick en lärare presenterad för oss. Har nu använt oss av tjänsten i en och en halv termin och det märks verkligen. Både i form av resultat men framförallt vid vår sons förhållandesätt gentemot skolan.

23. maaliskuuta 2021

Löste akut behov

Trots att jag hade ett akut behov som jag inte trodde skulle gå att lösa fick jag en privatlärare som verkligen kunde kursen och orkade med mina frågor. Kan varmt rekommendera Johan som hjälpt mig planera upp allt plugg och fått mig att tro mer på mig själv!!! Är så glad

23. maaliskuuta 2021

Mycket bra

Mycket bra. Var i kontakt med olika företag när jag skulle skaffa läxhjälp till sonen. Valde smartstudies primärt för att de var väldigt personliga och vi fick känslan (och har fortfarande) att de verkligen vill hjälpa vår son.

10. maaliskuuta 2021

Glad familj

Vi (föräldrar) och våran son är väldigt glada över den hjälpen vi har fått. Rekommenderar till de som behöver stöttning i skolan.

18. helmikuuta 2021

Serviceminded!

Hjälpen vi har fått av personalen de få gånger vi har stött på problem ha varit toppen. Allmänt har det flytit på bra och varit väldigt givande. Toppen!

17. helmikuuta 2021

Proffsigt!

Från det att vi tog kontakt så har allting flutit på riktigt smidigt. Enkla att få tag på och hjälpen får av dottern 5/5, vilket vi knappast trodde från början. Stor avlastning i vardagen och relationen blir så mycket bättre när onödigt tjafs kan undvikas!

16. helmikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin