Yritys on vastannut
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trygga, rejäla och snabba att få hem! De här knäskydden är rejält tilltagna och inger verkligen en känsla av trygghet. Tack vare hur stabila och skyddande de är vågar man sig på teknike... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Brett utbud av de varor jag sökte. Snabb leverans och god kvalité på grejerna.

Vastaus yritykseltä SkatePro
Vädligt snabb leverans och allt stämde perfekt med vad jag beställde. Väldigt nöjd med mitt köp. Kan varmt rekommendera Skatepro.

Vastaus yritykseltä SkatePro
snabb och smidig leverans och vara var precis som utlovat och enligt beskrivningen. Dessutom fick jag snabb och proffsig hjälp då mina egna kunskaper om vilket modell samt storlek jag skulle beställa var ytterst bristfälliga. Med SkatePros professionella hjälp kom vi tillsammans fram till vad jag behövde och dottern blev mycket nöjd/

Vastaus yritykseltä SkatePro
Handlade igen, denna gång en hjälm till min dotter, och allt var lika smidigt som förra gången. Snabb leverans på två dagar och inga problem alls. Produkten motsvarade förväntningarna. Väldigt nöjd och kan varmt rekommendera!

Vastaus yritykseltä SkatePro
Beställde ett par Heelys till mitt barn men dom var tyvärr för stora trots innermåttet stämde. Returnerar skorna på en gång och ser att företaget har tagit emot dom. Återbetalningen skulle komma på swish men dyker inte upp trots det har gått ett par dagar. Har även mailat företaget två gånger utan svar.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mycket bra köpupplevelse. Beställningen gick smidigt och leveransen var riktigt snabb – paketet kom redan efter två dagar. Allt fungerade utan problem och produkten motsvarade förväntningarna. Kan absolut rekommendera SkatePro och handlar gärna här igen.

Vastaus yritykseltä SkatePro
Hjälpsamma och kunniga. Bra villkor och tålmodiga med en velig kund. Allt gott.

Vastaus yritykseltä SkatePro
Snabb leverans och barnbarnet supernöjd med skateboarden,

Vastaus yritykseltä SkatePro
Riktigt dålig upplevelse, fick fel produkt skickat till mig, kundtjänst har har efter 1 vecka fortfarande inte svarat på mitt mail gällande detta och butiken går inte att nås på telefon. Kommer absolut inte handla här igen

Vastaus yritykseltä SkatePro
Bra utbud, bra pris och himla trevliga när jag hade frågor om beställningen, snabb leverans. Jättenöjd med rullskridskorna och hjulen som jag köpte.

Vastaus yritykseltä SkatePro
I ordered new wheels and bearings for my inlines. The new wheels lasted about 10 km, and SkatePro refused to exchange them as this was “normal wear” according to customer service. I send photos, but still no exchange.

Vastaus yritykseltä SkatePro
Bum protector, bra skydd som sitter bra och är lätt att röra sig i