Slotenmaker Top Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service, deur achter ons dichtgetrokken waardoor wij niet meer naar binnen konden, binnen 30-45 minuten stond de monteur op de stoep. Ging netjes, voorzichtig te werk, met de juiste denkwijze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heden morgen wou de schuurdeur niet meer open en dicht. Ook de sleutel wou niet meer uit het slot. Vervolgens slotenmaker Top gebeld, en probleem uitgelegd.Deze was super begripvol , en kon dezelfde... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een hapering in het slot van een buitendeur die we vaak gebruiken bleek lastiger dan verwacht. Een lastige constructie, roest en verf. Samen en met goed advies is alles snel opgelost. Niet allen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een inbraak bij mij thuis in Enschede voelde ik mij niet meer veilig. Ik heb 8 cilindersloten en 2 meerpuntssluitingen vervangen bij Slotenmaker Top. Zij hebben netjes gewerkt en een eerlijke... Näytä lisää

1. Lukkoseppä
  2. Päivystävä lukkoseppä

Yrityksen kirjoittama

Wij leveren Nederlands beste slotenmakersdiensten voor al uw deuren. De professionals van Slotenmaker Top installeren uw nieuwe sloten en beveiligen uw pand met de beste kwaliteit sloten. We zijn 24/7 bereikbaar als je buitengesloten bent en zijn er binnen 30 minuten om u snel weer naar binnen te helpen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

80 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Gisteren na een avondje stappen kwam ik…

Gisteren na een avondje stappen kwam ik mijn huis niet meer binnen omdat ik mijn sleutels kwijt was. Vervolgens heb ik contact opgenomen met slotenmaker top. De monteur had binnen enkele minuten de deur open.
Fatsoenlijke prijzen.

17. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Slotenmaker Top

Ons team staat altijd voor u klaar. Bedankt voor uw review en vertrouwen in ons!

Saanut 5/5 tähteä

Deze monteur heeft mij gered

Deze monteur heeft mij gered! In de ochtend kwam stond hij binnen 15 minuten voor mij deur! Top service!!!!

19. helmikuuta 2025

Snelle en vakkundige service

Ik ben zeer tevreden over de geleverde service. De monteur kwam snel ter plaatse en voerde het werk vakkundig uit.

19. helmikuuta 2025

Goede service!

Top service!!!

Top ervaring

Topservice en vriendelijke monteur

Vandaag kwam de monteur langs op onze locatie in Almelo. Zeer tevreden, een vriendelijke en eerlijke monteur die snel bereikbaar was en vakkundig heeft gehandeld.

13. helmikuuta 2025

Top service

13. helmikuuta 2025

Goed van dienst geweest

Goed van dienst geweest

12. helmikuuta 2025

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf. Goed geholpen door deze monteur!

12. helmikuuta 2025

Beste slotenmaker

Levert een goede prijs kwaliteit en is betrouwbaar!

23. tammikuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Het slot van mijn voordeur was kapot

Het slot van mijn voordeur was kapot, slotenmakertop was er als de kippen bij om mij hierbij te helpen!

4. helmikuuta 2025

Supersnel geholpen!!

Vanochtend haastte ik mij voor mijn werk en plots viel de deur achter mij dicht. In alle paniek contact opgenomen met slotenmaker top. Ik werd gekalmeerd en binnen 30 minuten werd ik direct geholpen door een ervaren monteur. Daarnaast kreeg ik ook nog advies hoe ik mijn huis nog meer kon beveiligen!

Uitstekende service!

Ik had mezelf per ongeluk buitengesloten. Binnen korte tijd was hij ter plaatse en ging vakkundig te werk. Hij opende de deur snel en zonder enige schade. Daarnaast was hij vriendelijk en professioneel. De prijs was eerlijk en transparant, zonder verrassingen achteraf. Absoluut een aanrader voor iedereen die een betrouwbare slotenmaker zoekt!

7. helmikuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service van de slotenmaker!

Uitstekende service van de slotenmaker!

Ik ben super tevreden met de service die ik heb ontvangen van deze slotenmaker. Mijn deur wilde niet meer open, en ik zat echt in de problemen, maar gelukkig was deze slotenmaker snel ter plaatse. De monteur was vriendelijk, professioneel en wist meteen wat er aan de hand was. Binnen no-time had hij het probleem opgelost en was mijn deur weer veilig en functioneel.

Wat ik echt waardeerde, was de transparante communicatie over de kosten en de snelheid waarmee hij het werk uitvoerde. Ook na de reparatie gaf hij handige tips over het onderhouden van mijn sloten. Ik voelde me echt goed geholpen en kan deze slotenmaker dan ook van harte aanbevelen!

Topservice, dank je wel!

Goede service!

Komt afspraken na en werkt professioneel. Duidelijke prijsafspraken.

Vastaus yritykseltä Slotenmaker Top

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin