SK Juristen  Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wederom zeer goed, kundig met goede adviezen geholpen, zelfs vlak voor de drukke feestdagen in december. Korte wachttijd vriendelijke benadering. Ik zal SK juristen aan iedereen aanbevelen. Mvg iri... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Na onze telefoon gesprek konden we direct langskomen. Werden goed en duidelijk uitgelegd welke stappen we konden ondernemen. Bovendien belde de jurist met de wooncoperatie met als het gevolg... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Prettige zorgvuldige contacten. Mails verstuurd en verdere communicatie van mij overgenomen. Dat gaf mij rust en minder stress. Men was altijd bereikbaar en op de hoogte. Reageerde snel en accuraat... Näytä lisää

1. Julkis- & paikallispalvelut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bent u op zoek naar toegankelijk juridisch advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee bij alle problemen en conflicten. Onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening is betaalbaar en voor iedereen toegankelijk. Loop gerust een keer binnen voor een (vrijblijvend) gesprek om te kijken hoe wij u kunnen helpen.

Hyvä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Wederom zeer goed

Korte wachttijd vriendelijke benadering.
Ik zal SK juristen aan iedereen aanbevelen.
Mvg iris,

18. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zogenaamde bemiddeling

Wij ontvingen een paar maanden geleden een behoorlijk dreigende brief van dit juristenkantoor. De toon was meteen gezet. Deze juristen zouden toch moeten weten dat er ook altijd nog een andere kant van het verhaal is. Wij hebben nu maar een advocaat in de arm genomen en deze momenteel even op hold gezet. We zijn nl. benieuwd of de tegenpartij zich wel aan de beloofde afspraken zal gaan houden. Dus 1 tip voor deze juristen, denk eerst goed na alvorens zo'n vreselijke brief te versturen in opdracht van je klant!

13. helmikuuta 2025

Doet wat het beloofd

Snelle service en geeft je vertrouwen dat alles goed komt , houdt je goed op de hoogte wat de stand van zaken zijn
Wat die zegt maakt die waar

Ik ben heel tevreden
Groet Edwin

13. huhtikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Na onze telefoon gesprek konden we…

Na onze telefoon gesprek konden we direct langskomen.

Werden goed en duidelijk uitgelegd welke stappen we konden ondernemen.

Bovendien belde de jurist met de wooncoperatie met als het gevolg dat we de volgende dag al bericht kregen dat het opgelost word.

We zijn jullie zeer dankbaar.

Groetjes Bianca&Klaske

4. helmikuuta 2021

Goedemiddag Klaske,
Erg bedankt voor deze mooie review. We zijn blij dat we jullie zo vlot hebben kunnen helpen.
Team SK Juristen.

Zeer goed

Zeer goed! Je wordt snel geholpen, duidelijk en eerlijk advies. Je vragen worden goed beantwoord. Zeer zeker een aanrader om een abonnement bij af te sluiten.

16. marraskuuta 2020

Heel erg goed geholpen

Heel erg goed geholpen. En zeer vriendelijk en goed personeel.

17. helmikuuta 2020

Beste van Helden,

Bedankt voor deze enthousiaste review!

SK Juristen

Saanut 5/5 tähteä

Werd op zeer kort termijn geholpen en…

Werd op zeer kort termijn geholpen en ze hebben de juiste kennis in huis!

14. helmikuuta 2020

Hoi Rodney,

Bedankt voor de leuke review!

Saanut 4/5 tähteä

SK juristen hebben mij tot zover de…

SK juristen hebben mij tot zover de zaak loopt nog goed geholpen.

6. helmikuuta 2020

Beste Frits,

Bedankt voor de positieve review!

Goed geholpen

6. helmikuuta 2020

Hoi Jolanda,

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen, bedankt voor de review.

Team SK Juristen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin