Fick tyvärr vänta 2 månader på varan men fick bra återkoppling om varför och även kunnat avboka varan men väntade ändå på den en första hjälpen väska Fock en extra present vid leveransen
Efter att ha fått hem ett överlevnadsarmband med en väldigt kort leveranstid så märkte jag att det var trasigt. Skrev först en negativ recension och fick därefter ett väldigt snabbt återkopplande av B... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Andra gången på en månad som jag handlar på Skyddscentralen och även denna gång blir jag imponerad över den otroligt snabba leveranstiden. Beställde på onsdagen och på torsdagen levererades de!!! Sam... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Väldigt snabb leverans,trots att det var i mellandagarna. Ett litet misstag begicks,kontaktade kundtjänsten och efter bara någon timme så var allt löst! Snabbt,smidigt och trevligt! Kommer rekommende... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Ulkoiluvälineliike
- Retkeilyliike
- Kriisinhallintakeskus
- Ensiapuasema
- Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa
Yrityksen kirjoittama
Hos Skyddscentralen hittar du ett brett sortiment av beprövade produkter för hemberedskap, hundliv, krissituationer och friluftsliv. Alltid med snabba leveranser. Varje produkt på Skyddscentralen är noga utvald och kvalitetssäkrade av experter. Vi vet att våra produkter verkligen håller när det gäller. Självklart är vi certifierad e-handel och är stolta över att vara en svensk aktör med eget lager och personal, vilket möjliggör snabba och smidiga leveranser. Förbered för det oväntade med oss – varmt välkommen till Skyddscentralen!
Södra Hamnvägen 42, 11541, Stockholm, Ruotsi
- 087119944
- info@skyddscentralen.se
- skyddscentralen.se
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Fick tyvärr vänta 2 månader på varan…
Fock en extra present vid leveransen
Oseriöst företag och service.
Fick inte våra varor trots att de skrev att de var skickat. Efter en del mejlande kom de helt plötsligt på att de inte hade skickat någon beställning. Men de hade hunnit fakturera och lovat att de var skickat och skulle anlända innan ett visst datum. De hade ändå 4veckor på sig.
En bra produkt och en snabb leverans.
Fick en del av orden men fick reda på…
Fick en del av orden men fick reda på att resterande varor ca 2 veckor
Därför drar det ner stjärnorna
Längre leveranstid än utlovat och just…
Längre leveranstid än utlovat och just leveranstiden var orsaken till att jag valde denna leverantör då jag kunde köpt samma produkt klart billigare hos annan leverantör.
Orsaken var mycket sjukdom på lagerpersonal och visst det kan man råka ut för men det bör ju finnas en plan B för detta, för det händer ju…

Vastaus yritykseltä Skyddscentralen
Nödradio som ni säljer är skräp
Nödradio som ni säljer är skräp. Anten gick sönder vid första användning. Info från manualen: 1 minut vevande ger ström att spela radio på 3-5 minuter. Fulladning av bateri-veva 7 timmar. USB laddning av mobil bara vi nödsituatin situation. Är detta verkligen en produkt för nödläge? Nej!

Vastaus yritykseltä Skyddscentralen
Snabb leverans och enkelt att betala…
Snabb leverans och enkelt att betala genom Klarna.