Sleepmore Arvostelua 48

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,5

Saanut 1/5 tähteä

Betrüger -Platform! Vorsicht! Nicht kaufen. Die Abo Forderung ignorieren. Unseriöser Verkäufer. Es gibt schon Klagen und Gerichtsurteile gegen sleep-more.de PV

Saanut 5/5 tähteä

Alla här är negativa. Nog beroende på att de sover dåligt och inte blev hjälpta av Sleepmore. Själv sover jag alltid bra. Har inget behov av sömntabletter. Men jag har köpt Sleepmore och de brde heta... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Blev intresserad av annonsen sleepmore om sömntabletter, för att läsa deras annons ville dom att jag skulle idientfirera mig med personnr. för att läsa annonsen, läste annonsen,stängde den utan a... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vorsicht Abzocke.!!! Mann gerät in eine Abfälle und muss für insgesamt drei Pakete 198€ bezahlen. Hatte mit einen Hans vom Kundenservice geschrieben. Absolut freche Antworten und mit dem Gerichtsv... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Auch in die Abofalle getappt

Auch in die Abofalle getappt; als Rückmeldung erhält man von der Firma nur das Angebot einer Rabattierung, wenn man das Abo nicht kündigt. Die wissen schon, was sie tun. Eigentlich ein Fall für den Verbraucherschutz. Kundenservice konnte sich noch nicht einmal meinen Namen behalten; die Antwort ist wahrscheinlich ein Textbaustein...

22. lokakuuta 2025

Keine Bewertung betrüger

In dem die Menschen betrogen werden bezahlen für eine ware die keine Anzeichen keine Wirkung haben es ist eine Schweinerei das sind Menschen die lachen noch darüber das wieder ein betrogen haben solche Menschen sollte man aus den Verkehr ziehen..

20. syyskuuta 2025

Hinterlistige ABOS !!!

Abo für SLEEPMORE im Kleingedruckten hinterlistig aufgedrückt..., keinerlei Bereitschaft diese € 198,00 !! zu stornieren.
Tabletten sind zudem wirkungslos.

15. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Leider teuer für Fehler bezahlt.

Leider teuer für Fehler bezahlt.
Bei mir unwirksam,in Abofalle getappt.
Absolute Frechheit.Inkassounternehmen meldete sich mit hohen Kosten.Kündigung ging dann sehr schnell.
Verbrecher ,ein anderes Wort gibt es dafür nicht.

12. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jag var väl desperat att få sova

Jag var väl desperat att få sova. Beställde provpaketet och sa samtidigt upp prenumerationen, det har fungerat. Sover med hjälp av Sleep Moore det gör jag däremot inte, så deras reklam lovar mer än de kan hålla. Har i stället köpt Melatonin från Danmark som fungerar bättre.

5. kesäkuuta 2025

Absolut unwirksame Nahrungsergänzung

Ich möchte hier noch einmal ausdrücklich davor warnen, irgendein Produkt bei dieser norwegischen Firma zu bestellen. Mit einer billigen Probepackung landet man, bei nicht rechtzeitiger Kündigung, in einer Abofalle, die extrem teuer ist für ein wert - und sinnloses Billigprodukt mit zwar harmlosen, aber auch völlig wirkungsfreien Inhaltsstoffen. Ich musste für dieses Zeug 198€ zahlen- Kontakt mit der Firma sinnlos.

28. maaliskuuta 2025

Bedräglig säljmetod.

att jag skulle idientfirera mig med personnr. för att läsa annonsen, läste annonsen,stängde den utan att beställa
något. Fick senare ett email där dom tackade för min
beställning, jag bestrider genast deras faktura flera gånger utan framgång, har nu kontaktat konsumentverket. Paul

13. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ich habe nur schlechte Erfahrungen…

Ich habe nur schlechte Erfahrungen gemacht!!! So gut wie keine Wirkung (zumindest bei mir) und ich wurde durch das „Superangebot“ in ein Abo gelotst!!! Einmal naiv und gutgläubig gewesen, und schon musste ich statt 7,99 Euro 198 Euro für ein Jahresabo bezahlen!!!!

24. tammikuuta 2025

Fraude ?? Quizás

Me huele que es un fraude por su forma de marketing. Y cuanto más sé de ellos menos me gusta hasta tal punto que no voy a seguir tomando sus pastillas por si son malas para la salud. Espero que alguien se la tome la molestia en desenmascararlos. Se aprovechan de la necesidad de los que tienen un mal dormir.
Menos mal que pagué por PayPal y espero que los bloqueen y no me sigan cobrando.

20. tammikuuta 2025

Lurendrejeri

Prov paket för 99 kr. Står ingenting i deras annons om att man binder sig till ett abonnemang och att man inom 14 dagar lär säga upp abonnemanget. De skickar ut ett paket till som kostar 2000 kr . Ser ut som att dom satt detta i system för att lura spec äldre personer

17. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Provpaket 99 kr utan bindningstid ?

Provpaket 99 kr utan bindningstid ?? Sen kommer en försändelse på 4 paket för dryga 1500 kr pga att jag inte avbokat 14 dagar innan. I marknadsföringen finns ingen upplysning om detta förfarandet. Ett oseriöst företag så med all säkerhet även produkterna.

23. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

VARNING för detta företags metoder

Beställde ett provpaketet på piller som enligt reklamen kunde bokas utan någon bindningstid! Men efter en tid kommer ett nytt paket från företaget där det hänvisas till mitt abonnemang med en faktura på 1596kr. Jag kontaktar företaget och ifrågasätter försändelsen och önskar en returblankett! Jag anser att jag inte hade något abonnemang! Hänvisar till att det i reklamen tydligt framgick att det inte innebar någon förbindelse. Fick då besked att det som stod i reklamen inte var giltigt utan det som skrevs i fakturan var det som jag förbundit mig till! Mina protester lyssnade de inte på! Om jag skulle skicka försändelsen i retur skulle det innebära att jag kom att krävas på 1596kr annars skulle det gå till inkasso! Började förstå att detta var ett försök till bedrägeri! De har hänvisat till konsumentköplagen samt att jag ska vända mig till Konsumentverket och deras vägledare om jag vill diskutera saken! Allt detta står skrivet i deras sk reklam! Bara detta stärker mig i övertygelsen om att det är ett blufföretag jag har att göra med. VARNING för detta företag!

1. maaliskuuta 2024

Å tack för varningen

Å tack för varningen! Nu är julen räddad, läste också om den dyra prenumerationen. Ni som ligger i tvist med dom lycka till! till er. Var så nära att beställa sen läste jag här.

27. joulukuuta 2023

The pills are ineffective

The pills are ineffective, they don't work at all. The manufacturer chases customers aggressively and tries to get them to sign up for a costly subscription. The price is delusional. The whole enterprise is a scam. Beware.

12. joulukuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin