Hej, Vill att ni framför ett varmt tack till Cilla, (tror hon hette så) som styrde upp en bra affär, snabbt från hennes sida, dock lite släp med DHL) Så åter ett stort o varmt tack för fin... Näytä lisää
Köpte denna för att kunna gå se mina kära barnbarn på landet till gäststugan. En enormt prisvärd portabel vattenspolnings toa. Bästa köpet i år! Jag heter Bengt Wiberg och är uppfinnaren och patentinn... Näytä lisää
Leveransen fungerade bra, förutom att det automatiskt valde min fru som mottagare när jag skrev in vår gemensamma mejladress, och detta såg jag inte förrän det var för sent att backa, då hade jag beh... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Skeppa Sportfiske är en av Sveriges mest välsorterade sportfiskebutiker. Vi finns på Spårgatan 2 i Norrköping eller på www.skeppasportfiske.se
Spårgatan 2, 602 23, Norrköping, Ruotsi
- skeppasportfiske.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
hjälpsam och trevlig personal
Har inget att klaga på, hjälpsam och trevlig personal vid retur, mycket smidigt
Jag har inte fått leverans ännu så det…
Jag har inte fått leverans ännu så det framstår som rätt märkligt att fråga om nöjdhet
Ordern är varken bekräftad eller…
Ordern är varken bekräftad eller levererad efter 10 dagar men pengar har dragits från konto. Får inte tag på dem via telefon.
Så snabb och smidig beställning jag…
Så snabb och smidig beställning jag beställde ena dagen och nästa dag kunde jag hämta hos mitt ombud. Alla varorna va perfekta
Snabb leverans och bra pris
Toppen 5 stjärnor utmärkt !!!!!
Snabb service o bra hemsida
Snabb leverans och bra varor
Varan kom snabbt
Varan kom snabbt. Jag hade uppskattat om jag kunde välja uthämtningsställe, vilket jag inte kommer ihåg om jag fick möjlighet till.
Annars var leveransen väl packad.
Snabb leverans och bra produkter
Köpte ett lithiumbatteri på kampanj…
Köpte ett Skanbatt Heat 300 lithiumbatteri på kampanj till väldigt bra pris. Fick snabb leverans men framförallt väldigt bra och personligt kundbemötande. Har fått hjälp med ett antal viktiga tekniska frågor runt köpet och kan verkligen rekommendera butiken.