Geen zaken mee te doen
Erg vriendelijke man als hij de mogelijkheid ziet om spullen aan je te verkopen. Na de mededeling te hebben ontvangen minimaal 6 weken te moeten wachten op mijn bestelling, besloot ik elders te zoeken naar dezelfde producten. Bij K-leef.com waren alle maten op voorraad, waardoor ik deze direct op kon halen.
Vervolgens besloten om af te zien van mijn bestelling bij Skydive Supplies. Na voorgaande netjes te hebben doorgegeven werd ik - geheel onprofessioneel - rond 21:30 bericht, waarna ik hem nogmaals had uitgelegd dat ik de spullen elders had besteld. Vervolgens vroeg hij mij - zonder enige grond - om te bewijzen dat ik de spullen elders had besteld, middels een foto.
Voorgaande is echt ongelovelijk onprofessioneel en hij heeft geen enkel recht om daartoe te vragen. Vervolgens aangegeven dat ik mij hiertoe niet verplicht voelde, waarop er werd gereageerd dat hij mij niet gelooft en dat indien hij mij tegenkomt in de skydive-wereld, hij mij hierop wel zou "aanspreken", gevolgd door een telefoontje om 22:00 waarin hij het voorgaande nog even herhaalde en vervolgens op heeft gehangen. Wat met het voorgaande wordt bedoeld, laat ik in het midden, wel heb ik dit nog nooit meegemaakt van een "bedrijf". Annuleringen van bestellingen horen - helaas - bij het ondernemersrisico.
Ik weet in ieder geval dat ik hier nooit (meer) mijn spullen zal bestellen, al moet ik er voor naar het buitenland. Bij deze zaak ben je alleen belangrijk voor je geld en voor niets minder.
14. elokuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu