Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Witam. Odebrali produkt. Teraz twierdzą że jest uszkodzony chociaż nikt go nie dotykał i oddał w takim stanie jaki przyszedł. Chamstwo i buta ze strony tego sklepu jest ogromna jeszcze nie spotkałem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo dziękuję Panu Piotrowi za przyśpieszenie dostawy brodzika, co było dla mnie kluczowe. Kurier dostarczył brodzik nawet dzień wcześniej, niż się spodziewałam, bez dodatkowych opłat. Za życzliwe p... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zakupiłam baterię wannową, bateria niby w porządku ale za ciężka i odesłałam kurierem, firma twierdzi, że przyszła uszkodzona i chce mnie obarczyć załatwianiem spraw z kurierem, natomiast kurier odpow... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zrobiłam zakupy kierując się ceną i dostępnością. Zależało mi, aby wszystko kupić w jednym sklepie w rozsądnych cenach. Nie zawiodłam się. Polecam do dużych i małych remontów. Bardzo duży wybór.

Yrityksen tiedot

1. Kylpyhuonetarvikeliike
  2. Kylpyhuoneen remontointi
  3. Keittiötarvikkeet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

W ofercie armatura łazienkowa i kuchenna, wyposażenie toalet oraz zawory ogrodowe.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,7

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Złodziejska firma, trzymać się z daleka.

Również zostałam zrobiona w bambuko... Rodzice prosili żebym zamówiła baterie do łazienki, ale jednak nie pasowała, otrzymałam informację, że zwrot nie zostanie przyjęty, bo jedna z części jest porysowana. Ta część jednak nie była nawet wyjęta, więc musiała przyjść porysowana (ale już nie dam rady tego udowodnić)...
Lekcja dla mnie na przyszłość żeby robić wszystkiemu zdjęcia, a jeszcze wcześniej dogłębnie prześwietlić daną firmę w internecie. Zwykle to robię, teraz jakieś zaćmienie.
Jeszcze muszę sobie zapłacić za ponowny zwrot tej baterii do siebie z powrotem...
Napiszę, to co inni - nie kupujcie nic ze sklep baterie, to zwykli oszuści i złodzieje.
Może to gdzieś zgłosić? Zastanawiam się nad tym dogłębnie.

14. toukokuuta 2025

PRZESTRZEGAM I ODRADZAM przed zakupami w sklepie SklepBaterie.pl

PRZESTRZEGAM I ODRADZAM przed zakupami w sklepie SklepBaterie.pl - drodzy konsumenci, czytajcie opinie, bo warto. Ja tego nie zrobiłem przed zakupem i teraz żałuję. Zakupiłem deskę wolnoopadającą do bidetu, produkt przyszedł niekompletny, brakowało jednego z amortyzatorów (zawiasów), był to produkt ewidentnie po zwrocie lub powystawowy. Sklep nie raczy ustosunkować się do całej sytuacji, odrzuca reklamację, cały ich proces obsługi klienta to smutny żart, nigdzie wcześniej nie spotkałem się z takim podejściem. Jak widać skoro bezkarność uchodzi im na sucho, nadal oszukują klientów, są po prostu zwykłymi złodziejami. Zgłosiłem już zawiadomienie do UOKiK (czytając teraz opinie widzę, że nie tylko ja). Radzę wszystkim pokrzywdzonym zrobić to samo, to może dobiorą im się do dupy, żeby nie mogli prowadzić tej swojej pseudo-działalności. O odzyskaniu jakichkolwiek pieniędzy można oczywiście zapomnieć, ale nie o to już teraz chodzi. Jeszcze raz OSTRZEGAM - nie kupujcie niczego u tych oszustów ze SklepBaterie.pl

23. huhtikuuta 2025

Omijać z daleka

Omijać z daleka! Otrzymany produkt był uszkodzony w niezabezpieczonym opakowaniu które w dodatku było otwarte ( i tylko zabezpieczone taśmą klejącą ). Miesiąc walki o zwrot pieniędzy, a w międzyczasie brak odpowiedzi na majle i rzucanie słuchawki w trakcie próby wyjaśnienia sytuacji przez telefon. Okropne lekceważenie konsumenta w sytuacji kiedy mogli zarobić 5 gwiazdek za szybkie rozwiązanie zaistniałej sytuacji. Ze znalezionych opinii w internecie wynika jednak że wiele innych osób napotkało ten sam problem z Despolem.

12. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Nigdy, nikomu nie polecę zakupów w tym sklepie. Zamówiłam baterie prysznicowo-wannową firmy kludi czarny mat. Co ciekawe produkt był przeceniony o około 40%. Jak się okazało nie bez przyczyny akurat na ten produkt była tak korzystna oferta. Sklep wysłał do mnie uszkodzony produkt. Po zgłoszeniu tego faktu nie uznał reklamacji. Zgłębiając temat przekonałam się, że nie jestem jedyną osobą w ten sposób oszukaną przez ten sklep. Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie.

8. marraskuuta 2024

Porażka

Porażka. Po pierwsze towar na pewno nie I kategorii. Wanna z uszkodzonym akrylem i zabrudzona żywicą. Po drugie kompletny brak szacunku dla klienta i nieznajomość przepisów o sprzedaży konsumentom. Jak się okazało, że po ściągnięciu folii ochronnej jest uszkodzona wanna to odmówili reklamacji, twierdząc, że powinienem był to sprawdzić przy kurierze i na mnie przeszła odpowiedzialność za uszkodzenia. Żeby było zabawniej to folię ochronną ściągałem w obecności ich pracownika, który przyjechał sprawdzić zabrudzenia żywicą.. Dodatkowo nie ma możliwości kontaktu telefonicznego z działem reklamacji. Kontakt wyłącznie mailowy. Sprawę oddaję do Sądu. Nie polecam.

21. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin