Slotenmaker Top Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service, deur achter ons dichtgetrokken waardoor wij niet meer naar binnen konden, binnen 30-45 minuten stond de monteur op de stoep. Ging netjes, voorzichtig te werk, met de juiste denkwijze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heden morgen wou de schuurdeur niet meer open en dicht. Ook de sleutel wou niet meer uit het slot. Vervolgens slotenmaker Top gebeld, en probleem uitgelegd.Deze was super begripvol , en kon dezelfde... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een hapering in het slot van een buitendeur die we vaak gebruiken bleek lastiger dan verwacht. Een lastige constructie, roest en verf. Samen en met goed advies is alles snel opgelost. Niet allen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een inbraak bij mij thuis in Enschede voelde ik mij niet meer veilig. Ik heb 8 cilindersloten en 2 meerpuntssluitingen vervangen bij Slotenmaker Top. Zij hebben netjes gewerkt en een eerlijke... Näytä lisää

1. Lukkoseppä
  2. Päivystävä lukkoseppä

Yrityksen kirjoittama

Wij leveren Nederlands beste slotenmakersdiensten voor al uw deuren. De professionals van Slotenmaker Top installeren uw nieuwe sloten en beveiligen uw pand met de beste kwaliteit sloten. We zijn 24/7 bereikbaar als je buitengesloten bent en zijn er binnen 30 minuten om u snel weer naar binnen te helpen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

80 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

De beste slotenmaker!!!

Slotenmaker Top heeft mij geweldig geholpen met het vervangen van alle sloten in mijn huis. Ook hebben ze 2 meerpuntssluitingen geplaatst waardoor mijn huis nu nog veiliger is. Ik ben hun super dankbaar voor hun eerlijke en transparante service.

13. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Slotenmaker Top

Ons team staat altijd voor u klaar. Bedankt voor uw review en vertrouwen in ons!

Ons buitengesloten

Ons buitengesloten. Het bedrijf heeft snel gereageerd. Ze waren er binnen 10 minuten en alles verliep snel en perfect. Zeker aan te raden.

12. joulukuuta 2025

Slotenmaker Top is top

Slotenmaker Top is top. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Hij denkt goed met je mee en heeft een schappelijke prijs. Dank!

12. joulukuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden over…

Ik ben ontzettend tevreden over Slotenmaker Top Apeldoorn. Ze waren snel ter plaatse en hebben mijn deur zonder schade geopend. De monteur was vriendelijk, professioneel en dacht echt mee om de beste oplossing te vinden. De prijs was eerlijk en vooraf duidelijk gecommuniceerd, wat ik enorm waardeer.
Kortom: uitstekende service en absoluut een aanrader als je een betrouwbare slotenmaker in Apeldoorn zoekt!

6. joulukuuta 2025

Top bedrijf

Top bedrijf, vriendelijk en snel geholpen

8. joulukuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

uitstekende service en fijne…

uitstekende service en fijne communicatie, zeker aan te raden 👍🏼

8. joulukuuta 2025

Goed en tevreden

Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk en leverde snel het werk op.

3. joulukuuta 2025

super snel geholpen

In nood ben ik super snel geholpen

6. joulukuuta 2025

Werkelijk waar een topbedrijf

Werkelijk waar een topbedrijf, zeer snelle service en reactie; met een eerlijke en transparante prijs.

27. marraskuuta 2025

Good service

26. marraskuuta 2025

23. marraskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service, zelfs midden in de nacht

Heel erg bedankt voor vandaag. Als je een bedrijf wilt dat je geruststelt, precies weet wat er moet gebeuren, betaalbaar is en snel reageert, dan is dit het juiste adres. Ze hebben zelfs op mij gewacht tot ik thuis was—heel laat, midden in de nacht—en de eigenaar kwam persoonlijk langs om te helpen en het probleem meteen op te lossen.
Dankjewel!

22. marraskuuta 2025

Top bedrijf

Top bedrijf! Mooie keal!

Heeft mij goed geholpen om de deur los te krijgen ;)

Ik raad Dit bedrijf zeker aan! Ook een Top tarief. En vriendelijk

1. marraskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Na een uiterst aangename en verfijnde…

Na een uiterst aangename en verfijnde wijnproeverij bevonden mijn echtgenote en ik ons onverwachts in de penibele situatie dat wij buitengesloten waren. Tot onze grote verbijstering bleek de deur in geen geval meer te openen. In lichte paniek hebben wij ons vervolgens tot diverse slotenmakers gewend, doch de voorgestelde tarieven bleken van een buitensporig en onredelijk niveau.

Op het moment dat wij de hoop reeds hadden opgegeven, besloten wij contact op te nemen met Slotenmaker Top. Wat een opluchting! Wij werden te woord gestaan door een buitengewoon vriendelijke en behulpzame heer, die bovendien een volstrekt redelijk tarief hanteerde. Zijn professionaliteit en correcte houding hebben bij ons een blijvende indruk achtergelaten.

Wij hebben zijn visitekaartje dan ook zorgvuldig bewaard — hopelijk zonder ooit opnieuw van zijn diensten gebruik te hoeven maken. Aangekomen thuis zijn wij met een gevoel van grote dankbaarheid ons bed ingedoken. Onze oprechte dank voor de voortreffelijke hulp en service!

17. lokakuuta 2025

Top service

Top service, snel de deur weer geopend zonder schade.

17. lokakuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Nieuwe cilinder voor goede prijs

Wij waren de sleutel verloren van ons gastenverblijf. Ik kreeg maar geen antwoord van sloten Fix, dus belde Top. En hij doet zijn naam eer aan! Het had geen haast, maar hij was er binnen 15min. Had het slot er binnen no-time uit en binnen 30 minuten voor een hele schappelijke prijs (gehele prijstransparantie online trouwens), had mijn deur weer een slot met sleutel :)
Vriendelijke, professionele hulp ontvangen. Zeker een aanrader.

3. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Slotenmaker Top

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin