Fantastisk alternativ, når den almene skole bare ikke lige er et match. Efter flere år med skoleværing i større og mindre grad, valgte jeg at tage barnet ud og melde ham ind i skolenfri med opstart... Näytä lisää

Endelig begynder min søn at slappe af, og være glad når han hører ordet "skole". Der er en fed fællesskab, hygge og eleverne bliver favnet på den helt rigtige måde af personalet. Kan varmt anbefale... Näytä lisää
SkolenFri er et fantastisk tilbud til børn, der af forskellige årsager ikke er i fysisk skole. Vores børn har haft utrolig stor glæde af at gå i Minecraft Education klasserne, men vi har fået dem priv... Näytä lisää
Super meningsfuld, gode undervisere og virkelig kreativ tænkning, i form af læring. Her er plads til alle.
Skolen Fri er en online streamet skole for børn i folkeskolealderen. Der er undervisning hver dag, af seminarieuddannede lærere og inddrager alle folkeskolens fag i en interessebaseret form. Skolen Fri er en moderne skole, hvor al undervisning foregår online med få lektioner hver dag, for at skabe rammerne, som giver dit barn mulighed for at lære på egne præmisser. Vi underviser i alle de fag, børnene ifølge folkeskoleloven skal igennem og inddelt efter klassetrin, så det passer til barnets alder og niveau. Skolen Fri er et online alternativ til folkeskolen, og er Danmarks største online skole. Vi har små klasser fra 0. til 10. klasse, fokus på faglighed og plads til alle. Vi underviser bl.a. hjemmeskolede børn og med struktur og læring skaber vi også overskud hos børn, der har det svært i folkeskolen. Vi ved, det er vigtigt med en hurtig løsning. Derfor kan børn starte i en klasse hos os alle mandage i skoleåret. Få fuldt skema uden binding og med en GRATIS prøveuge. Man får også adgang til andet end selve undervisningen, f.eks. læringsmidler fra bl.a. Alinea (Danmarks største forlag inden for læremidler til den danske grundskole) og meget mere. Vi samarbejder med kommuner og andre skoler.
Ingen binding efter den gratis og uforpligtende prøveuge

Restrup Kærvej 35, 9240, Nibe, Tanska

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super godt tilbud til alle børn. Målrettet online undervisning, der gør det nemt at modtage undervisning.
Da min datter har haft svært ved at begår sig i den Alm. folkeskole fandt vi Skolen Fri og havde en god samtale med dem.
Vores datter har på tre dage fået lysten til at lære tilbage og der er meget mere glæde i hende. Hun er stolt over at det findes så god en løsning til hende, og siger tit at hun glæder sig til at skal havde timer ved Skolefri
Kan virkelig anbefale Skolen Fri
Skolen Fri var et fantastisk tilbud i en periode, hvor der ikke var andre muligheder for mit barn, som var deltidssygemeldt.
Imødekommende mennesker hos Skolen Fri, og et barn som er tilbage i skole igen, hvor han er med på alle områder, både fagligt og socialt.
Vil klart anbefale Skolen Fri.
Vores datter har været mere end tilfreds med undervisningen, samt os, som forældre. Kan kun anbefales!
Vi har kun positivt at sige om Skolen Fri.
Vores dreng på nu 14 år begyndte i stigende grad, at mistrives i det normal skolesystem og vi havde virkelig brug for et alternativ. Det fandt vi heldigvis i Skolen Fri, hvor undervisningen foregår online med udgangspunkt i elevernes individuelle situation. For vores dreng betød det fx, at han blev imødekommet på hans behov for, at deltage i undervisningen med slukket videokamera og mikrofon, det meste af tiden. Det var en enorm lettelse for ham, at blive mødt med åbne arme, forståelse og accept af hans situation fra skolens side, så han kunne slappe af og opleve tryghed i undervisningen. Det har betyder verden til forskel for hans trivsel og læringslyst.
Skolens professionalisme og store erfaring med håndtering af elever i mistrivsel, har været exceptionel og vi giver vores varmeste anbefalinger til Skolen Fri.
Det er vitterligt et fleksibelt skoletilbud, der kan rumme forskelligheder og har enorm hjertevarme overfor elever samt forældre.
Tusind tak for Jer.
Det er et stort skridt at melde sit barn ud af folkeskolen, men det er helt klart det rigtige valg. Efter en folkeskole med 75 i klassen ( du har ikke læst forkert ), mobning og uro på privatskole og masser af test på sidste privatskole, trives vores datter bedre nu med online undervisning, end hun har gjort i den almindelige skole i flere år. Tak til Skolen Fri fordi I findes. Tak fordi I altid er hjælpsomme og har givet min datter lysten til at gå i skole igen.
Min datter har gået på tre skoler, både kommunale skoler og en steiner skole. Alle skoler har endt ud i kæmpe mistrivsel. Nu hvor hun går hos Skolen Fri, er lysten til læring tilbage, hun glæder sig til undervisningen og lærer meget mere end på de fysiske skoler.
Rammerne er tilpasset barnet, så hun nu udvikler sig, ikke bare fagligt, men også hendes angst er mindsket markant. Hun tør at være deltagende i timerne, og er ikke længere bange for fejle.
Skolen Fri er det bedste alternativ til en skole, i min optik. Vi er så glade for skolen, og lærerne er forstående, rolige og tilrettelægger undervisningen ud fra børnenes interesser.
Skolenfri er det bedste vi har gjort for vores søn.Han har fået det gode humør tilbage og meget mere selvtillid og livsmod.Han har tabt sig 17 kg og har masser af tid til træningscenteret da han kun har undervisning om formiddagen men til gengæld lære han dobbelt så meget som en hel almindelig skoledag og han kan huske det.Så hvis du har et barn der ikke trives så investere i dit barns fremtid og meld det til skolefri kan stærkt anbefales.

Vastaus yritykseltä Skolen Fri
Et fantastisk tilbud til vores dreng med skoleværing. Der bliver taget godt imod, undervisningen er i top og lærerne er meget imødekommende og engagerede. Der er ro, tryghed og rummelighed i undervisningen, som gør at vores dreng har lyst til at deltage i den - på trods af massiv skoleværing i folkeskolen.
Teknisk fungere det også super fint.

Vastaus yritykseltä Skolen Fri
Vi har haft vores 9-årige datter på prøve-uge på Skolen Fri med stor succes.
Vi oplevede virkelig høj kvalitet på alle områder.
Undervisningen var virkelig god med søde, dygtige og ekstremt tålmodige underviser med et imponerende engagement.
Fagligt var niveauet helt perfekt, og det var indholdsrige timer, hvor vores datter lærte nyt hver dag.
Desuden virkelig fine rammer. Vi var overrasket over, hvor godt det fungerer med alt det tekniske. Vores datter kunne hurtigt finde ud af det hele selv.
Kan varmt anbefale Skolen Fri.

Vastaus yritykseltä Skolen Fri
Min søn har haft et rigtig godt år i 8 kl på skolen fri , han har haft brug for ro og har ikke haft noget stort pres fra skolens side af , her bliver man taget hvor man er og lyttet til en. En fantastisk online skole .

Vastaus yritykseltä Skolen Fri
Vores datter har angst og har haft det svært i den almindelige folkeskoleklasse med 28 elever. Her på Skolen Fri har hun haft mulighed for at blive hørt/set uden at blive vurderet som "den stille pige". Meget kompetente undervisere. Ville ønske at flere hørte om Skolen Fri. Tak for jer.

Vastaus yritykseltä Skolen Fri
Min søn har autisme og mødte hverken forståelse, anerkendelse, indsigt eller hensyn i folkeskolen, hvilket førte til skolevægring og depressionslignende symptomer.
Han startede op på vores initiativ i Skolen Fri, idet folkeskolen ikke kunne tilbyde passende sygeundervisning.
Det har været nogle fantastiske uger.
Sønnen går glad i skole hver dag (online) og er utroligt lettet over at kravene er tilpasset ham, samt at han er præcis ligesom alle andre i klassen. Her stikker han ikke ud.
Tak for jer.
Nu skal vi bare have skoler og kommuner til at vågne op, så alle skolevægrende børn får mulighed for præcis den løsning, der passer barnet bedst.

