Duidelijke communicatie, snelle reservering op voorhand. We konden de taxi zelfs een half uurtje vroeger krijgen last minute, was geen probleem. Zeer verzorgde taxiwagen en wij hadden een enorm vrie... Näytä lisää
Nu al verschillende keren dat wij gebruik maken van jullie diensten. Zijn stipt, behulpzaam met de bagage. Vriendelijk. Boekingen komen vlug in orde,onmiddellijk een antwoord. Prijs is oke, be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hebben voor de eerste keer bij deze maatschappij een taxi geboekt naar de luchthaven van Zaventem. De chauffeur was stipt, zelfs iets vroeger en dat hebben wij enorm geaprecieerd omdat wij dan zon... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sinds verschillende jaren gebruik ik Sleeucar als airporttaxi. Altijd heel tevreden. Wij worden altijd op tijd opgehaald en de chauffeur verwittigd 10 min op voorhand dat hij op komst is. Je hebt ook... Näytä lisää
- Kuljetuspalvelu
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Efficiente werking!
Alles was perfect !
vlotte rit en vlotte en vriendelijke…
vlotte rit en vlotte en vriendelijke chauffeur
Top service
Top service. Netjes op tijd en zeer vriendelijk.
Jullie hebben goed gecommuniceerd of…
Jullie hebben goed gecommuniceerd of nagevraag gedaan naar de ontbrekende informatie.
Heel vriendelijke, top service !
Heel vriendelijke, behulpzame chauffeur, perfect op tijd om ons op te halen. Vergeten pakje in de taxi werd zelf thuis afgeleverd. Heel goede service voor een goede prijs.
Rit boeken via site verliep perfect.
Dankjewel !
Goede service in het algemeen
Vriendelijk, duidelijke afspraken. Goede service in het algemeen. Reeds meerdere malen met hen ritten geboekt. Heel tevreden.
Stiptheid en vriendelijkheid van de…
Stiptheid en vriendelijkheid van de chauffeur.
Ils sont serieux
Ils sont serieux. Les échanges via mail ont un suivi. Ils sont à l’heure et très professionnel !
100% contente de leurs services et gentillesse !
Chauffeur was op tijd en was heel…
Chauffeur was op tijd en was heel sympathiek zeker aan te raden
Tot de volgende
Kat
Algemeen zeer tevreden
Algemeen zeer tevreden. Stipt op tijd en vriendelijke chauffeur.
Zeer professioneel
Op tijd opgehaald. De chauffeur was zeer behulpzaam en vriendelijk.
Altijd op tijd
Altijd op tijd, correct, behulpzaam en betrouwbaar ! Een aanrader !
Toujours à l'heure
Toujours à l'heure, très bon service, personnelle très sympa, rien à dire