Sahuleka lastechniek & koeltechniek Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Ilmastointiurakoitsija

Yrityksen kirjoittama

*Alles in Lastechniek materiaal soorten. rvs-staal-aluminium-cunifer Gecertificeerd leidng lasser tig rvs/staal dun/dik wandig *Alles in Koeltechniek Airco’s Retail Industrie VRV systeem

Erinomainen

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg tevreden met dit bedrijf!

Via de website aangegeven dat ik geïnteresseerd was in het plaatsen van een airco in onze woonkamer. Snel gereageerd, meegedacht en inmiddels geplaatst en we zijn hier echt tevreden over.

Kundig en erg beleefde en vriendelijke monteurs die hier de spullen hebben geplaatst.

Absoluut een aanrader, als er nog iets moet worden gedaan in ons huis mbt koeling dan gaan wij 100% weer voor Sahuleka koeltechniek

Toppers!

1. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn echt super blij met de…

Wij zijn echt super blij met de installatie van de airco’s door Sahuleka las- en koeltechniek. Dankzij de airco’s op onze 3 slaapkamers slapen we allemaal een stuk beter en zijn we overdag productiever.
Sahuleka las- en koeltechniek werkt snel, veilig, schoon en netjes. Communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Ik kan hem zeker aanraden!

26. heinäkuuta 2026

Zeker een aanrader

Om niet oververhit te raken deze zomer ben ik op zoek gegaan naar een airco. Deze heb ik hier gevonden. Na de acceptatie van de offerte is deze zeer snel en vakkundig geplaatst. Daarna bedacht ik me dat een omkasting ook handig is. Zeker voor de rotzooi die van de bomen komen aan de weg. Ook deze is zeer snel geleverd en gemonteerd geplaatst. Niet anders dan lof voor alle vakkundigheid, service en klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een airco.

4. kesäkuuta 2026

Airco installatie

Sahuleka heeft bij ons in het thuiswerk kantoor een airco geplaatst.
Vanaf het eerste contactmoment al goed gevoel bij. Ze zijn op hun verzoek langsgekomen om ter plekke een opname te kunnen maken van de situatie om een goede offerte te maken. Eenmaal bij ons thuis viel direct op dat dat er goed verstand van zaken was en we hier met een professioneel en heel net bedrijf en medewerkers te maken hadden.

De opname van de situatie en de wensen en mogelijkheden was heel goed, alle vragen goed beantwoord en goede adviezen. Daarna een goede duidelijk offerte gekregen met een hele nette prijs. Afspraak gemaakt dat in week 50 de airco geplaatst zou worden.

Vandaag was het zover, de airco is geplaatst zoals afgesproken en keurig op tijd. Het ziet er zeer netjes uit. Alles is ook nog keurig opgeruimd voordat de heren naar de volgende klus gingen.
Zoals u zult begrijpen zijn wij zeer tevreden over Sahuleka Lastechniek & Koeltechniek.
Echt een aanrader!

10. joulukuuta 2024

Waarom kiezen voor SLK

Waarom kiezen voor SLK? Nou wij hadden vanaf het eerste moment een duidelijk en goed beeld over verschillende airco's, advies gegeven over de verschillen, maar ons toch ook zelf de keus gegeven om ons erin te verdiepen wat wij belangrijk vonden om te hebben. Na het kiezen van de airco, heeft SLK ons een offerte gestuurd, waar wij al snel mee akkoord gingen. Het plaatsen wij hadden eerst een ander plaatsing datum ontvangen, maar het kon verplaats worden naar een eerdere datum wat heel fijn was. Dit werd tevens ook goed gecommuniceerd. Op de plaatsing datum kwamen de mannen op afgesproken tijdstip keurig en op tijd wat heel prettig was. De installatie was heel netjes gedaan, waarna ze ook alles netjes achter hun hadden opgeruimd. Als laatst hebben ze nog het e.e.a. uitgelegd. Op de eerste avond hadden wij een storing ontdekt, maar zelfs op diezelfde avond wat al best laat was werd er gereageerd. Nee had niet verwacht dat ze dat al zouden doen ivm tijdstip, maar werd erg gewaardeerd! Volgende dag werd er gelijk gebeld en zijn we samen door een aantal stapjes heengegaan en werd het perfect opgelost. Dus de vraag of we weer voor SLK zouden kiezen, zeker weten! Bedankt jongens :)

9. syyskuuta 2024

Professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf!
Vooraf een goede opname gedaan van de situatie, wensen en plan van aanpak besproken en vervolgens conform afspraak uitgevoerd. Monteurs werken zeer netjes. Dik en dik tevreden!

5. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Watveen super fijn bedrijf..Alles…

Watveen super fijn bedrijf..Alles vantevoren overlegd. Heel vaak geweest om dingen door te spreken. Keurig gewerkt. Alles ziet er zo mooi uit. Heel aardige mannen.. Ik ben zo blij met mijn airco.. heel blij en tevreden. Bedankt mannen.

16. helmikuuta 2024

Professioneel en klantvriendelijk

Vanaf het 1ste contact tot aan de daadwerkelijke plaatsing van de airco’s hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad. Er wordt goed meegedacht en geadviseerd, niks is te gek. Alles werkt naar behoren en de werkzaamheden zijn professioneel en netjes uitgevoerd. Wij zijn blij en zullen dit bedrijf bij iedereen aanraden.

27. lokakuuta 2023

Klant vriendelijke

Klant vriendelijke, vrolijke en professionele jongens. Werken snel en netjes. Zeer tevreden, over hun werkwijze, komen de situatie eerst bekijken en bespreken de wensen die wij zelf hebben, hierna plaatsen ze de airco. Na hun werkzaamheden, ruimen ze alles netjes op en leggen ze duidelijk uit hoe de airco werkt en bij vragen zijn ze altijd bereikbaar. Dik tevreden👍

21. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin