Waarom kiezen voor SLK
Waarom kiezen voor SLK? Nou wij hadden vanaf het eerste moment een duidelijk en goed beeld over verschillende airco's, advies gegeven over de verschillen, maar ons toch ook zelf de keus gegeven om ons erin te verdiepen wat wij belangrijk vonden om te hebben. Na het kiezen van de airco, heeft SLK ons een offerte gestuurd, waar wij al snel mee akkoord gingen. Het plaatsen wij hadden eerst een ander plaatsing datum ontvangen, maar het kon verplaats worden naar een eerdere datum wat heel fijn was. Dit werd tevens ook goed gecommuniceerd. Op de plaatsing datum kwamen de mannen op afgesproken tijdstip keurig en op tijd wat heel prettig was. De installatie was heel netjes gedaan, waarna ze ook alles netjes achter hun hadden opgeruimd. Als laatst hebben ze nog het e.e.a. uitgelegd. Op de eerste avond hadden wij een storing ontdekt, maar zelfs op diezelfde avond wat al best laat was werd er gereageerd. Nee had niet verwacht dat ze dat al zouden doen ivm tijdstip, maar werd erg gewaardeerd! Volgende dag werd er gelijk gebeld en zijn we samen door een aantal stapjes heengegaan en werd het perfect opgelost. Dus de vraag of we weer voor SLK zouden kiezen, zeker weten! Bedankt jongens :)
9. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu