Skill Course Arvostelua 93

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

okay that is best course for data analysis and power bi trust me guys this course is valuable of gems . i have also attend live session this is benefit life time so this course is value is unbelivale

Saanut 5/5 tähteä

Easy to understand with evertime support and guidelines, entire team having awesome teaching method step by step.....Thank you (Satish Sir,Ramjeevan Sir and Asif Sir...entire team)

Saanut 4/5 tähteä

Overall session is very helpful and gained some extra valueable knowledge still some questions are there will solve on e mail kindly provide this type of session on your further upcomings.

Saanut 5/5 tähteä

The knowledge shared about AI tools for Excellent and friendly with everyone.Thanks for sharing the ppt on data analytics about the Gamma tool.Hope to see you soon more often

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

This is me Muhammad Rahman

This is me Muhammad Rahman, your student thank you so match. I complete your AI Power Python 30 days Micro Course, I get ISO certificate, thanks for ISO certificate💪💕💕💕 Thank you Satish Dhawale

15. helmikuuta 2026

Thanks to every member of Skill Course

Thanks to every member of Skill Course, particularly to Satish Dhawale Sir, Asif Sakli Sir and Ramjeevan Sharma Sir, your kindness and encouragement really make a difference in me towards learning the basics to advance techniques in the data analyst field.

30. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mujhe toh bahut accha laga

Mujhe toh bahut accha laga, kyunki complex formula, concept ko simple me understand karaati you know i mean chote baccho ki tarah samjhta thi yahoo life set howi mere ko aisa teacher mile thank you so much all sir♥️♥️♥️😊😊🎉🎉🎉

30. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin