Den 6. februar 2026 skrev jeg en anmeldelse på bestilling og forsendelse af disse uldsokker, i den forbindelse skrev butikken tilbage "hvad manglede for fem stjerner ". Nu brugt ,misbrugt og vasket de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har nu flere gange handlet i virksomheden. vi oplever de varer, vi har købt som værende rigtig gode og når der har været behov for ombytning - det har ikke været virksomhedens skyld -, har vi opl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg bestilte 10 par nøje udvalgte ultra lækre uldsokker- på 88% uld, til en god pris; jeg fik dem leveret mindre end 24 timer senere! Det gik SÅ stærkt, at man desværre havde glemt at sende 4 par- MEN... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har netop handlet hos Skind & Uld, og jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Her er de ting, jeg særligt vil fremhæve: Lyn hurtig levering: Pakken ankom langt hurtigere, end jeg havde forv... Näytä lisää
Skindoguld.dk – Kvalitet i skind og uld til enhver smag Skindoguld.dk er din foretrukne webshop, når det kommer til kvalitetsprodukter inden for skind og uld. Vi tilbyder et bredt udvalg af varer, der kombinerer naturlige materialer med funktionalitet og æstetik. Vores sortiment spænder fra stilfuldt og behageligt tøj i bløde uldmaterialer til varme sko, smukke tæpper og dekorative skind til både brug og pynt i hjemmet. Vi har også et særligt udvalg af specialprodukter, der er skabt til at imødekomme specifikke behov — hvad enten det er for dem, der søger ekstra varme og komfort, eller personer med særlige krav til materialer. Vores mål er at tilbyde holdbare, naturlige produkter, der ikke blot ser godt ud, men også gør en reel forskel i hverdagen. Hos Skindoguld.dk lægger vi stor vægt på kvalitet, håndværk og kundetilfredshed. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede, så du kan finde præcis det produkt, der passer til dine ønsker og behov. Vi er stolte af vores mange tilfredse kunder og sætter stor pris på den tillid, de viser os. Din feedback betyder alt for os — så del gerne din oplevelse, så vi fortsat kan levere den bedste service og de bedste produkter. Oplev ægte kvalitet og naturlig skønhed hos skindoguld.dk!
Møllergade 35B, 5700, Svendborg, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Det er et meget smukt skind og det dufter godt.
Hurtig ekspedition og levering. Jeg er glad 🥰

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Hvis kun det bedste er godt nok
bør du opsøge butikken
“SKIND OG Uld”!
Du får høje kvalitet og produkterne er til konkurrence-dygtige priser!

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Den rigtige vare til den rigtige pris. Hurtig levering og forsvarligt indpakket.

Vastaus yritykseltä Skind og uld
God service og lynhurtig levering af nogle flotte skind.

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Fik en erstatningsvare i stedet for den bestilte, da denne var udsolgt, men det var samme farve og materiale så den var tilfredsstillende!

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Et par lækre knævarmere der gør mine værkende knæ godt her i kulden.
Og de kom dejligt hurtigt.

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Super lækre produkter. Hurtig svar fra kundeservice, og hurtig ekspedition af varer.
Har handlet flere gange og kommer fortsat gerne tilbage.

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Jeg havde nogle spørgsmål til et gotlandsk skind, og via en telefonsamtale fik jeg et godt og uddybende svar. Da var jeg ikke i tvivl om hvilket skind jeg skulle købe, og jeg er yderst tilfreds med mit køb

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Havde bestilt 2 langhårede hvide lammeskind. Størrelse var som beskrevet - måske knap så hvide, som jeg havde drømt om, men super lækre, så jeg er rigtig godt glad ved dem og kvalitet er i top

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Jeg bestilte fire par sokker i alpakauld - to par tykke og to par tynde. Jeg modtog dem hurtigt, de passer i størrelsen og så er de dejlig varme.
Kan bestemt anbefales.

God bestilling og godt produkt = 3 sokker i 🦙

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Lækkert skind med lanolin som skyer snavs og – selv kaffe kan rystes af.
Skindet kom hurtigt, og min hund elsker at ligge på det

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Virkelig god og behagelig rådgivning om lammeskind. En del gode uldsokker fandt også vej til indkøbsposen.

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Mega hurtigt, mega hjælpsøm og gode produkter!

Vastaus yritykseltä Skind og uld
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.