Vastaus yritykseltä Skolen Fri
Vi er rigtig glade for Skolenfri - vi har ingen stress med at komme op om morgenen og ud af døren hvilket har gjort alverden til forskel for vores barn. Han er bare meget gladere.
Altid hurtig og venlig respons og dygtige lærere. Anbefalinger herfra.

Vastaus yritykseltä Skolen Fri
Min datter fik det rum til at kunne trække vejret, som hun havde brug for, efter flere år med mobning i folkeskolen. Hun var meget stresset, da hun startede på Skolen Fri. Efter blot 2 måneder har vi fået en pige tilbage til at være det glade væsen, som hun altid tidligere har været.
Så mange tak for det.

Vastaus yritykseltä Skolen Fri
Min søn, som er autist, begyndte i Skolen Fri som en sidste udvej, da han led af svær skolevægring. Det blev en helt igennem god oplevelse. Undervisningen er effektiv og tilrettelagt efter børnenes behov, og der er plads til børn, der deltager på alle niveauer. Skolen får min varmeste anbefaling.

Vastaus yritykseltä Skolen Fri
Let og hurtig opstart. Fleksibel og imødekommende. Kompetente lærere.
Vores varmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä Skolen Fri
Meget kompetent undervisning på en gnidningsfri digital platform. Vores søn har oplevet, at “lærererne har været rigtig, rigtig søde.” Vi har været godt tilfredse hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger herfra.

Vastaus yritykseltä Skolen Fri
Så lykkedes det endeligt at finde et skoletilbud der passer til vores søn. Han er nu indskrevet i “Skolen Fri”.
Han har været i mistrivsel i meget af de 4,5 år han har gået i skole.
Nu er han blevet glad igen og kan overskue sin skoledag.
Jeg spurgte ham inden han startede i “Skolen Fri”, hvordan den perfekte skole så ud for ham. Hans svar var at det var et sted hvor lærerne ikke råbte. Hvor der var ro og hvor han først skulle starte kl 9:00.
I “Skolen Fri” undervises eleverne online. De har 2 lektioner om dagen. Han starter kl. 8:30. Har frikvarter kl. 9:00. Næste lektion starter kl. 9:10 og slutter kl 9:40.
Det er muligt at tilkøbe ekstra eneundervisning, hvis vi synes der er brug for det. Skulle læreren finde på at råbe, så kan han bare slukke for højtaleren. 😃
I alle hverdage, har vi efterfølgende skole sammen fra kl 10:00 til 12:00 og spiser frokost fra kl 12:00 til 12:30.
Mandag har vi naturkundskab. Det er gåture forskellige steder i naturen, hvor vi både taler om hvad vi ser og hvad vi ellers synes fylder.
Tirsdag har vi svømning.
Onsdag har vi bibliotek
Torsdag droneflyvning.
Fredag har vi interview.
Interview består af, at vi besøger mennesker, der laver noget der interesserer en af os. Vi spørger begge ind til dem, for at forstå præcis hvad de laver og hvordan de oplever verden.
Vi har indtil videre besøgt en biavler og en jæger.
Hvis du har har lyst til blive interviewet af os omkring dig selv, dit arbejde, eller en fritidsinteresse, så kontakt mig gerne. Vi interesser os for mange ting. Hvis du har lyst til det, så bliver interviewet til en podcast. Det er dog ingen betingelse.
Lige nu leder vi efter en professionel gamer. En pilot. En danser. En biolog. En borgmester. En landmand.
I virkeligheden er alle mennesker, der vil fortælle om sig selv spændene. Uanset hvad de end laver.
Hvis der er andre der har børn der er i klemme i skolesystemet, så findes der utraditionelle løsninger.
Vi tog 4 år om at forstå, at vores søn ikke kunne passe ind i det tradionelle, med mindre vi ville lade ham medicinere, så han blev mindre sensitiv. Altså at dæmpe/undertrykke den gave han har fået af universet. Det vil vi ikke.
Han oplever verden meget mere detaljeret end de fleste. I de rette omgivelser blomstrer han og er fri og umiddelbar.
En sød og kærlig dreng, som vi elsker meget højt ❤️