Altijd is de bestelling netjes en zorgzaam ingepakt, om breken te voorkomen. Top! En natuurlijk hebben ze de mooiste spulletjes van Rieviera Masson. Zowel in gewone verkoop als in de Sale. Erg leuk al... Näytä lisää
Ik heb een supergoede ervaring met Slenders, dit omdat ze gewoon zeer behulpzaam zijn met alle vragen die je hebt. Nooit is iets teveel en ze zijn gewoon enorm klantvriendelijk en laat ik vooral niet... Näytä lisää
Heel betrouwbaar bedrijf. Ik kreeg van RM een artikel dat een gebrek had. Hierover contact gezocht. Netjes opgelost, geld retour. Communicatie was heel begripvol en netjes. Ik zou hier zeker opnieuw... Näytä lisää
Enkele weken geleden een nieuwe Boxspring gekocht Hotel Chique Lijn, bevalt echt enorm goed! Het is een prachtig bed geworden met een mooie kleur. Ook een nieuw hoofdkussen van 65% dons wat echt heerl... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Webshop in woonaccessoires van o.a. merken als Rivièra Maison, Riverdale en WoodWick. Kleurrijke woonaccessoires. Fysieke winkel in Budel (Noord-Brabant)
Burgemeester van Houtstraat 71, 6028 AS, Budel, Hollanti
- 0495431480
- winkel@slenders.nl
- slenderswooncomfort.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Nieuwe collectie riviera maison
Pakket was weer terug naar verzender vanuit dhl maar gelukkig weer snel terug naar mij gestuurd!
Alles netjes geleverd! Blij met nieuwe riviera maison paas collectie

Fantastische kussentjes gekocht
Fantastische kussentjes gekocht. Ontzettend leuke website, makkelijk te bestellen. Super snelle levering en je werd goed op de hoogte gehouden.

Op zoek naar Riviera Maison Snowglobe 2023
De enige website waar ik de Riviera Maison Snowglobe 2023 te koop vond ter aanvulling op mijn RM Snowglobe collectie 💪🏻
Smooth transaction and fast delivery
Bravo
Top winkel top service
Wat een topservice
Wat een topservice! Bij de bestelling op de webshop kon je aangeven dat de bestelling een cadeau is en het ingepakt kon worden. Na de betaling werd er vrij snel opgebeld met de vraag of het cadeautjes voor kerst waren of andere gelegenheid. Super attent!
Ik was vandaag bij de bezorging totaal verrast hoe mooi het ingepakt is!
Dit wil toch iedereen onder de kerstboom hebben! Dikke complimenten voor jullie!

Kon niet beter!
Ik ben heel erg tevreden over Slenders Wooncomfort. De huidige voorraad is zichtbaar op de website, dus bij het afrekenen kom je niet voor verrassingen te staan. De levering was enorm snel, had niet verwacht gedurende deze tijd van het jaar de bestelling zo snel te ontvangen. Verder was de bestelling goed en stevig inpakt!