Bloß nichts bestellen!! Artikel Ende 2024 bestellt. Nach ein paar Wochen dann die Info, dass die Ware nicht lieferbar ist und die Frage, ob wir warten oder stornieren wollen. Daraufhin die Ware storni... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Bestellung kam schnell an, war aber leider an den Kanten leicht vermackt. Der Kundenservice hat bei Reklamation sofort und freundlich geantwortet und den Austausch oder alternativ einen Rabatt auf den... Näytä lisää
Wir haben ein Lowboard in der Größe 300cm bestellt. Einige Bretter hatten viele Kratzer und Dellen, außerdem ist die Beschreibung teilweise sehr unverständlich. Die mitgelieferten Dübel waren aus sehr... Näytä lisää
Das Lowboard hat meine Erwartungen übertroffen! Die Qualität des Materials und die Verarbeitung sind erstklassig. Das moderne Design passt perfekt zu meiner Einrichtung und bietet ausreichend Stauraum... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Skåne Home - BOIP depot number: 1476626
Yhteystiedot
Hollanti
- info@skanehome.com
- skanehome.com
It was fast and good service!
Tevreden
We hebben een kast besteld. Was snel binnen, makkelijk in elkaar te zetten en we hebben er veel plezier van.
Prima product en prima prijs kwaliteit…
Prima product en prima prijs kwaliteit verhouding.
Snelle en en goede levering
Leuk tv meubel
Leuk tv meubel
Montage vraagt wat inspanning maar dan heb je ook wat
Très satisfaite de mon meuble télé
Très satisfaite de mon meuble télé. Facile à monter et très bon prix
Sehr gute Qualität und einfach…
Sehr gute Qualität und einfach aufzubauen und die Lieferung erfolgte auch schnell.Immer wieder gern und weiter zu empfehlen.
Schönes TV Board
Schönes TV Board. Optisch ansprechend und passt super! 👍
Perfect op maat en juiste kleur service…
Perfect op maat en juiste kleur service was ook snel en goed! Erg tevreden met mijn aankoop
Slechte levering
TV meubel van 200 cm besteld. De pakketten zijn voor de deur neergezet, DPD geeft niet aan wanneer ze komen.
Verkeerde bestelling binnen gekregen, na een week is het verkeerde pakket opgehaald. Wacht nu al een aantal weken op de juiste levering. Via de mail en WhatsApp wordt steeds aangegeven dat het pakket deze week wordt geleverd. Voelt alsof ze je aan het lijntje houden en ben zo te lezen niet de eerste.
Al 2 maanden terug een bestelling…
Al 2 maanden terug een bestelling geplaatst voor een tv meubel met led verlichting. Tot heden nog niet geleverd en bedrijf geeft telkens aan dat het volgende week geleverd zal worden. Voelt alsof ik aan het lijntje word gehouden. Ik zal zeer zeker niet nog een keer hier iets bestellen!
Finger weg!!!
Finger weg!!!
Ich habe am 18.03.24 ein lowboard bestellt, werde, wenn überhaupt mal eine Rückmeldung von „Esteban“ kommt, mit abstrusen Ausreden vertröstet. (Nationalfeiertag in der Türkei, Lagerbestandsfehler auf der Homepage usw.)
Auf einen vorab angekündigten Rabatt von 10% warte ich bis heute.
Werde rechtliche Schritte einleiten müssen, für lächerliche 159.-, aber Strafe muss sein.
Wer seinem Geld nicht böse ist bestellt woanders
Lieferschwierigkeiten, aber Kulant
Einige Schwierigkeiten gab es, geschuldet von Systemfehler und Lieferschwierigkeiten hatte ich mein bestelltes Produkt leider nie erhalten.
Deshalb kann ich leider nichts zu der Qualität der Möbel sagen.
zugute halten muss man jedoch, das nachdem ich mir eine alternative zugelegt hatte. Haben sie mir das Geld anstandslos zurücküberwiesen und boten mir eine Entschädigung an.
Tv meubel
Slecht bereikbaar maar het tv meubel is prima !!! Ben tevreden
TV meubel van 240
TV meubel van 240 gekocht schrok even dat hij in 2 delen was maar begreep de reden hiervoor wel. Hadden even een probleem gebeld met klantenservice op hun advies het probleem via WhatsApp gemeld en binnen een uur was het probleem opgelost. Jammer is wel dat de bijgeleverde led verlichting niet wit kan branden dit nog gemeld maar geen reactie meer gehad. Hebben toen bij Ikea de juiste led verlichting gekocht. Als de kast namelijk is geplaatst kan je er moeilijk bij deze ledstrip alsnog te plaatsen. Verder mooie kast. Blij mee.
Ware wird nicht verschickt
Lieferzeit angeblich 2-4 Wochen. Nach 6 Wochen immer noch keinen Lieferstatus zum abfragen. Auch Emails werden nicht beantwortet. Bestellung ist nun storniert mit der Hoffnung, das Geld wieder zu erhalten.
It was easy to make it
Skane Home tv meubel
Wat een fijne service. Goede terugkoppeling op vragen en het meubel is gemakkelijk in elkaar te zetten en op te hangen.
Erg blij met deze bijzondere zwevend tv…
Erg blij met deze bijzondere zwevend tv meubel met led verlichting, staat erg mooi en maakt het echt af.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.