Jeg er svært fornøyd med både produktene og servicen fra Skechers. Leveringen var rask og effektiv, og varene kom som forventet. Jeg har brukt Skechers i mange år og kommer stadig tilbake på grunn av... Näytä lisää
Har funnet mine favorittsko for mine vonde hæler. Trekker heller ikke ned at man slipper å tenke på hvor skohornet befinner seg. Hentet mine turstøvler i dag og har så vidt prøvd de. Litt store så må... Näytä lisää
Jeg har nå hatt 2 par skechers sko. Et av golf sko annet et vanlig par. Må desverre si at kvaliteten ikke holder mål. Golfskoen ble fort slit i hælen og selve innleget i sko slit. Vanntette er de kun... Näytä lisää
Rett fem og enkel prosess med levering og retur. Rask refusjon ved retur. Minus en stjerne, fordi det ikke kom tydelig frem at pakken sendes fra utlandet, så det tar mye lengre tid enn man skulle tro... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Skechers
Nordens største utvalg av Skechers
På Skechers.no finner du Skandinavias største utvalg av Skechers.
Gratis frakt og retur
Meld deg inn i Skechers Plus og få gratis frakt og retur.
Medlemsfordeler Skechers Plus
Få følgende fordeler når du melder deg inn i Skechers Plus:
- Gratis frakt og retur
- Få en bursdagsgave på bursdagen din
- Spesielle invitasjoner til VIP-arrangementer
- Få først beskjed om spennende nyheter
Norja
- skechers.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Skechers
Beste gå/jogge skoene jeg har hatt
Beste gå/jogge skoene jeg har hatt. Slip ins er utrolig bra!
Skoene var like gode som de andre…
Skoene var like gode som de andre parene jeg har😃
Fikk god hjelp gjennom kundeservice.
Trenger sklisikker sko da jeg jobber på storkjøkken.
Fikk god hjelp fra kundeservice. Er kjempefornøyd med skoen…god hjelp fra kundeservice og rask levering😀😀
Fin service og gode produkter
Bra produkt og god service
Skoene var for store
Skoene var for store, men lett å returnere. Pengene tilbake på konto etter kort tid.
Beste fottøy for mine føtter 🙂
Alt virket bra og gode sko
Kjøper bare ArchFit Skechers
Kjøper bare ArchFit Skechers, kjempe gode sko👍
Ryddig levering som forventet og med god sporing.
Rask levering og gode sko!
Er fornøyd med sketsjer
Er fornøyd med sketsjer. Så det var godt å få godt fottøy til regn, spaserer meget
Rask levering