Jeg bestilte en Plejepakke til Siemens espressomaskiner - Deluxe, som nok vil holde min kaffemaskine kørende i mindst et par år. Angav bestilling søndag aften, og den var klar til afhentning tirsdag.... Näytä lisää
Bestilte lidt renseudstyr til vores espressomaskine i går, onsdag, modtog det i dag, torsdag, og finder så ud af at der var sendt noget forkert. Tænker ‘øv, nu skal vi kæmpe med noget bureakrati. Rin... Näytä lisää
Bestilte en fjernbetjening til en ældre HD-optager, den kom i løbet af et par dage og den virker. Det udløser tre stjerner. Tilsyneladende svarer de også på de en-stjernede anmeldelser. Om svare... Näytä lisää
Hurtig service, billige priser og ud fra andre opslag en god tryghed i at det ville blive fikset uden bøvl hvis der var problemer
Yrityksen tiedot
- Kodinkoneiden varaosatoimittaja
- Akku- ja paristokauppa
- Siivousaineet
- Elektroniikan komponentit ja tarvikkeet
- Teollisuusimurien toimittaja
Yrityksen kirjoittama
Hos Sliplet finder du et stort udvalg af tilbehør og reservedele til hvidevare og el-apparater samt alt hvad du skal bruge til rengøring i privaten eller virksomheden. Vi fører desuden et stort udvalg af fjernbetjeninger, fladskærmsbeslag og kabler. Vores kundservice sidder klar på telefon eller mail, til at hjælpe dig med at finde det du skal bruge. Har vi det ikke, så skaffer vi det.
Knud Bro Alle 7G, 3660, Stenløse, Tanska
- 32 11 12 24
- sliplet@sliplet.dk
- sliplet.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hurtig levering og fantastisk pris
bestilte inden kl 13 og pakken var ankommet dagen efter.
Hurtig levering
Bestilte først på eftermiddagen og kunne afhente min vare ved pickup point'et næste formiddag.
Ingen negative bemærkninger.
Nem og overskuelig, hurtig betjening og levering. God service.
Kan kun anbefale Sliplet.
Alt har bare været i orden, hurtig levering.
De bestilte varer leveret til tiden
Hjemmeside som er let tilgængelig, nemt at bestille de ønskede varer til fornuftig pris. Levering som ønsket og ret hurtigt, må jeg sige.
Hurtig levering!
Købte afkalker til min espresso maskine til super god pris. Bestilte torsdag og fik leveret til pakkeshop dagen efter, fantastisk!!
Stærk pris og hurtig levering 😀
Stærk pris og hurtig levering
Super hurtig levering!
Alt var i orden og varen kom allerede dagen efter vi bestilte. Kan varmt anbefales.
Hurtig
Det var en hurtig behandling og afsendelse, dog betaler man fragt og
derfor kan en vare hurtig blive for dyr
Super hurtig service
God side som er nem at finde ud af.
De giver mulighed for afhentning af varen.
Hurtig
Hurtig levering og det leverede var som det skulle være.
Siden har alt
Let at bestille og 2 dage efter lige i postkassen