Tevreden!
Zo dom geweest om mijn sleutel te vergeten. Veenstra gebeld vanwege hun 20min service. Ze waren er met 26 minuten. Snelle service en vooraf transparantie over de prijs. Ben tevreden!

Vastaus yritykseltä Slotenmaker Veenstra
Buitengesloten of een defect slot? Slotenmaker Veenstra staat 24/7 voor u klaar. Binnen 20 minuten op locatie, betrouwbaar en transparant. Geen onverwachte kosten, alleen vakkundige service wanneer u die nodig heeft.
Morsestraat 11 i, 4004JP, Tiel, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä Slotenmaker Veenstra
Heel erg blij met de dienst van deze partij. Sleutel afgebroken na het uitgaan… sta ik in de regen om 02:00 op een zaterdag. Veenstra gebeld, snel geholpen en eerlijke prijs betaald. Ik kan alleen maar zeggen: PERFECT!

Vastaus yritykseltä Slotenmaker Veenstra
Ik stond voor een dichte deur zonder sleutel, niet mijn beste dag... Ik heb Slotenmaker Veenstra gebeld en dat ging eigenlijk heel soepel. Er werd meteen gezegd hoe laat ze er konden zijn en wat het ongeveer zou kosten. De monteur was er snel, stelde me gerust en had de deur zonder schade open. Wat ik prettig vond was dat hij gewoon normaal en duidelijk was, geen gedoe of vage verhalen. Gewoon een betrouwbare service, precies wat je nodig hebt als je in de stress staat

Vastaus yritykseltä Slotenmaker Veenstra
Toen ik mezelf had buitengesloten in, stond Slotenmaker Veenstra verrassend snel voor de deur. Geen gedoe, gewoon duidelijk en vriendelijk geholpen. Binnen korte tijd zat ik weer binnen en dat voor een eerlijke prijs. Echt een geruststellend gevoel om zo’n betrouwbare service te hebben.