slaapspeciaal.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne dekbedden gevuld met zachte nanogel,ligt heerlijk!!!Nooit geweten dat het zo makkelijk kan zijn ,nooit meer een hoes, maar direct op bed ,heb vandaag weer een set gekocht 1+1 gratis!!wasba... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Groot bestelgemak, de keuze zou iets groter kunnen maar een mailtje leerde al snel dat men bezig is met een grotere sortering aan producten. Klantenservice reageert snel en vriendelijk. Mijn bestellin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! De klantenservice was vriendelijk, behulpzaam en snel in het beantwoorden van mijn vragen. De verzending verliep razendsnel, waardoor ik mijn bestelling al... Näytä lisää

1. Liinavaatemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Slaapspeciaal is een jong en dynamisch bedrijf dat zich volop inzet om optimale slaapcomfort te bieden aan u als trouwe klant. Zo zouden wij Slaapspeciaal.nl beschrijven in onze eigen woorden. Met een jong en flexibel team vol enthousiasme lukt het ons elke keer om een klant tevreden te houden zowel voor, tijdens en na een aankoop. Ben je op zoek naar dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, hoeslakens of andere slaapaccessoires? Bij Slaapspeciaal.nl ben je op de juiste adres. Met ons ruime aanbod is de kans zeer groot dat jouw winkelmandje binnen no time vol is met jouw favoriete artikelen. Wat na bestelling binnen 24 uur verzonden wordt! Doordat wij nauwe banden hebben met onze fabrikant, kan ook jij profiteren van onze lage prijzen. De beste prijs-kwaliteitsverhouding vind je op Slaapspeciaal.nl!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

107 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Had er twee besteld was een aanbieding…maar heb er maar een gehad

Had er twee besteld was een aanbieding g,maar kreeg er een

8. lokakuuta 2026
slaapspeciaal.nl-logo

Vastaus yritykseltä slaapspeciaal.nl

Hi Joke,

Wat vervelend om te horen dat je jouw tweede dekbed niet hebt ontvangen! Onze excuses hiervoor.

Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar info@slaapspeciaal.nl met je bestelgegevens? Dan kijken we graag met je mee en zorgen we voor een passende oplossing.

Alvast bedankt!

Team Slaapspeciaal.nl

Keurig geleverd

Keurig geleverd.
Voelen fijn aan.
Helaas de witte binnenkant onmiddellijk rozig ondanks een koude was omdat ze nieuw waren

31. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb gekozen voor de kleur Taupe

Ik heb gekozen voor de kleur Taupe, een hele mooie diepe kleur die past bij de huidige trends, in het formaat 220x240. De katoenen stof voelt in 1e instantie wat dun aan, maar heb daar tijdens het slapen helemaal geen hinder van gehad. De stof is ademend en ondanks de warme nachten van de laatste tijd geen zweet nachten ervaren. Ik heb de overtrek ook in de droger gedroogd en daarbij is mij vooral opgevallen dat de stof wel makkelijker kreukt en de kreukels ook zichtbaar blijven. Misschien is dat iets wat met de loop van de tijd verdwijnt. Het zorgt er anders wel voor dat de overtrek altijd gestreken moet worden. De kussenslopen zijn goed passend om standaard kussenmaten en voelen niet vervelend aan op je gezicht. De handige rits aan de onderkant van de overtrek draagt bij aan het niet uitzakken van het dekbed in de overtrek, zodat hij netjes op zijn plek blijft zitten. Erg tevreden met deze overtrek.

26. elokuuta 2026

Slaapspeciaal dekbed

Heb al een tijdje een dekbed van slaapspeciaal in gebruik. Werkt helemaal top. Heeft een handige rits en goede prijs kwaliteit. Aanrader!

2. syyskuuta 2026

Fijne snelle klantenservice

Fijne snelle klantenservice. Had een zomerdekbed besteld en op de dag van ontvangst zag ik de 1+1 actie. Dat was geen fijn gevoel maar is heel netjes opgelost door alsnog een extra dekbed na te sturen. Top!,

3. elokuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin